Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جدیدا تو بازیهایی که مولتی پلیر هم هستن داستان کوتاه شده
و بیشتر به آنلاینه بازی پرداخته میشه
که هر چقدر این آنلاین قویتر و ... بیشتر باشه از خط داستانی زده میشه;)
با اجازه رضا جان، من کمی حرفاشون را کامل کنم
هر شرکتی برای ساخت یه بازی، هزینه خاصی را در نظر میگیره و بعد تصمیم میگیرن که این هزینه را صرف مود داستانی یا همون آفلاینش بکنن و یا اینکه قسمت مولتی پلیر و سرور های بسیار قوی براش بسازن.(بازیهایی مثل L4D که اصلا خط داستانی ندارن و اون قسمت آفلاینش هم که فقط برای تمرین گذاشته شده)
شرکت اکتیویژن، صلاح و سود فروش خودش را در این دید که از خط داستانی بازی کاهش بده و در عوضش قسمت مولتی پلیر بازی های COD خودشو تقویت کنه، که کاملا هم موفق شده جون هنوز COD4 فروش داره و ملت هنوز دارن انلاین بازی میکنن.
مسلما با وجود فروش خوب COD4، مشخص بود که اکتیویژن نمیاد روند تازه ای را پیش بگیره و میاد از همون روش قبلیش استفاده میکنه و بیشتر سرورهاش را تقویت میکنه تا مود داستان
پ.ن:دوستانی که COِِD5 آنلاین بازی میکنن، میتونن بگن مسبت به 4 چه تغییراتی کرده؟

100% همینطوره!cod4 هیچ وقت به خاطر Single player معروف نشد و تنها و تنها برای محیط لایو عالی و سرور خوبش بود.cod waw هم شاید به خاطر لایوش وصل بشه اگرچه سرور COD4 بهترین بود!

با اجازه رضا جان، من کمی حرفاشون را کامل کنم
هر شرکتی برای ساخت یه بازی، هزینه خاصی را در نظر میگیره و بعد تصمیم میگیرن که این هزینه را صرف مود داستانی یا همون آفلاینش بکنن و یا اینکه قسمت مولتی پلیر و سرور های بسیار قوی براش بسازن.(بازیهایی مثل L4D که اصلا خط داستانی ندارن و اون قسمت آفلاینش هم که فقط برای تمرین گذاشته شده)
شرکت اکتیویژن، صلاح و سود فروش خودش را در این دید که از خط داستانی بازی کاهش بده و در عوضش قسمت مولتی پلیر بازی های COD خودشو تقویت کنه، که کاملا هم موفق شده جون هنوز COD4 فروش داره و ملت هنوز دارن انلاین بازی میکنن.
مسلما با وجود فروش خوب COD4، مشخص بود که اکتیویژن نمیاد روند تازه ای را پیش بگیره و میاد از همون روش قبلیش استفاده میکنه و بیشتر سرورهاش را تقویت میکنه تا مود داستان
پ.ن:دوستانی که COِِD5 آنلاین بازی میکنن، میتونن بگن مسبت به 4 چه تغییراتی کرده؟

اجازه ما هم دست شماست

100% همینطوره!cod4 هیچ وقت به خاطر Single player معروف نشد و تنها و تنها برای محیط لایو عالی و سرور خوبش بود.cod waw هم شاید به خاطر لایوش وصل بشه اگرچه سرور COD4 بهترین بود!

البته این یه چیزیه که به خود فرد بستگی داره
نمیشه گفت واسه سینگلش معروف نشد
نمیشه هم گفت فقط سینگلش معروفش کرده
هر دو مودش خوب بوده ولی بسته به مخاطب باید دید در کل چطور بوده
که فکر کنم هر دو دسته راضی باشن;)

البته این یه چیزیه که به خود فرد بستگی داره
نمیشه گفت واسه سینگلش معروف نشد
نمیشه هم گفت فقط سینگلش معروفش کرده
هر دو مودش خوب بوده ولی بسته به مخاطب باید دید در کل چطور بوده
که فکر کنم هر دو دسته راضی باشن;)
اتفاقا نزدیک به 5 باگ در قسمت single دیده شده بود.شاید باور نکنید ولی اگر لایو این بازی نبود در حد Sonic می موند!این بازی فقط به خاطر لایو معروف شده،حالا تو امتنا کن:دی

اتفاقا نزدیک به 5 باگ در قسمت single دیده شده بود.شاید باور نکنید ولی اگر لایو این بازی نبود در حد Sonic می موند!این بازی فقط به خاطر لایو معروف شده،حالا تو امتنا کن:دی

اصلا بحث این حرف نیست .. این بازی به اندازه کافی معروف هست .. و برتری لایوش فقط به معروفیتش کمی اضافه کرد ..

الان خودت حدث بزن چند درصد کسانی که تو ایران بازی رو خریدن.. به لایو وصل شدن و اصلا به خاطر لایوش بازی رو گرفتن..؟

یادت رفته خودت برای پیدا کردن نسخه اورجینال که میخواستی باهاش بری تو لایو تا کجاها رفتی :biggrin1:

اصلا بحث این حرف نیست .. این بازی به اندازه کافی معروف هست .. و برتری لایوش فقط به معروفیتش کمی اضافه کرد ..

