Call of Duty: World at War

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چن روزی میشه این بازی رو گرفتم ولی تا تموم نکنم نظر نمیدم ! :cool: ( نه اینکه خیلی ها منتظر نظر من هستن ! :biggrin1: )

فقط یه سوال دارم یا بهتر بگم یه نظر سنجی : نظرتون دز مورد گرافیک این بازی چیه ؟ ;) ( منتظر جواب دوستان هستیم ! )

من چن روزی میشه این بازی رو گرفتم ولی تا تموم نکنم نظر نمیدم ! :cool: ( نه اینکه خیلی ها منتظر نظر من هستن ! :biggrin1: )

فقط یه سوال دارم یا بهتر بگم یه نظر سنجی : نظرتون دز مورد گرافیک این بازی چیه ؟ ;) ( منتظر جواب دوستان هستیم ! )
شخصيت ها خوب ولي در و ديوار بد

گرافیک از نسخه ی سوم بهتر و از نسخه ی چهارم خیلی ضعیف تر کار شده .
اینطوری هایی کخ می گید هم نیست!;)
حرکاتشون هم خیلی بدتر شده
هیچ فرقی نسبت به نسخه4 نکرده و تازه حرکات جدید هم اضافه شده!
شخصيت ها خوب ولي در و ديوار بد
در و دیوار کپی نسخه 4 هستش!
تا این لحظه انتهايي براي اين مد ديده نشده! تو همين سايت يكي تا لول 40 رفته بود! :eek:
بگذارید بازی من برسه!( از دبی:دی )
یک تیم CO OP به احتمال زیاد 4 نفره تشکیل می دیم تمومش می کنیم! آخه کاری نداره...

پايان بايد داشته باشه تا شما بتوني تموم كني آخه! در ضمن تموم كردي بگو يه عكس هم بزار . چون تا همين لحظه هيچ خبري از پايانش نيست!

پايان بايد داشته باشه تا شما بتوني تموم كني آخه! در ضمن تموم كردي بگو يه عكس هم بزار . چون تا همين لحظه هيچ خبري از پايانش نيست!
آخه یک چیزی می گید! مگه می شه پایان نداشته باشه! انگار اینکه تا مرحله 40 hord در بازی GOW2 بری و بگی پس پایان نداره!;)

نوشته شده توسط xAMIRx;581174‍‍:
بگذارید بازی من برسه!( از دبی:دی )
یک تیم CO OP به احتمال زیاد 4 نفره تشکیل می دیم تمومش می کنیم! آخه کاری نداره...

خوشم مياد وقتي به لول 15 رسيدي بازم اين حرفو بزني :biggrin1: من با احمد و عرفان و علي به زور تا 16 رفتيم نميگم بالاتر نميشه رفت اما كاري نداره يكم خنده داره چون خيلي كار داره :biggrin1: اون دوستمون هم كه تا لول 40 ديده شايد مزاح كرده البته اگه دوستان رو معرفي كنه خيلي لطف كرده

خوشم مياد وقتي به لول 15 رسيدي بازم اين حرفو بزني :biggrin1: من با احمد و عرفان و علي به زور تا 16 رفتيم نميگم بالاتر نميشه رفت اما كاري نداره يكم خنده داره چون خيلي كار داره :biggrin1: اون دوستمون هم كه تا لول 40 ديده شايد مزاح كرده البته اگه دوستان رو معرفي كنه خيلي لطف كرده
سعید راستش وقتی بن نشده بودم تا لول 8 رفتم دیدم کاری نداشت!

frame rate بازی مثه نسخه 4 هست؟
;)
بله ثابت هست.
و
.
.
.
.
.
سر قضیه نازی زامبی اینا بگم که رتبه 40 چیزی نیست من خودم با دوستانه خارجیم تا لول 19 رفتیم و به دلیل اینکه من hostبودم کامپوترم وسط بازی update شد وبعد ریستارت کرد :cheesygri:biggrin1: به خاطر همین نتونستیم بازی ادامه بدیم و نکته جالب اینه که نفر اول لیدر برد تا مر حله 700 به بالا رد کرده و نفر دوم 670 اگه اشتباه نکنم خوب حتما تعجب کردید راه حلش بسیار سادس یعنی glitchالبته من خودم glitchاین بازی انجام دادم این glitchکاری می کنه شما در یک جای ثابت بمانید و هر چقدر زامبی ها به شما ضربه بزنند به شما اسیب نمیرسد برای انجام این گلیچ به غیر از خودتون 1 نفر دیگه هم احتیا ج هست این گلیچ هم توسط بنده کشف نشده هر کی مایل هست اعلام کنه

با Pm هماهنگ می کنم تا تستش کنم...همیشه در کال ها گلیچ وجود داشته و همیشه هم با وقت گذاشتن می شه پی برد!
این گلیچ هم توسط بنده کشف نشده هر کی مایل هست اعلام کنه
فکر نکنم منظورت توی دنیا باشه!
چون همون روز اول چندین گلیچ جدید video اومد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or