همه چیز عالیه و فقط یه نکته توش وجود داره که فرا تخیلی و فضاییه!
اون مرحلهای که باید اسنایپر آلمانی را توی ساختمون مقابل بزنی. من رو Hard حدود 20 بار مردم. از یه سوراخه با قاعده اینقدر( 0) در عرض سه سوت هدشات میشدم. :d
. مرحله بعد از اونجایی که سوار هواپیمایی... که با ژاپنی ها میجنگی و بارون هم میاد. اونجایی که می رسم جلو در چوبی که دو طرفش هم میله آهنی هست ... و هی میگه دقیق نمیدونم کجایی ولی شاید اینجا باشهسلام به همه دوستان . من یجای این بازی گیر کردم. مرحله بعد از اونجایی که سوار هواپیمایی... که با ژاپنی ها میجنگی و بارون هم میاد. اونجایی که می رسم جلو در چوبی که دو طرفش هم میله آهنی هست ... و هی میگه
get to it... miller! take out that bunker!
we need to knock out those bunkers
چه باید کرد ? لطفا کمک کنین ...ممنون
سلام به همه دوستان . من یجای این بازی گیر کردم. مرحله بعد از اونجایی که سوار هواپیمایی... که با ژاپنی ها میجنگی و بارون هم میاد. اونجایی که می رسم جلو در چوبی که دو طرفش هم میله آهنی هست ... و هی میگه
get to it... miller! take out that bunker!
we need to knock out those bunkers
چه باید کرد ? لطفا کمک کنین ...ممنون
اقا مرحله ی زامبی ها خیلی باحالهباحالترین قسمت بازی همین قسمتشه
کسی تونسته کامل ردش کنه ؟
یکی از سخت ترین مراحل بازی!اين بازی روی وترن واقعا سخت تر از کال 4 هست.اونرو ما تموم کرديم ولی اينو نميشه!!!
اين تک تيرندازه رو روی وترن نميشه زد.روش خاصی داره؟
کاملا باهات موافقم بعضی از موارد دوستامون مثل شلغم میمونن:biggrin1:آقا قبول دارین هوش مصنوعی خیلی نوسان داره ؟ اونم در حد بندس لیگا. مثلا یه جاش بود که حیف یادم رفت فیلم بگیرم. مرده بودم از خنده. یه در بود که سرباز ژاپنی هم اونور در وایستاده بود. بعد این یارای خودی دونه دونه می رفتن تو در مثل گاو از کنار سرباز رد میشدن، او سر بازه هم از پشت اونارو میزد. این روند به مدت 3 دقیقه ادامه داشت تا آخر یه نفر که از سرباز رد شده بود، تیر ژاپنیه به خطا رفت بعدش متوجه شد برگشت زدش. ( سرباز ژاپنی درست روبروی در بود ها). بعضی وقت ها هم حتی روی hard توی 2 قدمتیت وای میسن زل میزنن تو چشات و دریغ از یه تیر.
گرافیکشم که عالی بود اما بعضی از باگ هاش خیلی تابلو بود. مثل رد شدن از توی تانک آتیش گرفته که از این یکی فیلم گرفتم. یا مثلا افتادن تو دریچه ای که درش بستست.
http://samix.persiangig.com/video/Tank.3GP

یکی از سخت ترین مراحل بازی!
وقتی که میاد توی پنجره وسطی، اگه دقت کنی هنگامی که پشت دیوار سنگر گرفته، یه ذره از آرنج دستش پیداست. باید سریع بزنیش و سنگر بگیری.:smile:

شما روی hard رفتی يا وترن؟
چون روی hard زدمش ولی همچنان رو وترن نميشه!![]()