Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
اولین نقد بازی که یه نقد داغون هست.....مثلا طرف آپدیت اجباری برای اجرا بازی رو جزو نکات منفی آورده:D:))
من نمی دونم اینا منتقدن یا 4 تا بچه عقده ای که دوست دارن بازی رو زودتر از بقیه بازی کنن:|
7/10

Gadgets360

Pros:

• Fun campaign
  • Entertaining Zombies mode
Cons:

• Minor stutter in single-player
  • Mandatory update before playing

• Like
Reactions: Jack cooper
اولین نقد بازی که یه نقد داغون هست.....مثلا طرف آپدیت اجباری برای اجرا بازی رو جزو نکات منفی آورده:D:))
من نمی دونم اینا منتقدن یا 4 تا بچه عقده ای که دوست دارن بازی رو زودتر از بقیه بازی کنن:|
7/10
چیزی از بخش مولتی نگفته؟

• Like
Reactions: amir_k2m
7/10

حجم اپدیت اول چقدر هست ؟

جریان این اپدیتا چیه؟ اول 7 گیگ بود من اونو گذاشته بودم امشب دانلود کنم الان رفتم میبینم شده 350 مگ؟!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
شما ریجن اروپایی شاید فرق کنی ولی امروز اپدیت ورژن 1.4 برای ریجن امریکا اومد 75 مگ بود کلا.

• Like
Reactions: mohamada
همین الان بازی رو گذاشتم داخل دستگاه اومدم شروع کنم نوشت 10 گیگ آپدیت داره و تا زمانی که آپدیت نکنی هم اجازه ی بازی حتی توو بخش سینگل پلیر هم نمیده.

گذاشتمش توو دیوار برای فروش و تاسف خوردم به حال خودم که توو همچین کشوری متولد شدم.

همین الان بازی رو گذاشتم داخل دستگاه اومدم شروع کنم نوشت 10 گیگ آپدیت داره و تا زمانی که آپدیت نکنی هم اجازه ی بازی حتی توو بخش سینگل پلیر هم نمیده.

گذاشتمش توو دیوار برای فروش و تاسف خوردم به حال خودم که توو همچین کشوری متولد شدم.

این که کشورمون اشغاله شکی نیست درست ولی 10 گیگ 1 ساعت با ایرانسل دانلود میشه و هزینشم 900 تومنه :D

این که کشورمون اشغاله شکی نیست درست ولی 10 گیگ 1 ساعت با ایرانسل دانلود میشه و هزینشم 900 تومنه :D
ما سمت نیاوران هستیم و متاسفانه ایرانسل اینجا 2 تا لاین آنتن میده و سرعت دانلودش به شدت افتضاحه. فقط همراه اول سرعتش خوبه که اونم بسته هاش خیلی گرونه. اینترنت خونه هم که دو روز طول میکشه تا اینو دانلود کنه. مجبورم کنسول رو با بازی ببرم شرکت اپدیتش کنم بیارم.

ما سمت نیاوران هستیم و متاسفانه ایرانسل اینجا 2 تا لاین آنتن میده و سرعت دانلودش به شدت افتضاحه. فقط همراه اول سرعتش خوبه که اونم بسته هاش خیلی گرونه. اینترنت خونه هم که دو روز طول میکشه تا اینو دانلود کنه. مجبورم کنسول رو با بازی ببرم شرکت اپدیتش کنم بیارم.
اتفاقا بسته های همراه اول که بهتره!
2 تا 7 صبح هرچی خواستی دانلود کن 2 تومن! :/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or