راک استار مهراد جان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم موافقم اين راک استار كه 2 هفته ريليز بازي رو انداخت عقب يكم ديگه به تاخير اضافه ميكرد عوضش نسخه كامل و بي عيب بدستمون ميرسيد (تازه از نظر من بايد 2-3ماه ديگه ميومد كه يه پيشرفتي نسبت به نسخه كنسولي داشته باشه نه همونو با پسرفت براي PC عرضه كنه)

شما اگر با درجه سختی آخر بروید این قدر سخته که نمی تونید مرحله 2 هم رد کنید!بالاخره
این بازی هم تموم شد
خیلی کوتاه بود از 4رشم کوتاهتر
این مرحله زامبیه تا چند تا هست
یعنی تا چندمرحله داره؟
آخره محله اچیومنت میده؟

دیگه اونقدر هم سخت نیست که!!شما اگر با درجه سختی آخر بروید این قدر سخته که نمی تونید مرحله 2 هم رد کنید!
یا مراحلی مثل کشتن پسر زاخایف تو شماره پیش یا مرگ کاپیتان پرایس از اینجور صحنه ها میزاشتن بهتر بود .من بازیو تموم نکردم.ولی کاملا موافقم...:biggrin1:من این بازی را تموم کردم و بسی هم حال داد:d واقعا بهم چسبید. یه COD واقعی بود و به نظر من یکی از بهترینهای این سری بود چون شخصا COD4 را اصلا جزو این سری حساب نمیکنم.
آقا من تو این بازی به یه مشکل جئی برخوردم یه ماموریت داره که میزنه:eliminate the 200 mm Guns
که 3 تا گونی هستن پر از مهمات من همه رو میکشم میرم دور گونی تاب میخورم ولی هیچی نمیاد یعنی دیسک ایراد داره؟
چطوری ردش کنم؟

آخی دلم سوخت. آخه من خودمم اونجا اعصاب مصاب نمونده بود واسم. راهی نداره فقط باید همینطوری مقاومت کنی بعد یهو می زنن سنگرا میترکه راه باز میشه.سلام به همه دوستان
بچه ها من یجای بازی گیر کردم( level (heart of the reich
levele 14 میشه یکی از ماموریت هاش هستش که میگه وارد شو به reichstag که تو این level قرار اون ساختمون آلمانی ها رو بگیرین من جلوی ساختمون که می رسم آلمانی ها رو
می کشم اما جلوم یکسری سنگره که نمی زاره وارد ساختمون بشم افراد دیگم از اونور سنگر می خوان وارد سنگر بشن که آلمانیا می کشنشون منم نمی تونم برم اونور سنگرا که کمکشون کنم و برم تو ساختمون...بیسیم اینام ندارم
بچه ها کمک کنین
از همتون ممنونم
سلام به همه دوستان
بچه ها من یجای بازی گیر کردم( level (heart of the reich
levele 14 میشه یکی از ماموریت هاش هستش که میگه وارد شو به reichstag که تو این level قرار اون ساختمون آلمانی ها رو بگیرین من جلوی ساختمون که می رسم آلمانی ها رو
می کشم اما جلوم یکسری سنگره که نمی زاره وارد ساختمون بشم افراد دیگم از اونور سنگر می خوان وارد سنگر بشن که آلمانیا می کشنشون منم نمی تونم برم اونور سنگرا که کمکشون کنم و برم تو ساختمون...بیسیم اینام ندارم
بچه ها کمک کنین
از همتون ممنونم
آره بابا:biggrin1::biggrin1::biggrin1:بازي رو حتما روي veteran تجربه كنيد تا معناي واقعي lol رو بفهميد !
بعد مي فهميد كه بازي بسيار طولانيه :d
بازي رو حتما روي veteran تجربه كنيد تا معناي واقعي lol رو بفهميد !
بعد مي فهميد كه بازي بسيار طولانيه :d