Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
من دیجیتالی پیش خرید کردم ولی دیروز خوندم تا جمعه صبح که پچ اصلی رو سازنده منتشر نکنه حتی اگر 1ماه قبل عرضه دیسک رو داشته باشید فایده نداره چون قابل استفاده نیست.اکر قیمت گرفتید نجومی هست پس دست نگه دارید که هم تا جمعه فیکس شه هم پچ رو بدن.

......................................

صرفا جهت کنجکاوی قیمت گرفتم گفت 340 هزار تومن:))
کلا به بهانه قیمت ارز و سوء استفاده از معروفیت بازی چقدر میکنن پاچه ملت.هرکس خیلی خواستار این بازی بهتره دیجیتالی بگیره تا وقت برای جایزه پیش خرید هست
این بازی هم سیزن پس داره ؟مثل بتل ۱ درست و حسابی؟چون انلاین کال مپاش کوچیکه و جزابتره

این بازی هم سیزن پس داره ؟مثل بتل ۱ درست و حسابی؟چون انلاین کال مپاش کوچیکه و جزابتره
سیزن پس بله داره.dlc اولشم در تاریخ 11 بهمن به صورت انحصاری مدت دار برای ps4 میاد و یک ماه بعدش برای ایکس باکس و pc .
اینکه درست و حسابی هستن یا خب باید صبر کرد دید من از کجا بدونم :D

• Like
Reactions: amir_k2m and all4u
سیزن پس بله داره.dlc اولشم در تاریخ 11 بهمن به صورت انحصاری مدت دار برای ps4 میاد و یک ماه بعدش برای ایکس باکس و pc .
اینکه درست و حسابی هستن یا خب باید صبر کرد دید من از کجا بدونم :D
خوب اخه تو استور فقط نسخه دیجیتال دلوکس هست
میگم اگه سیزن پس جدا داره اونو بگیرم!نسخه فیزیگی تا بیاد ارزون شه کلی طورل میکشه

سلام دوستان من نسخه استاندارد دیجیتالی چند روز پیش پری اوردر کردم الان میخوام به نسخه دیجیتال دلاکس ارتقا بدم زده ۴۰$ اکانتمم ریجن ۱ مشکلی که پیش نمیاد سزن پسش برام فعال میشه دیگه؟ با اون مپ جدیده؟

شماهام تونسین ارتقا بدین بعد این جمعه سزن پسش امسال ۵۰ دلار به فروش میره ساله دیگه ۲۰۱۸ زده ۶۰$! اینو توی اخرین کیلیپ منتشر شده مراسم پاریس دیدم اخرش مینویسه اون پایین توجه کنین الان به صرفس خریده دلاکس

آخرین ویرایش:
خوب اخه تو استور فقط نسخه دیجیتال دلوکس هست
میگم اگه سیزن پس جدا داره اونو بگیرم!نسخه فیزیگی تا بیاد ارزون شه کلی طورل میکشه
خوب نگشتی.توی استور هر دو نسخه ی استاندارد و دیلاکس هستش.خودم نسخه 60 دلاری رو پیش خرید کردم.
پچ بازی دیروز اومد همه دارن بازی میکنند
اپدیت ورژن 1.02 که 10 گیگم بود پس برای همین فعال سازی سینگل و زامبی بوده پس.بهتره اصلا سمت یوتیوب نریم.
سلام دوستان من نسخه استاندارد دیجیتالی چند روز پیش پری اوردر کردم الان میخوام به نسخه دیجیتال دلاکس ارتقا بدم زده ۴۰$ اکانتمم ریجن ۱ مشکلی که پیش نمیاد سزن پسش برام فعال میشه دیگه؟ با اون مپ جدیده؟

شماهام تونسین ارتقا بدین بعد این جمعه سزن پسش امسال ۵۰ دلار به فروش میره ساله دیگه ۲۰۱۸ زده ۶۰$! اینو توی اخرین کیلیپ منتشر شده مراسم پاریس دیدم اخرش مینویسه اون پایین توجه کنین الان به صرفس خریده دلاکس
سلام.بله هیچ مشکلی نداره خیالت راحت باهمون 40 دلار هم میتونی سیزن پس رو بگیری هم اون مپ خاص رو.فقط توجه داشته باش خیلی از افرادی که سیزن پس برای بلک اوپس3 یا اینفینیت خریدن حتی نتونستن حتی یه مپشم بازی کنن چون بازی سرچ منطقه ای داره و تعداد افرادی که در این منطقه سیزن پس میخرن کمه و هم بازی به شدت روی پینگ بالا حتی پینگ 100 حساسه و پلیر برای سیزن پس پیدا نمیکنه.الانم مشخص نیست ww2 از این سیستم مثل نسخه های قبل میخواد استفاده کنه یا نکنه.به خاطر این یا بهتره صبر کنی ببینی جریان چیه که بعدا ضدحال نخوری نتونی هیچ کدوم از dlc ها رو بری یا اگر قبلا با سیزن پس بلک اوپس3 مشکل نداشتی بخرش

خوب نگشتی.توی استور هر دو نسخه ی استاندارد و دیلاکس هستش.خودم نسخه 60 دلاری رو پیش خرید کردم.

اپدیت ورژن 1.02 که 10 گیگم بود پس برای همین فعال سازی سینگل و زامبی بوده پس.بهتره اصلا سمت یوتیوب نریم.

