Call of Duty: WWII

eb0b2b57-508c-4f4e-a483-2b152305102c.jpg

اکتیویژن رسما نسخه بعدی بازی Call of Duty بنام Call of Duty: WWII را معرفی کرد. توسعه دهنده بازی استودیو Sledgehammer هست و بازی به زمان جنگ جهانی دوم برگشته.

Reveal Trailer
Download 1080p | Download 720p | Download 360p

===========================================

E3 2017 Trailer
news_e3_call_of_duty_wwii_reveals_its_multiplayer-19254.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

Call of Duty WWII: Story Trailer

news_call_of_duty_wwii_story_trailer-19524.jpg

Download HD 720p 60fps

تریلر رسمی مود زامبی بازی

catc_83d52509-c49b-4113-90cf-e6fd4effc33a.jpg

Download HD 720p 60fps

:Screenshots

بازی در تاریخ 3 نوامبر (12 آبان) منتشر خواهد شد. همچنین بتای نسخه PS4 بازی در تاریخ 25 آگوست (3 شهریور) شروع میشه.

آخرین ویرایش:
دوستان نميدونم من بد گشتم يا مشكل ديگه اي هست، ولي كلا از بازي تريلري نيومده كه گيم پلي بخش تك نفره را نشون بده؟

من هر چي ديدم مربوط به بخش مولتي، سينماييش و زامبي بود.

• Like
Reactions: silent ops
دوستان نميدونم من بد گشتم يا مشكل ديگه اي هست، ولي كلا از بازي تريلري نيومده كه گيم پلي بخش تك نفره را نشون بده؟

من هر چي ديدم مربوط به بخش مولتي، سينماييش و زامبي بود.
درست گشتی هیچ تریلری از بخش گیم پلی سینگل نیست حتی از گیم پلی زامبی هم نیست مگر صحنه های بریده و لحظه ای.خوده سازنده ها هم گفتن نمیخوان 1 ثانیه اسپویل شه از بازی

درست گشتی هیچ تریلری از بخش گیم پلی سینگل نیست حتی از گیم پلی زامبی هم نیست مگر صحنه های بریده و لحظه ای.خوده سازنده ها هم گفتن نمیخوان 1 ثانیه اسپویل شه از بازی

عجب دليل مسخره اي.

يعني طرفي كه بخش تك نفره براش مهمه، نديده و نشنيده بايد برداره بازي را بخره. از گيم پلي هاي گاهي وقتا يه ربعي، رسيدن به جايي كه ديگه حتي يه تصوير هم از بخش داستاني نشون نميدن.

خوب خود سازنده ها هم ميدونن بيشتريا كه بخوان بازي كنن، خيلي از اون بازي تريلرهاشو نميبينن تا زياد چيزي براشون لو نره، ولي بازم منتشرش ميكنن تا به هر حال ملت بدونن با چي طرفن.

• Like
Reactions: ps34
عجب دليل مسخره اي.

يعني طرفي كه بخش تك نفره براش مهمه، نديده و نشنيده بايد برداره بازي را بخره. از گيم پلي هاي گاهي وقتا يه ربعي، رسيدن به جايي كه ديگه حتي يه تصوير هم از بخش داستاني نشون نميدن.

خوب خود سازنده ها هم ميدونن بيشتريا كه بخوان بازي كنن، خيلي از اون بازي تريلرهاشو نميبينن تا زياد چيزي براشون لو نره، ولي بازم منتشرش ميكنن تا به هر حال ملت بدونن با چي طرفن.
حرفت درسته ولی به هر حال این استادیو ثابت کرده نسبت به دو استادیو دیگه یعتی ترک ارک و اینفینیتی خیلی تسلط و مهارت بیشتری در بخش سینگل پلیر داره به خاطر این هم خودش خاطر جمعه هم طرفدارهاش

بابا اینا مریضن:|
صبح دانلود بازی رو به حجم 57 گیگ ورژن 1.01 تموم کرده بودم.حالا همین الان ورژن شماره 1.02 دادن حجم آپدیتشم 10 گیگه :| فکر کنم اون هایی که میخوان دیسک بازی رو بخرن یه پچ حجیم رفته تو پاچشون

• Like
Reactions: all4u and amir_k2m
عجب دليل مسخره اي.

