Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
از طریق کد بتایی که توی تویتر برام‌ فرستادن از جمعه شب تا الان بتا را بازی کردم.سه صفحه قبل نظرمو راجع به آلفا گفتم ، دیگه تکرار مکررات راجع به گیم پلی و گرافیک نمیکنم و ادامه نظرمو مینویسم:
کیل استریک ها باعث تاسف هستند ، مثل بقیه اجزا بازی که از نسخه ی قبلی جنگ جهانی دوم ساخته استادیو اسلج کپی شدن به نسخه جدید حالا اینجا هم اومدن عینا همون استریک ها رو اوردن توی این نسخه ! حتی انیمیشن پرتاب بمب از بالا یا بیسیم زدن رو هم عوض نکردن.یعنی سر سوزنی نوآوری داخلش نداشتن که هیچ رفتن استریک حمله دسته جمعی سگ ها که برای دیگر استادیوها از گذشته بوده را هم اسکی رفتن.
طراحی مپ ها خوب هستن ، با وجود اینکه محیط مرده هست و هیچ انعطافی به جنگ نداره و باعث شده گرافیک خودشو نشون نده اما مپ ها رو جوری چیدن که زد و خورد بالا باشه همراه با کاور گیری هرچند بیشتر مپ ها نسبت به تعداد پلیرها بزرگتر هستن و توی مود تیم دد مچ هم به کمپرها میخورید هم انگار بازی خلوته و باید مرتب بدوید دنبال دشمن اما توی بقیه مودها ok هست.
نکته بعدی مقایسه کیفیت بازی در کنسول های نسل نهم هست.ونگارد نسخه ps5 سه فرق با نسخه ps4 داره. حجمش کمتره ، رزولیشن بالاتره و میزان غبار و دود و آتش بعد از انفجار بیشتره. توی بقیه موارد عینا مثل هم‌ هستن.
………………
خلاصه کلام‌ ، سال 2019 اکتیویژن با ریلیز MW امید تازه ای بوجود اورد و ثابت کرد قصد تغییر اساسی در سری را داره و میخواد مجموعه COD را از یه عنوان تکراری سالانه که کیفیت متوسطی داره به یه بازی تریپل A که دارای بالاترین کیفیت استاندارد شوتر اول شخص هست تبدیل کنه.انصافا هم کارشو خوب انجام داد ، خروجی شد یه مولتی پلیر فوق العاده عالی و هم مدتی بعد با وارزون شد گل سر بد بازی های بتل رویال و از این وارزون چقدر استریمر توی تویچ اومدن بالا.اما سال بعدش با کلدوار و امسال با این ونگارد حسابی گند زد و باد ما رو هم خالی کرد.چجور اجازه میده همچین بنجل هایی ادامه راه ۲۰۱۹ باشه.بقیه شرکت ها سال به سال عناوینشون رو ارتقا میدن جهت بهتر شدم اما اینجا دوساله متوالی در حاله سقوطه.من چشمم فقط به نسخه سال بعدی هست ، امیدوارم حداقل با استادیو اینفینیتی دیگه نا امیدمون نکنه و شاهد نسخه عالی ای مثل ۲۰۱۹ باشیم.

من با این بازی مشکل دارم رو سروراش درسته پینگ زیر 80 نشون میده ولی لگ میندازه درحالی که تو هیچ بازی لگ ندارم
در کل سروراش شلوغ میشه میترکه حداقل واسه من همیشه اینجوری بوده
برو تویت دیشب هندرسون رو راجع به پکت لاست های ۲۵ درصدی سرورهای بازی بخون ! بعدش کامنت های گیمرها که فیلم آپلود کردن رو ببین.خواهی دید وسط قلب آمریکا با بهترین اینترنت های ممکن سرورهای بازی همش لگ دارن و مرتب در حال عقب جلو شدن هستن.مشکل نت شما نیست سرورها آشغاله.البته نه همه سرورها تقریبا نصفشون.بسته به شانس خودته که توی کدومشون بیوفتی که سالمن !
اکتیویژن با بیشترین درآمد سالانه فروش بازی بی کیفیت ترین سرورها رو برای بازی هاش در نظر میگیره.اگر سرورها رو برای بتای عمومی اخر این هفته تا نهایت بازی اصلی توی آبان عوض نکرد قطعا هرچقدر که یه نفر عاشق ونگارد بشه به معنی ولقعی کلمه لذت بازی را زهر مار میکنه توی دهنش مگر خیلی خوش باشه که توی بیشتر بازی هاش بیوفته توی سروهای بی مشکل.خوده من از هر ۳ مچ که زدم حداقل یکیش سرورها داغون بودن.ربطی هم به پینگ نداره.

