Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره
این بازی هم تموم شد
خیلی کوتاه بود از 4رشم کوتاهتر
این مرحله زامبیه تا چند تا هست
یعنی تا چندمرحله داره؟
آخره محله اچیومنت میده؟

منم موافقم اين راک استار كه 2 هفته ريليز بازي رو انداخت عقب يكم ديگه به تاخير اضافه ميكرد عوضش نسخه كامل و بي عيب بدستمون ميرسيد (تازه از نظر من بايد 2-3ماه ديگه ميومد كه يه پيشرفتي نسبت به نسخه كنسولي داشته باشه نه همونو با پسرفت براي PC عرضه كنه)
راک استار مهراد جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:
بابا اکتیویشن نه راک استار;)
من نمیدونم شاید شما انتظاراتتون خیلی بالا تر بوده ولی من با این بیش از شماره 4 و 2 حال کردم (البته بیش از 2 که نه چون شماره 2 یه بازی استثنایی بود )
به هرحال من که خیلی قبول دارم این نسخه WaW رو :blushing:

بالاخره
این بازی هم تموم شد
خیلی کوتاه بود از 4رشم کوتاهتر
این مرحله زامبیه تا چند تا هست
یعنی تا چندمرحله داره؟
آخره محله اچیومنت میده؟
شما اگر با درجه سختی آخر بروید این قدر سخته که نمی تونید مرحله 2 هم رد کنید!
بازی در درجه سختی های بیشتر طولانی می شه.;)
زامبی ها را نمی دونم چندمرحله است ولی اچیومنت نمی ده!( اچیومنت اختصاصی نداره )

شما اگر با درجه سختی آخر بروید این قدر سخته که نمی تونید مرحله 2 هم رد کنید!
دیگه اونقدر هم سخت نیست که!!:دی مگه Diabloهست!!!!l
من یه بار رو Normalتمومش کردم
یه بارم دارم روی درجه سختیVetern(اگه درست نوشته باشم)میرم
با یکم سینه خیز راه رفتن و احتیاط میشه تمومش کرد روی این درجه سختی.!
-------------------
به نظر من صحنه های حماسی توی این بازی زیاد نبود:(یا مراحلی مثل کشتن پسر زاخایف تو شماره پیش یا مرگ کاپیتان پرایس از اینجور صحنه ها میزاشتن بهتر بود .
فقط اخر بازی موقعی که میخواستم پرچم رو بزاریم خوب بود تقریبا
امتیازی که من به این بازی میدم7.75هست از 10 نمره :دی

آخرین ویرایش:
حالا برید خدا رو شکر کنید که مثل iw نیست که افسانه کاپیتان پرایس ساخته !!!:laughing:از جنگ جهانی تا حالا زندست:eek: ! بعد تو نسخه 4 میمره میبیند توی نسخه 6 از همه سالمترو و شنگول تره :laughing:

من این بازی را تموم کردم و بسی هم حال داد:d واقعا بهم چسبید. یه COD واقعی بود و به نظر من یکی از بهترین‌های این سری بود چون شخصا COD4 را اصلا جزو این سری حساب نمی‌کنم.

من این بازی را تموم کردم و بسی هم حال داد:d واقعا بهم چسبید. یه COD واقعی بود و به نظر من یکی از بهترین‌های این سری بود چون شخصا COD4 را اصلا جزو این سری حساب نمی‌کنم.
من بازیو تموم نکردم.ولی کاملا موافقم...:biggrin1:

آقا من تو این بازی به یه مشکل جئی برخوردم یه ماموریت داره که میزنه:eliminate the 200 mm Guns
که 3 تا گونی هستن پر از مهمات من همه رو میکشم میرم دور گونی تاب میخورم ولی هیچی نمیاد یعنی دیسک ایراد داره؟
چطوری ردش کنم؟

بايد بري از يك جايي (اتاقك مانند ) دو تا ماشين گان هست كه دارن ميزنن بايد يك كيف هست كه توش بمبه بايد اونو بندازي تو اين سنگر بعد بياي عقب و دكمه ي انفجار را بزني . (البته 3 تا جا هست كه بايد اين كارو بكني ) اميد وارم كمكي شده باشه . :cheesygri

سلام به همه دوستان
بچه ها من یجای بازی گیر کردم( level (heart of the reich
levele 14 میشه یکی از ماموریت هاش هستش که میگه وارد شو به reichstag که تو این level قرار اون ساختمون آلمانی ها رو بگیرین من جلوی ساختمون که می رسم آلمانی ها رو
می کشم اما جلوم یکسری سنگره که نمی زاره وارد ساختمون بشم افراد دیگم از اونور سنگر می خوان وارد سنگر بشن که آلمانیا می کشنشون منم نمی تونم برم اونور سنگرا که کمکشون کنم و برم تو ساختمون...بیسیم اینام ندارم

بچه ها کمک کنین :((:((:((

از همتون ممنونم

سلام به همه دوستان
levele 14 میشه یکی از ماموریت هاش هستش که میگه وارد شو به reichstag که تو این level قرار اون ساختمون آلمانی ها رو بگیرین من جلوی ساختمون که می رسم آلمانی ها رو
می کشم اما جلوم یکسری سنگره که نمی زاره وارد ساختمون بشم افراد دیگم از اونور سنگر می خوان وارد سنگر بشن که آلمانیا می کشنشون منم نمی تونم برم اونور سنگرا که کمکشون کنم و برم تو ساختمون...بیسیم اینام ندارم

از همتون ممنونم
آخی دلم سوخت. آخه من خودمم اونجا اعصاب مصاب نمونده بود واسم. راهی نداره فقط باید همینطوری مقاومت کنی بعد یهو می زنن سنگرا میترکه راه باز میشه.

همه بازی رو تموم کردن ما تازه دستمون بهش رسید! ولی خدایی عجب بازیه من واقعا باهاش حال کردم. مخصوصا اون مرحله 3ومش فکر کنم که پیرمرده یک اسنایپ میده دستمون.(ولی خدایی نمیشه گفت از نسخه ی 4ـمش بهتره چون هر 2 باحالند و هر دو تو یک سطح اند !

سلام به همه دوستان

از همتون ممنونم

باید خودت شروع کنی به جلو رفتن اون جلوی سنگر ها باید اینقدر مقاومت کنی که ستونها بریزند و راه باز بشه ..

بهترین کار هم اینه که بری زیر آخرین سنگر اون جلو سنگر بگیری فقط حواست باشه ستون نریزه روی سرت..

بازي رو حتما روي veteran تجربه كنيد تا معناي واقعي lol رو بفهميد !
بعد مي فهميد كه بازي بسيار طولانيه :d

معمولا برای تعیین مدت زمان اتمامه خط داستانیه یک بازی
درجه سختیه نرمال رو در نظر میگیرن
خیلی از بازیها ممکنه رو درجه سختیه آخر (خیلی سخت)
بینهایت ساعت گیم پلی داشته باشن که اونم برایه همه نیست
برای بعضی ها هست
جدیدا تو بازیهایی که مولتی پلیر هم هستن داستان کوتاه شده
و بیشتر به آنلاینه بازی پرداخته میشه
که هر چقدر این آنلاین قویتر و ... بیشتر باشه از خط داستانی زده میشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or