( نه اینکه خیلی ها منتظر نظر من هستن ! :biggrin1: )
( منتظر جواب دوستان هستیم ! )شخصيت ها خوب ولي در و ديوار بدمن چن روزی میشه این بازی رو گرفتم ولی تا تموم نکنم نظر نمیدم !( نه اینکه خیلی ها منتظر نظر من هستن ! :biggrin1: )
فقط یه سوال دارم یا بهتر بگم یه نظر سنجی : نظرتون دز مورد گرافیک این بازی چیه ؟( منتظر جواب دوستان هستیم ! )
اینطوری هایی کخ می گید هم نیست!گرافیک از نسخه ی سوم بهتر و از نسخه ی چهارم خیلی ضعیف تر کار شده .

هیچ فرقی نسبت به نسخه4 نکرده و تازه حرکات جدید هم اضافه شده!حرکاتشون هم خیلی بدتر شده
در و دیوار کپی نسخه 4 هستش!شخصيت ها خوب ولي در و ديوار بد
بگذارید بازی من برسه!( از دبیتا این لحظه انتهايي براي اين مد ديده نشده! تو همين سايت يكي تا لول 40 رفته بود!![]()
آخه یک چیزی می گید! مگه می شه پایان نداشته باشه! انگار اینکه تا مرحله 40 hord در بازی GOW2 بری و بگی پس پایان نداره!پايان بايد داشته باشه تا شما بتوني تموم كني آخه! در ضمن تموم كردي بگو يه عكس هم بزار . چون تا همين لحظه هيچ خبري از پايانش نيست!

نوشته شده توسط xAMIRx;581174:بگذارید بازی من برسه!( از دبی)
یک تیم CO OP به احتمال زیاد 4 نفره تشکیل می دیم تمومش می کنیم! آخه کاری نداره...
سعید راستش وقتی بن نشده بودم تا لول 8 رفتم دیدم کاری نداشت!خوشم مياد وقتي به لول 15 رسيدي بازم اين حرفو بزني :biggrin1: من با احمد و عرفان و علي به زور تا 16 رفتيم نميگم بالاتر نميشه رفت اما كاري نداره يكم خنده داره چون خيلي كار داره :biggrin1: اون دوستمون هم كه تا لول 40 ديده شايد مزاح كرده البته اگه دوستان رو معرفي كنه خيلي لطف كرده
بله ثابت هست.frame rate بازی مثه نسخه 4 هست؟
![]()