Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین کارهایی که تو زندگیم انجام دادم بازی نکردن سری های جدید این شرکته که فقط دنبال پول و سودآوری هستش
اخرین باری که بازی کردم مدرن وارفر 3 بود بعد از اون دیگه سمتشون نرفتم وجدانم راضیه
امیدوارم جامعه گیمری یک روزی متعهد بشن یه تو دهنی به این شرکتها بزنن ، چیزی که هفته پیش تو دهن راکستار زدن با اون عرضه مزخرفش
اتفاقا گیم پلی و مولتی MW 2019 واقعا جذاب هست و میچسبه

سلام، حجم دانلود رو ps5 چقدره؟ و چندتا پارته؟
برای من با مقدار اعلامی سایت ها متفاوت هست. ۳تا پارت دانلود کرد، کالاف ونگارد ۳۷.۵ گیگ، کمپینگ۱ ۹.۴ گیگ و کمپینگ۲ ۶.۸ گیگ در مجموع ۵۳.۸۳ گیگ. تو سایت ها ۶۴ گیگ اعلام شده بود.
ممنون میشم اگه اطلاع داریم یا خودتون دانلود کردین اطلاع بدین.
ممنون دوستان

هنوزم انلاینش پلیر داره بگیرمش ؟
والا پلیر که زیاد داره همین الانش من هر روز یا یکی دوروز در میون دارم بازی میکنم البته من بیشتر شیپمنت و کیل هاسش رو میرم که همیشه ی خدا هستن توش، ولی بقیه مپ هاش هم اره هستن. البته نسبت به اوایل که هربار که پلی میکردی یک مپ جدید میومد مپ ها کمتر شده روی 5 یا 6 تا مپ چرخشی میگرده ولی راضی کننده است حالا فکر میکنم ونگاردم بیاد اوایلش شاید یک کم کم بشه بعد ملت ببینن چه اشغالیه اون بازی برگردن اینور!
خود من Cold War رو بتاشو گرفتم بازی کردم اینقدر حالم بد شد بیخیال شدم ونگاردم که بتاش استغفر الله ...
هنوزم MW نسبت به این دوتا نسخه ارجعیت داره.
تو سایت ها دیدم تخفیف داره، مثلا نسخه ی روسیشو تا پس فردا میتونی 450 بخری ...

والا پلیر که زیاد داره همین الانش من هر روز یا یکی دوروز در میون دارم بازی میکنم البته من بیشتر شیپمنت و کیل هاسش رو میرم که همیشه ی خدا هستن توش، ولی بقیه مپ هاش هم اره هستن. البته نسبت به اوایل که هربار که پلی میکردی یک مپ جدید میومد مپ ها کمتر شده روی 5 یا 6 تا مپ چرخشی میگرده ولی راضی کننده است حالا فکر میکنم ونگاردم بیاد اوایلش شاید یک کم کم بشه بعد ملت ببینن چه اشغالیه اون بازی برگردن اینور!
خود من Cold War رو بتاشو گرفتم بازی کردم اینقدر حالم بد شد بیخیال شدم ونگاردم که بتاش استغفر الله ...
هنوزم MW نسبت به این دوتا نسخه ارجعیت داره.
تو سایت ها دیدم تخفیف داره، مثلا نسخه ی روسیشو تا پس فردا میتونی 450 بخری ...
کجا کدوم سایت ؟

کجا کدوم سایت ؟
اکثر سایت های ایرانی دارن با همین قیمت میفروشن من خودم از سی دی کی شیر خریدم بازیو دو سال پیش
البته روسی اگر بخوای بگیری باید بتل نت ات هم روسی باشه، اگر جدید بخوای اکانت بسازی باید شماره تماس روسی داشته باشی که البته خود همین سایت ها اونم میفروشن مثکه : ))))

خب من بازی رو خریدم، نسبت به بتا فوقالعاده بهتر شده، فقط اگه دوست دارید مغزتون منفجر شه و انقدر تند تند بکشید و بمیرید بازی رو تهیه کنید، وگرنه اصلا سمت بازی نیاین. مود ۱۰ به ۱۰ بازی انقدر سرعتش بالاست که تو هر دست نصف بازیکنا تعداد کیلاشون بالای ۵۰ تاس! یه نکته ی خوبی که وجود داره و واقعا من راضیم تعداد بالای مپ های بازی هست، فعلا دو هفته با این سرگرم میشیم تا بتلفیلد بیاد :)

بخش داستانی بازی خیلی خوبه. تا الان 6 مرحله رفتم راضی بودم. شوتینگ بازی هم که خیلی خوبه تنوع اسلحه ها هم عالیه.( این شاتگان پنج گلوله حرف نداره. اسم اسلحه رو دقت نکردم) گرافیک کمپین هم رو ps5 عالیه. تو نقدا هم خوندم اکثر منتقدا از بخش داستانی راضی بودند. انصافا از دید من هم خیلی خوب بوده تا الان. به مراتب بهتر از کولدوار. بخش زامبی رو هم پلی دادم. گرافیک بخش زامبی با بخش کمپین فرق داره . انگار از موتور بازی کولد وار استفاده شده . من خبرها رو زیاد دنبال نکردم ولی فکر کنم بخش زامبی رو تری آرک ساخته باشه. برای همین همون موتور بازی کولدوار انگار هست. در کل برای کسانی که به بخش داستانی اهمیت میدن توصیه میکنم بازی کنن. به همراه مدرن وارفر 2019 بهترین کالاف این چندسال اخیر بوده از نظر داستانی.

مولتی بازی نسبت به کلد وار پیشرفت اساسی داشته اما هنوز نسبت به مدرن خیلی جای کار داره مپ بازی بیشترشون جوری که مناسب کمپرا طرف بسته زامبی واقعا عالی سرگرم کنندست داستان که به نظرم کشش لازم داره و جذاب اما جوری نیست که زیاد درگیرش بشید موسیقی که واقعا تو داستان مولتی عالی کار شده

• Like
Reactions: VEGETAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or