شنيدم كه ميگن شايد Fortune wars باشه!!!!نسخه ی بعدی دست Infinity Ward هست و احتمالا مدرنه دوباره .
احتمال داره مدرن باشه ولی هنوز 100% نیست...ولی به نظر من هرگاه یک بازی مثل سبک COD5 به مدرن رفته به مسخره بازی و... کشیده شده...کاش مدرن باشه ساسان جان،
IW گفته بود داره رو یه بازی شوتر Sci-Fi کار میکنه، بعد از یه مدت ساخت COD بعدی توسط IW تایید شد
به نظر من COD4 خيلي هيجان جنگ نداشت يعني به من زياد حس و حال نميداد ولي WaW خيلي با حسو حال بود (بگذريم كه شبيه COD1 و COD2 نبود يعني هيچي به اين دوتا بازي نميرسه)تا اینجایی بازی که خو پیش رفته مخصوصا اون مرحله ی هست که یک دفعه خانه رو آتش میزنند باید فرار کنی .. اونجا خیلی لذت داشت..
ولی باز هم به COD4 نمی رسه.. اون یک چیز دیگه بود..
خداييش نيستدیگه از جنگ جهانی دوم بهتر و باشکوه تر مگه جنگیم هست؟!
برو بابا اونوقت ما امريكايي را الماني بوديم و مجبور بوديم ياران و بسيجيان وطني رو قتل و عام كنيم خيلي بد ميشدکاش ایران هم تو جنگ جهانی 2 بود !
خواهش ميكنم:biggrin1:مرسی
چرا نمی شود پای خودم را ببینم البته تو بازی می گم ها انگار روح هستیم جسمی وجود ندارد
واقعا که مسغره هست بازیش
یه جورایی داشتیم درگیرمیشدیم همون ملاقات رضاخان با هیتلرکه من شنیدم وهیچ عکسی ازش پیدانکردمدیگه از جنگ جهانی دوم بهتر و باشکوه تر مگه جنگیم هست؟!
کاش ایران هم تو جنگ جهانی 2 بود !
مرسی