Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
اینا که میگفتن قرارِ آمار فروش رو جابه جا کنه :)
منم دانلود کردم ولی حسم نیست بازیش کنم.نسخه آلفا بود چی بود قبلا اومده بود یه آشغال به تمام معنا بود

• Like
Reactions: ArMaN458
اینقدر همه از بتا ناراحت بودن هیچکی نمیاد تو این تایپک:D ارزش نداره دانلود کنیم؟
تا ۲۹ شهریور فکر کنم فقط هست.به نظرم این دمو به شدت ارزش دانلود داره،اونم به خاطر اینکه دیگه تکلیفت با این کالاف مشخص میشه :)

وضع بازی واقعا خرابه. Dead silence بازم شده فیلد اپگرید! مینی مپ رو کلا عوض کردن و پرک هم گذاشتن که مثلا جای دشمنارو نشون بده موقع شلیک!!! Movement بازی به شدت کند و نچسب شده.انگار داری تانک کنترل میکنی :| حتی گان پلی هم نسبت به WW2 پسرفت داشته. کیل استریک هایی هم که حداقل تو بتا هستن به شدت تکراری کار شدن. یعنی یه نفر تو اون خراب شده نیست بشینه ۲ دست بازی که خودشون ساختن رو بازی کنه. واقعا افتضاحه بخش مولتی بازی. افکت های صدا هم قشنگ یاد نسخه های پی اس ۱ مدال افتخار میندازه ادمو:|

آخرین ویرایش:
الفا رو تست زده بودم گفتم بتا رو هم تست کنم شاید بهتر باشه نسبت به الفا فقط حیف 8 گیگ که حروم شد
صدا پا خدافظ
صدای اسلحه ها نابود
گرافیک :-&
movement رو یکی از دوستان میگفت خوبه:))
گان پلیش بهتر از کلد وار هست ولی عالیم نی
اگر وضعیتش داخل نسخه نهایی همین باشه باید یکسال دیگه صبر کرد تا مدرن جدید بیاد

یکی از بهترین کارهایی که تو زندگیم انجام دادم بازی نکردن سری های جدید این شرکته که فقط دنبال پول و سودآوری هستش
اخرین باری که بازی کردم مدرن وارفر 3 بود بعد از اون دیگه سمتشون نرفتم وجدانم راضیه
امیدوارم جامعه گیمری یک روزی متعهد بشن یه تو دهنی به این شرکتها بزنن ، چیزی که هفته پیش تو دهن راکستار زدن با اون عرضه مزخرفش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or