دوستان بخش آفلاین بازی چند ساعت هستش ؟

ارزش داره بازی رو فقط به خاطر بخش آفلاین خرید؟
نهایتا 6 ساعت برای بعضی ها هم شاید 7 ساعت بیشترین پلی تایم هست.
ارزش رو باید موقع انتشار ارزیابی کرد.

از طریق کد بتایی که توی تویتر برام‌ فرستادن از جمعه شب تا الان بتا را بازی کردم.سه صفحه قبل نظرمو راجع به آلفا گفتم ، دیگه تکرار مکررات راجع به گیم پلی و گرافیک نمیکنم و ادامه نظرمو مینویسم:
کیل استریک ها باعث تاسف هستند ، مثل بقیه اجزا بازی که از نسخه ی قبلی جنگ جهانی دوم ساخته استادیو اسلج کپی شدن به نسخه جدید حالا اینجا هم اومدن عینا همون استریک ها رو اوردن توی این نسخه ! حتی انیمیشن پرتاب بمب از بالا یا بیسیم زدن رو هم عوض نکردن.یعنی سر سوزنی نوآوری داخلش نداشتن که هیچ رفتن استریک حمله دسته جمعی سگ ها که برای دیگر استادیوها از گذشته بوده را هم اسکی رفتن.
طراحی مپ ها خوب هستن ، با وجود اینکه محیط مرده هست و هیچ انعطافی به جنگ نداره و باعث شده گرافیک خودشو نشون نده اما مپ ها رو جوری چیدن که زد و خورد بالا باشه همراه با کاور گیری هرچند بیشتر مپ ها نسبت به تعداد پلیرها بزرگتر هستن و توی مود تیم دد مچ هم به کمپرها میخورید هم انگار بازی خلوته و باید مرتب بدوید دنبال دشمن اما توی بقیه مودها ok هست.
نکته بعدی مقایسه کیفیت بازی در کنسول های نسل نهم هست.ونگارد نسخه ps5 سه فرق با نسخه ps4 داره. حجمش کمتره ، رزولیشن بالاتره و میزان غبار و دود و آتش بعد از انفجار بیشتره. توی بقیه موارد عینا مثل هم‌ هستن.
………………
خلاصه کلام‌ ، سال 2019 اکتیویژن با ریلیز MW امید تازه ای بوجود اورد و ثابت کرد قصد تغییر اساسی در سری را داره و میخواد مجموعه COD را از یه عنوان تکراری سالانه که کیفیت متوسطی داره به یه بازی تریپل A که دارای بالاترین کیفیت استاندارد شوتر اول شخص هست تبدیل کنه.انصافا هم کارشو خوب انجام داد ، خروجی شد یه مولتی پلیر فوق العاده عالی و هم مدتی بعد با وارزون شد گل سر بد بازی های بتل رویال و از این وارزون چقدر استریمر توی تویچ اومدن بالا.اما سال بعدش با کلدوار و امسال با این ونگارد حسابی گند زد و باد ما رو هم خالی کرد.چجور اجازه میده همچین بنجل هایی ادامه راه ۲۰۱۹ باشه.بقیه شرکت ها سال به سال عناوینشون رو ارتقا میدن جهت بهتر شدم اما اینجا دوساله متوالی در حاله سقوطه.من چشمم فقط به نسخه سال بعدی هست ، امیدوارم حداقل با استادیو اینفینیتی دیگه نا امیدمون نکنه و شاهد نسخه عالی ای مثل ۲۰۱۹ باشیم.

