Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا نمی شود پای خودم را ببینم البته تو بازی می گم ها انگار روح هستیم جسمی وجود ندارد
واقعا که مسغره هست بازیش
وای خدای من چه ایراد بزرگی دوست عزیز یعنی واقعا ندیدن پا به مسخره بودن نبودن بازی ربط داره
تو رو خدا اسپم ندید

واقعا بازی خیلی قشنگیه من که لذت ردم..:love:

فقط اگه اینو زود تر از COD4 بیرون میدادند عالی میشد..(داستانشو می گم)

در هر صورت من COD 4 رو بیشتر ترجیح میدم.. مردیم اینقدر جنگ جهانی بازی کردم .. الان آدم های اون نسل هفت کفن پوساندن ولی اینها مگه ول می کنن..:mad:

درکل بازی بدی نبود ونمره قبولی میگیره تنها مرحله ای که من روبه شدت تحت تاثیرقرارداد مرحله حمله به رایش تاگ بود که واقعا عالی بود اهنگش هم درگیرکننده وجذاب بود مراحل ژاپنیش هم بد نبود کلا همونطورکه گفتم ایراد بزرگش جنگ جهانی بود برای من که دیگه خسته شدم واقعا از این داستان البته گمون نمیکنم اکتیویژن بره سراغ جنگ جهانی برای نسخه بعدی
من 8میدم از10 به این بازی

کاش مدرن باشه ساسان جان،
IW گفته بود داره رو یه بازی شوتر Sci-Fi کار میکنه، بعد از یه مدت ساخت COD بعدی توسط IW تایید شد :دی
احتمال داره مدرن باشه ولی هنوز 100% نیست...ولی به نظر من هرگاه یک بازی مثل سبک COD5 به مدرن رفته به مسخره بازی و... کشیده شده...;)

به نظر من که بهترین بازی بود ولی خیلی کم بود من که جمعه صبح شروع کردم بعد از هفت هشت ساعت بازی (جمعه شب) تموم شد
ولی جنگ جهانی بودنش به نظر من اصلا بد نبود تازه خیلی هم داستان جالبی داشت

پس باید بریم تو فاز جنگجهانی ازنوع تخیلیش مثل نازی های زامبی و نازیهایی که یکباره موشک میشن:biggrin1:
یانازی هایی که به دوران حاضراومدن تا کارناتمام هیتلر روتموم کنن ومحمود هم بخاطمواضع ضدامپریالیستی المان باهاشون متحدمیشه:biggrin1:کلا عشق است هیتلرادمکش وحیوانات درنده اش دراس اس:biggrin1:

تا اینجایی بازی که خو پیش رفته مخصوصا اون مرحله ی هست که یک دفعه خانه رو آتش میزنند باید فرار کنی .. اونجا خیلی لذت داشت..:love:

ولی باز هم به COD4 نمی رسه.. اون یک چیز دیگه بود..:love:

تا اینجایی بازی که خو پیش رفته مخصوصا اون مرحله ی هست که یک دفعه خانه رو آتش میزنند باید فرار کنی .. اونجا خیلی لذت داشت..:love:

ولی باز هم به COD4 نمی رسه.. اون یک چیز دیگه بود..:love:
به نظر من COD4 خيلي هيجان جنگ نداشت يعني به من زياد حس و حال نميداد ولي WaW خيلي با حسو حال بود (بگذريم كه شبيه COD1 و COD2 نبود يعني هيچي به اين دوتا بازي نميرسه)
دیگه از جنگ جهانی دوم بهتر و باشکوه تر مگه جنگیم هست؟! :love:
خداييش نيست
کاش ایران هم تو جنگ جهانی 2 بود !
برو بابا اونوقت ما امريكايي را الماني بوديم و مجبور بوديم ياران و بسيجيان وطني رو قتل و عام كنيم خيلي بد ميشد:sick:
مرسی
خواهش ميكنم:biggrin1:

اخه بعد از جنگ دوم هر کشوری (از متفقین یا متحدین) به یه جایی رسیدن
در واقع قدرت تقسیم شد...philosophers Legacy !
ما درگیر شپش و شپش کشی بودیم اونوقت
...کماکان درگیریم هنوز !

220px-Soviet_flag_on_the_Reichstag_roof_unaltered.jpg
1401996-Reichstag-building-1.jpg

مرسی

آخرین ویرایش:
دیگه از جنگ جهانی دوم بهتر و باشکوه تر مگه جنگیم هست؟! :love:
کاش ایران هم تو جنگ جهانی 2 بود !

مرسی
یه جورایی داشتیم درگیرمیشدیم همون ملاقات رضاخان با هیتلرکه من شنیدم وهیچ عکسی ازش پیدانکردم
وهمچنین ساخت جاده فعلی چالوس وپل ورسک بدست المانی ها برای انتقال نیروهاشون به روسیه ازخاک ایران تاسیس سفارت المان نازی دراون زمان درتهران اینها همه نشاندهنده گرایش ایران به متحدین بوده گرچه قبل ازاینکه المان نیروهاش رو وارد ایران کنه توسط امریکا وانگلیس و شوروی اشغال شد مملکت یه جورایی میشه گفت تو جنگ جهانی دوم ما بیطرف نبودیم برای همین هم اشغال شدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or