سلام.بله هیچ مشکلی نداره خیالت راحت باهمون 40 دلار هم میتونی سیزن پس رو بگیری هم اون مپ خاص رو.فقط توجه داشته باش خیلی از افرادی که سیزن پس برای بلک اوپس3 یا اینفینیت خریدن حتی نتونستن حتی یه مپشم بازی کنن چون بازی سرچ منطقه ای داره و تعداد افرادی که در این منطقه سیزن پس میخرن کمه و هم بازی به شدت روی پینگ بالا حتی پینگ 100 حساسه و پلیر برای سیزن پس پیدا نمیکنه.الانم مشخص نیست ww2 از این سیستم مثل نسخه های قبل میخواد استفاده کنه یا نکنه.به خاطر این یا بهتره صبر کنی ببینی جریان چیه که بعدا ضدحال نخوری نتونی هیچ کدوم از dlc ها رو بری یا اگر قبلا با سیزن پس بلک اوپس3 مشکل نداشتی بخرش

سلام اولا ممنونم بابت پاسختون
ولی عزیز یه همچین چیزی که شما گفتی اصلا من اولش تا خوندم تعجب کردم با عقل جور در نمیاد! نمیشه یه همچین چیزی اولا تعداد اونایی که سزن پس کالافو میخرن از نظر من که گیمرم و همش در حال خرید بازیو سزن پس بالاترین تعداد فروش حتی توی سزن پس داره دوم اینکه من الان زیرو رو کردم سرچ زدم یه همچین مشکلی هیجا گزارش نشده

شاید شما مورد هایی دیدی که مشکل نت داشتن و کانفیگ نبوده مودمشون یا نت داغونی داشتن طرف دیدم با پینگ ۴۰۰-۵۰۰ با سرعت ۲۵۶ کیلوبیت ! خوب معلومه یوزر پیدا نمیکنه من بلک اپ ۳ داشتم و عالی مچ مکینگ میکرد خیلی هم سرورای خوب و قوی داره اینکه به پینگ تایم حساسه الان شما رنبو ۶ نگاه کن یا بتلفیلد ۱ همش در حال تغییرات پینگ تایم و لتنسی هستن سیستم جدیدی که پیاده سازی کردن خیلی عالیه چه برای اونی که پینگ پایین داره یا بالا اما خوب اونی که پینگش پاییتنره بهتره الان بحث پینگ رنبو و بتلفید عالی شده و کالافم من مشکلی با پینگ بلک اپس ۳ نداشتم دوستان باید برن سراغ تنظیمات مودمشون و ای اس پی که ازش نت میگیرن طرف وقت نمیزاره بره چندین جارو چک کنه ببینه مشکلاتش از کجاست یا مودمش ماله ۶ سال پیشه جواب نمیده یا .... البته یه تاپیک هست توی همین انجمن درباره بحث شبکه و پینگ تایم که توضیحات خوبی دادن دوستان که امیدوارم همه وقت بزارن بخونن من به شخصه شغلم ای تی هست دوستم مشکل پینگ داشت چنتا کار گفتم انجام داد الان خیلی راضیه حتما ایشالا یه پست میزارم توی تاپیک پی اس فور قسمت پلی استیشن نتورک دوستان بخونن مشکلاتشون کمتر بشه

در اخر سیستم مچ مکینگ تو هر بازی هیچ ربطی به سیزن پس خریدن یا نخریدن نداره همیشه هم یادت باشه یوزر بلاخره پیدا میشه تو این کره زمین با این میلیون یوزر نظر شما هم محترم اما همچین چیزی که شما گفتی اولین بار در دور عمر گیمری من بود شنیدم در اخر منم دوست دارم اطلاعات درست اینجا داشته باشن دوستان که کسی خدایی نکرده ضرر نکنه همین الان با ۴۰ دلار سیزن پس کالاف ورلد وار ۲ میتونین تهیه کنین عزیز اینم یادم اومد برو استور سونی پیش خریدای نسخه دلاکس حتی برابری میکنه با نسخه استاندارد بحث مچ مکینگم برات توضیح دادم موفق پیروز باشین

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps34
بخش زامبی BoIII رو من نتونستم بیشتر از یکی دوبار بازی کنم یعنی اصلا پلیر پیدا نمیکرد !!! از اون یکی دو بار هم باز kick میکرد و نمیزاشت جوین بشم ،
در کل یکی از بدترین تجربه هاک تو cod boIII بود ، هرچی مولتیش و سیزن پس و مپ هاش عالی بود این بخش زامبی حداقل برای من تو ایران با این وضعیت غیرقابل بازی شد و عملا ی بخش از بازی غیر قابل استفاده موند ، از این جهت دیگه طرف این یکی نمیرم ، همون بخش کمپین اش کفایت می کنه .

• Like
Reactions: ps34
همه جا اوررن از 320 تا 350 . از من میشنوی نه فردا برو نه هیچ وقت.بازی رو با قیمت معقول دیجیتالی پیش خرید کن بعد جمعه صبح راحت بشین بازیتو کن
اره بهترین کار همینه امشب میگیرم میزارم دانلود تا جمعه حمله ور شم به بازی :D

من امروز قیمت کردم 340 میدادن . دیگه واقعا شورشو دارن در میارن . فرض کنید god بیاد چند میدن . من که منتظر میمونم تا بیاد زیر 200
چه god چه red dead چه نسخه دوم the last of us همشونو موقع عرضش تا نیم میلیونم روز اول میفروشن.اصلا از خدا بی خبر ها تمام تلاششونو میکنن از معروفیت بازی های نام دار سوء استفاده کنن.یا باید دیجیتالی خرید که بهترین کاره یا صبر کرد ارزون شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or