حقیقتا اگه دنبال بخش تکنفره هستید باید برید سراغ ولف.
وگرنه یه بخش سینگل 5 ساعته که شما تو 4 ساعت قراره تمومش کنی چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
از همه این حرفا بگذریم بنظر من اسلج همر کارشو بلده.اینفینیت و تریاکیها:Dکه گند زدن.
ولی بین این 4 نسخه که تواین نسل اومده ادونس یه چیزدیگه بود.
ولی اگه تونستی بازیو کرایه کن چون واقعا ارزش پول برای بخش تکنفره نداره...
دیگه خودتون بهتر میدونید

حقیقتا اگه دنبال بخش تکنفره هستید باید برید سراغ ولف.
وگرنه یه بخش سینگل 5 ساعته که شما تو 4 ساعت قراره تمومش کنی چه فایده ای میتونه داشته باشه؟
از همه این حرفا بگذریم بنظر من اسلج همر کارشو بلده.اینفینیت و تریاکیها:Dکه گند زدن.
ولی بین این 4 نسخه که تواین نسل اومده ادونس یه چیزدیگه بود.
ولی اگه تونستی بازیو کرایه کن چون واقعا ارزش پول برای بخش تکنفره نداره...
دیگه خودتون بهتر میدونید

من اتفاقا داداش هميشه بخش تك نفره كود برام خيلي جذاب بوده و به غير از اين اينفيني كه فعلا نتونستم بگيرمش بقيه را از دم رفتم.

معمولا هم رو آخرين درجه سختيشون ميرم كه گيم پليش طولاني تر بشه. كلا سعي ميكنم از بخش تك نفرش، هر چي داره از آيتم هاي جمع كردني گرفته تا بقيه موارد، از جونش بكشم بيرون و بعد شايد يه مقدار آنلاينشم بازي كردم.

اتفاقا به نظر منم اين اسلج چون بيشتر اعضاي اصليش از سازنده هاي دد اسپس هاي 1 و 2 بودن كارشون تو تك نفره واقعا بيسته. فقط اميدوارم داستان بازي برخلاف ادونسد، فوق كليشه اي نباشه.

من اتفاقا داداش هميشه بخش تك نفره كود برام خيلي جذاب بوده و به غير از اين اينفيني كه فعلا نتونستم بگيرمش بقيه را از دم رفتم.

معمولا هم رو آخرين درجه سختيشون ميرم كه گيم پليش طولاني تر بشه. كلا سعي ميكنم از بخش تك نفرش، هر چي داره از آيتم هاي جمع كردني گرفته تا بقيه موارد، از جونش بكشم بيرون و بعد شايد يه مقدار آنلاينشم بازي كردم.

اتفاقا به نظر منم اين اسلج چون بيشتر اعضاي اصليش از سازنده هاي دد اسپس هاي 1 و 2 بودن كارشون تو تك نفره واقعا بيسته. فقط اميدوارم داستان بازي برخلاف ادونسد، فوق كليشه اي نباشه.
البته داستانهای کالاف بغیر از بلک 1 که از پیچیدگی لازم بهره میبره بقیشون همه کلیشه ای بودن ولی روایتی که سری مدرن داشت نفس گیر بود.شما مرگ soap رو با موسیقی هانس زیمر مخلوط کن ببین چیمیشه...
حداقل day 1 نگیر:D
یجوری محاسبه کن بیشتر از 10 تومن ضرر نکنی:D

دیسک بازی با قیمت نجومی اومده ولی تا جمعه که روز عرضه رسمی هست نمیشه بازی کرد انگار
من دیجیتالی پیش خرید کردم ولی دیروز خوندم تا جمعه صبح که پچ اصلی رو سازنده منتشر نکنه حتی اگر 1ماه قبل عرضه دیسک رو داشته باشید فایده نداره چون قابل استفاده نیست.اکر قیمت گرفتید نجومی هست پس دست نگه دارید که هم تا جمعه فیکس شه هم پچ رو بدن.

......................................

صرفا جهت کنجکاوی قیمت گرفتم گفت 340 هزار تومن:))
کلا به بهانه قیمت ارز و سوء استفاده از معروفیت بازی چقدر میکنن پاچه ملت.هرکس خیلی خواستار این بازی بهتره دیجیتالی بگیره تا وقت برای جایزه پیش خرید هست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or