Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه جورایی داشتیم درگیرمیشدیم همون ملاقات رضاخان با هیتلرکه من شنیدم وهیچ عکسی ازش پیدانکردم
وهمچنین ساخت جاده فعلی چالوس وپل ورسک بدست المانی ها برای انتقال نیروهاشون به روسیه ازخاک ایران تاسیس سفارت المان نازی دراون زمان درتهران اینها همه نشاندهنده گرایش ایران به متحدین بوده گرچه قبل ازاینکه المان نیروهاش رو وارد ایران کنه توسط امریکا وانگلیس و شوروی اشغال شد مملکت یه جورایی میشه گفت تو جنگ جهانی دوم ما بیطرف نبودیم برای همین هم اشغال شدیم
معراج خان مي خواهين يه كلاس "تاريخ"بزاريم نه!!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
مي خواهين يه كلاس "تاريخ"بزاريم نه!!!!:confused:
فکر نکنم بد باشه آدم در مورد بازی یا حتی فیلم که میبینه تحقیق کنه
بعید میدونه بیشتر از 15 نفر از کل کسایی که بازیهای مربوط به جنگ جهانی را بازی کرده باشن اصلا درباره تاریخچه اون چیزی بدونن

فکر نکنم بد باشه آدم در مورد بازی یا حتی فیلم که میبینه تحقیق کنه
بعید میدونه بیشتر از 15 نفر از کل کسایی که بازیهای مربوط به جنگ جهانی را بازی کرده باشن اصلا درباره تاریخچه اون چیزی بدونن
من كه 100% موافقم WWII كه داستانش خوراكه:love:

معراج خان مي خواهين يه كلاس "تاريخ"بزاريم نه!!!!:biggrin1:
نه نیازی نیست البته من یکی دوتا فیلم دیدم راجع به اون دوره وخلاصه یه کتابهم دارم از زمان نخستین اقوام ایرانی تا نظام :sick:رو توش داره اون رو خوندم :biggrin1:
به هرحال بدنیست بدونیم ملتی که تاریخ وگذشته خودش رو فراموش کنه محکوم به تکراراون هست;)

مرسی از تمرکز زیاد روی بازی:دی
در این تایک همه چیز بررسی می شه( تاریخ ، کال6 ، ایران ، جنگ جهانی و...)
بهتره به نقد این بازی بپردازیم تا به....:دی

یه جورایی داشتیم درگیرمیشدیم همون ملاقات رضاخان با هیتلرکه من شنیدم وهیچ عکسی ازش پیدانکردم
وهمچنین ساخت جاده فعلی چالوس وپل ورسک بدست المانی ها برای انتقال نیروهاشون به روسیه ازخاک ایران تاسیس سفارت المان نازی دراون زمان درتهران اینها همه نشاندهنده گرایش ایران به متحدین بوده گرچه قبل ازاینکه المان نیروهاش رو وارد ایران کنه توسط امریکا وانگلیس و شوروی اشغال شد مملکت یه جورایی میشه گفت تو جنگ جهانی دوم ما بیطرف نبودیم برای همین هم اشغال شدیم

البته رضا شاه . رضا خانی تو تاریخ وجود نداره;)
و ...
بازی بسیار بزرگه:love: Great
و ما هرچی از خوبیاش میگیم طرفدارای 4 میان سینه زنی
4 هم تاپیک داره ! :smile:

مرسی

نه نیازی نیست البته من یکی دوتا فیلم دیدم راجع به اون دوره وخلاصه یه کتابهم دارم از زمان نخستین اقوام ایرانی تا نظام :sick:رو توش داره اون رو خوندم :biggrin1:
به هرحال بدنیست بدونیم ملتی که تاریخ وگذشته خودش رو فراموش کنه محکوم به تکراراون هست;)
موافقم رفيق:(ا

شما که تا دیروز می گفتی مشکل ملت ما اینه که تو گذشته موندن و حسن صباح تروریست بوده و اینا حالا میای...؟

شما که تا دیروز می گفتی مشکل ملت ما اینه که تو گذشته موندن و حسن صباح تروریست بوده و اینا حالا میای...؟
اینکه شما گذشته رو بدونی وچراغ اینده کنی به هیچ وجه بدنیست ولی اینکه بشینی عقب موندگی مملکتت رو با تاریخت بخوای جبران کنی خیلی بد من نظرم نسبت به این جناب که گفتی هنوزهمونه ولی دلیل نمیشه مطالعه نکنم راجع بهش بگذریم تاپیک رو از مسیرش منحرف میکنه این بحث ها ضمنا من هیچ وقت کار رضاشاه وغیره رو تایید نمیکنم وبرجانی بودن نازیها تاکید دارم

بچه ها یک سوال خارج از بحث:

چرا بازی COD5 ارجینال در بازار خیلی کمه...به طوری که فقط سفارشی پیدا می شه...;)

آخه وقتی با 2800 تومن میشه یک بازی کپی خرید .. کی میاد کلی پول برایه این بازی بده ..:laughing:

حالا اگر بازیش انحصاری بود یک حرفی.. کل بازی سرو ته 7 ساعت هست..:biggrin1:

فروشنده ها هم چون می دونن هیچکی نمی خره خوب طبیعی که نمیارن.. البته یکی هم مثل شما در بدر دنبال نسخه اورجینال می گرده..:biggrin1:

آخه وقتی با 2800 تومن میشه یک بازی کپی خرید .. کی میاد کلی پول برایه این بازی بده ..:laughing:

حالا اگر بازیش انحصاری بود یک حرفی.. کل بازی سرو ته 7 ساعت هست..:biggrin1:

فروشنده ها هم چون می دونن هیچکی نمی خره خوب طبیعی که نمیارن.. البته یکی هم مثل شما در بدر دنبال نسخه اورجینال می گرده..:biggrin1:
کاشکی یکی بود:biggrin1:
الان دارم با 3 4 تا از بچه ها دنبال بازی می گردیم...ولی حتی 1 عدد هم نیست! یعنی1 نفر توی تهران این بازی را نمی خواد( البته منظورم بین کسایی که کپی خور نکردند;) )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or