برو تویت دیشب هندرسون رو راجع به پکت لاست های ۲۵ درصدی سرورهای بازی بخون ! بعدش کامنت های گیمرها که فیلم آپلود کردن رو ببین.خواهی دید وسط قلب آمریکا با بهترین اینترنت های ممکن سرورهای بازی همش لگ دارن و مرتب در حال عقب جلو شدن هستن.مشکل نت شما نیست سرورها آشغاله.البته نه همه سرورها تقریبا نصفشون.بسته به شانس خودته که توی کدومشون بیوفتی که سالمن !
اکتیویژن با بیشترین درآمد سالانه فروش بازی بی کیفیت ترین سرورها رو برای بازی هاش در نظر میگیره.اگر سرورها رو برای بتای عمومی اخر این هفته تا نهایت بازی اصلی توی آبان عوض نکرد قطعا هرچقدر که یه نفر عاشق ونگارد بشه به معنی ولقعی کلمه لذت بازی را زهر مار میکنه توی دهنش مگر خیلی خوش باشه که توی بیشتر بازی هاش بیوفته توی سروهای بی مشکل.خوده من از هر ۳ مچ که زدم حداقل یکیش سرورها داغون بودن.ربطی هم به پینگ نداره.

اکتیویژن یکی از منفورترینهاست
چندین ساله قول dedicated server به پلیر داده اما هنوز نسخه ها به طرز مسخره ای از سیستم لابی و در مواردی p2p و host و client ( بخش زامبی ) استفاده می کنه !
اگر هاست از بازی خارج بشه فاتحه بقیه خوندست ! هنوز این نسخه رو تجربه نکردم اما تا اینجا هرچی نقد از بازی خوندم منفی بوده .

ممنون بابت توضیحاتت .

دوستانی که پیش خرید کردن روی pc
Early Access beta key براشون فرستاده شده ؟ یا بازی داخل بتل نت قابل دانلود شده ؟

آخرین ویرایش:
باوجود اینکه حدود 2 ماه به ریلیز ونگارد و کمتر از 24 ساعت به آغاز بتای عمومی آن زمان باقیست وب سایت معتبر VGC اخباری در مورد Call of duty 2022 منتشر کرده:
⚡️║به گزارش VGC، بخش کمپین MWII (COD2022) حول محور نبرد نیرو های ویژه آمریکا با کارتل مواد مخدر در کلمبیا خواهد بود.
در واقع نام Project Cortez که مربوط به اسم رمز MWII می‌باشد به آنتاگونیست فیلم Clear & Present Danger یعنی Colonel Félix Cortez اشاره دارد.
برخلاف تمامی شایعات و اطلاعات قبلی، به نظر می‌رسد اکتیویژن قصد دارد MWII (COD2022) را فقط برروی کنسول های نسل 9 و PC عرضه کند.
کاپیتان پرایس به همراه تیم خود Task force 141 و همچنین ژنرال شپرد که در این نسخه دوست هست وارد ماجراجویی های جدیدی میشوند.

باوجود اینکه حدود 2 ماه به ریلیز ونگارد و کمتر از 24 ساعت به آغاز بتای عمومی آن زمان باقیست وب سایت معتبر VGC اخباری در مورد Call of duty 2022 منتشر کرده:
⚡️║به گزارش VGC، بخش کمپین MWII (COD2022) حول محور نبرد نیرو های ویژه آمریکا با کارتل مواد مخدر در کلمبیا خواهد بود.
در واقع نام Project Cortez که مربوط به اسم رمز MWII می‌باشد به آنتاگونیست فیلم Clear & Present Danger یعنی Colonel Félix Cortez اشاره دارد.
برخلاف تمامی شایعات و اطلاعات قبلی، به نظر می‌رسد اکتیویژن قصد دارد MWII (COD2022) را فقط برروی کنسول های نسل 9 و PC عرضه کند.
کاپیتان پرایس به همراه تیم خود Task force 141 و همچنین ژنرال شپرد که در این نسخه دوست هست وارد ماجراجویی های جدیدی میشوند.
ژنرال ژپرد خیلی غلط کرده اینجااا دوست شده اونو من تو بازی ببینم انقدر فرندی فایررش می کنم تا بگه غلط کردم گوست رو کشتم 😋😒