الان خودت حدث بزن چند درصد کسانی که تو ایران بازی رو خریدن.. به لایو وصل شدن و اصلا به خاطر لایوش بازی رو گرفتن..؟

یادت رفته خودت برای پیدا کردن نسخه اورجینال که میخواستی باهاش بری تو لایو تا کجاها رفتی :biggrin1:
خلاصه بحث من اینه اگر سرور این بازی خوب نبود مثل B.F می شد که چون سرور لایو خوبی نداشت 1 روز هم عمر نکرد! این بازی هم به همون سرنوشت دچار می شد...اگرچه Single هم بد نبود ولی عالی نبود!

این بازی زیبایی های خاصی داشت و شاید اون هفته ی اول که بازی کردیم میگفتیم بهترین سری COD اما الان که چند هفته از بازی کردن میگذره بهتر میشه قضاوت کرد . به نظر من این COD بهترین بازی جنگ جهانی دوم بود اما شماره 4 از نظر تکنیکی و گرافیکی و نوآوری , اسلحه , صداگزاری و خلاصه هر چیزی که بگید از این بازی برتر بود .

این بازی زیبایی های خاصی داشت و شاید اون هفته ی اول که بازی کردیم میگفتیم بهترین سری COD اما الان که چند هفته از بازی کردن میگذره بهتر میشه قضاوت کرد . به نظر من این COD بهترین بازی جنگ جهانی دوم بود اما شماره 4 از نظر تکنیکی و گرافیکی و نوآوری , اسلحه , صداگزاری و خلاصه هر چیزی که بگید از این بازی برتر بود .
100% درسته چون من همون اول گفتم که نباید این دو بازی را کاملا مقایسه کرد!حالا گمانه هایی برای نسخه 5 زده می شه احتمال داره جنگ پیشرفته یا آیندگان باشه!
در این صورت دو احتمال وجود داره: 1.بازی به سمت مسخره بازی و سفینه و...:دی بره!

2.در این صورت بازی خیلی جذاب می شه!

Attachments

• Call of duty 5 spoof.jpg
    Call of duty 5 spoof.jpg
    29.5 KB · مشاهده: 4
100% درسته چون من همون اول گفتم که نباید این دو بازی را کاملا مقایسه کرد!حالا گمانه هایی برای نسخه 5 زده می شه احتمال داره جنگ پیشرفته یا آیندگان باشه!
در این صورت دو احتمال وجود داره: 1.بازی به سمت مسخره بازی و سفینه و...:دی بره!

سلام
امیر اینا تا یه بازیو به گند نکشن ولش نمیکنن.
البته امیر اینم بگم در حوزه ی اون بحث بالایی اونم اینه که خیلی از بچه ها تو ایران single بازیو زدن:biggrin1:پس call 4 فقط به خاطر لایو معروف نیست;)

سلام
امیر اینا تا یه بازیو به گند نکشن ولش نمیکنن.
البته امیر اینم بگم در حوزه ی اون بحث بالایی اونم اینه که خیلی از بچه ها تو ایران single بازیو زدن:biggrin1:پس call 4 فقط به خاطر لایو معروف نیست;)
حی این داش امیر می گه حی شما انکار کنید.:biggrin1:

عیدتون مبارک!:ban:

حالا گمانه هایی برای نسخه 5 زده می شه احتمال داره جنگ پیشرفته یا آیندگان باشه!
در این صورت دو احتمال وجود داره: 1.بازی به سمت مسخره بازی و سفینه و...:biggrin1: بره!

یه چیزی رو بگم. خودِ مسئولان Acti-Blizz در مراسمی که تحت عنوان Acti-Blizz Day بگزار شد گفته بودند که دیگه قصد ندارن برای سری CoD شماره بگذارن و این به این معنی هست که چیزی به نام CoD 5 ساخته نمیشه.

نمی دونم ولی فکر نکنم روی حرفشون بمونند!:biggrin1:
حالا دیگه اون رو نمیدونم ولی فکر نکنم یه شماره اینقدر مهم باشه:دی

آخرین ویرایش:
این قسمت nazi zombies خیلی باحاله :cheesygri
من خیلی جلو رفتم یه جا رفتم طبقه پایین دوتا از اون صندلیا که جلو راه رو گرفته برداشتم یه شاتگانم گرفتم ولی اونجا که میرفت طبقه ی پایین از بس ریختعن سرم مردم باید چیکار کنم ؟

آخرین ویرایش:
یه چیزی رو بگم. خودِ مسئولان Acti-Blizz در مراسمی که تحت عنوان Acti-Blizz Day بگزار شد گفته بودند که دیگه قصد ندارن برای سری CoD شماره بگذارن و این به این معنی هست که چیزی به نام CoD 5 ساخته نمیشه.
نمی دونم ولی فکر نکنم روی حرفشون بمونند!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or