فردا بتا را اغاز میکنیم ببینم چیکار کرده
من نمیدونم واقعا تو اکتیویژن چی میگذره اسلج با موتور بازیسازی قدیمی wwII رو ساخت هنوزم لذت میبرم ازش
از کلد وار جذاب تر و گرافیک بهتری هم ازش داره بعد اینو هرچی نگاه میکنم انگار دستوری بوده ساختش حسی نه از کمپین میگیرم نه از مولتی
از بالا گفتن یه تیکه کمپین با کرکتر خانم میسازی ، داستان بلک یه شخصیت بلک ویکم تغییرات کوچیک که وقت نگیره . همین
البته هنوز چیزی از کمپین ندیدیم زیاد ولی بنظر میاد شخصیت پردازی زیر خط فقر باشه :Wink:

• Like
Reactions: ps34
نسخه بتای ارلی اکسس به تایم ما 9:30 امشب آنلاک میشه

کدها همگی استفاده شده بود .
این پیغام هم بعد از اجرا نمایش داده میشه !
که گفتن رفع میشه !
آپشن گرافیکیش به مراتب از دو نسخه قبلی شلوغ تره !
به محض انلاک شدن سعی میکنم چندتا تصویر قرار بدم .

289863424234.jpg

vanguard beta early access.jpg
vanguard beta early access 2.jpg

آخرین ویرایش:
صداگذاری همچنان نابود :|
گرافیک خوشم نیومد انصافی نورپردازی بهتره از مدرن ولی رنگ بندی محیط تو دیوار
باگ فراوون
سرورها که فعلا مشکل دارن پینگ یکم تشنج بزنه از بازی میندازه بیرون
اون چی بود جای rcxd اوردن خیلی کنده از رو یه برگ افتاده درخت هم رد نمیشد نمیدونم باگ بود یا جزء بازی
مپ برفیه ویزیبلتی بسیار بد
اسپان پوینت ها هم که مشکل دارن
یک ساعت بازی کردم فعلا زدم بیرون ساعت 1 با نت موبایل برم ببینم چی میشه
ولی خدایی حداقل حداقل صدا گذاری رو درست کار میکردین اصلا مزخرفه چرنننند :-??

صداگذاری همچنان نابود :|
گرافیک خوشم نیومد انصافی نورپردازی بهتره از مدرن ولی رنگ بندی محیط تو دیوار
باگ فراوون
سرورها که فعلا مشکل دارن پینگ یکم تشنج بزنه از بازی میندازه بیرون
اون چی بود جای rcxd اوردن خیلی کنده از رو یه برگ افتاده درخت هم رد نمیشد نمیدونم باگ بود یا جزء بازی
مپ برفیه ویزیبلتی بسیار بد
اسپان پوینت ها هم که مشکل دارن
یک ساعت بازی کردم فعلا زدم بیرون ساعت 1 با نت موبایل برم ببینم چی میشه
ولی خدایی حداقل حداقل صدا گذاری رو درست کار میکردین اصلا مزخرفه چرنننند :-??
صداگذاری تو دیوااااره قشنگ اگه از راست تیر بزنن فقط صدارو از گوش راست میشنوی و عملا گوش چپت انگار کر شده 😐 صدای اسلحه هاا هم همه انگار اسباب بازیه با stg تیر میزنی انگار با تق تقیه کانتر تیر زدی
اگه این اول اسمش کالاف نبود هر کی میدید میگفت حتما برای یه استدیو تازه کاره که این اولین تجربه شوتر اول شخصشه

صداگذاری تو دیوااااره قشنگ اگه از راست تیر بزنن فقط صدارو از گوش راست میشنوی و عملا گوش چپت انگار کر شده 😐 صدای اسلحه هاا هم همه انگار اسباب بازیه با stg تیر میزنی انگار با تق تقیه کانتر تیر زدی
اگه این اول اسمش کالاف نبود هر کی میدید میگفت حتما برای یه استدیو تازه کاره که این اولین تجربه شوتر اول شخصشه
دقیقا رو مخ تر از نبودن حتی صدای پای و اون چیزا صداگذاری بد بازیه که دیگه درست بشو هم بنظر نیس...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or