Multi Platform Call of Duty: Vanguard

سازنده
Sledgehammer
تاریخ انتشار
November 2021
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
COD.png

سازنده: Sledgehammer Games
ناشر: Activison
تاریخ عرضه: 5 نوامبر
پلتفرم: PC و کنسول های نسل هشت و نهم
عنوان جدیدی از سری محبوب کالاف دیوتی با نم Call Of Duty: Vanguard معرفی شد.
این عنوان جدید, بار دیگر از نظر زمانی به دوران تاریخی جنگ جهانی دوم بازگشته, و شما را در نقش چهار شخصیت جدید با نام های Polina Petrova , Anna Drake , Milos Novak و Lewis Howard قرار میدهد.

بازی با انجین جدید اینفینیتی وارد ساخته شده و از ویژگی های عناوین جدید سری میشود.

براساس لیک ها:

1. براساس تصاویر, بازی شامل دو ادیشن, Cross Gen و Ultimate Edition میشود, که یکی از آنها شامل اوپن بتا خواهد شد.
2. Ultimate Edition, شامل اصلاعات دباره 3 اپراتور بازی, با نام های, Lucas, Polina, و Wade میشود.
3. اسکین این سه شخصیت, در یک پکیج با اکسین Night Raid Mastercraft برای اسلحه PPSh-41, و یک پک از بلح های general Frontline قرار دارد.
4. همچنین, التمیت ادیشن شامل چند Double XP و چیزی که بنظر یک ابلم یا نشان انحصاری میشود.
5. بازی در تاریخ 19 آگوست, معرفی خواهد شد.

تصاویر

E8kIufhXEAomznr.jpg E8kIuooWUAE-dc0.jpg E8kIuTgWUAMRSgW.jpg

آخرین ویرایش:
از فاجعه کلدوار که خیلی بهتر بود ولی در حد انتظار اصلا نبود صدا گذاری خصوصا صدای پا که کلی مشکل داشت
باگ و مشکلات گرافیکی هم یه نمه داشت که اشاره کردن دارن روش کار میکنن یه تیکه از بخش داستانی بازی هم اومده بیرون که بسیار مزحک بود
ww2 کجا این بازی کجا الله وکیلی چقدر مد وار رو دوست داشتم
اما بنظرم همگی بتارو هم تجربه کنید همچنین متای بازی هم معیار خوبی برای اینکه بدونید مشکلات حل شده یا نه
من که از ww2 خیلی خوشم اومد تا قبل از اون اصلا اسلج همر رو قبول نداشتم ... بنظرم بازی نهایی بهتر میشه گیم پلی بازی و گرافیک به هر حال به نسبت cold war
خوب بود اما توقع بیشتر بود رو نسل 9 . خصوصا اسلج همری که ww2 رو داد !
برا من که هردوتا بازی cod و بتل پر از مشکلاتی هستن که تا درست نشه نمیخرم [-x

یه شرکت گیم بیخود تو دنیا باشه همین اکتیوژنه
نه سرور درست حسابی داره نه بازیش ارزش داره
فقط چون قدیمیه اینقدر کشته مرده داره
وگرنه اون ea حداقل لیاقت و پول داره که با همه ایراداش یه سرور درست حسابی بزنه برای بتل

• Like
Reactions: Annunaki ™
وگرنه اون ea حداقل لیاقت و پول داره که با همه ایراداش یه سرور درست حسابی بزنه برای بتل
سرورهای بازی عالین
کلد وار هم همینطور بود اکثر گیما من پینگم ۶۰ یا ۷۰ بود

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

• Like
Reactions: Sega_genesis
سرورهای بازی عالین
کلد وار هم همینطور بود اکثر گیما من پینگم ۶۰ یا ۷۰ بود

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
من با این بازی مشکل دارم رو سروراش درسته پینگ زیر 80 نشون میده ولی لگ میندازه درحالی که تو هیچ بازی لگ ندارم
در کل سروراش شلوغ میشه میترکه حداقل واسه من همیشه اینجوری بوده

• Like
Reactions: Sega_genesis
یاد بازی معرکه مدال افتخار vanguard افتادم
که قدیم بازی کرده بودم

داستان این کالاف همون داستان عملیات vanguard ه؟

8077969650.jpg

سرور اینجا اینجوری ریبوت mwبد بود cold از نظر داستانی عالی بود مولتی چون mw بود توقعات بالا رفته بود بتل 70 میگیره برا مولتی رو دست کال نیومده ونخواهد امد

به نظر شما سرعت بازی بیش از اندازه زیاد نیست !!!! این چه وضعشه دیگه !!!!
تو کسری از ثانیه مردی !!!! ttk فاجعه ست !
سرعت دویدن و حرکات کرکتر بیش از اندازه سریع عه !
حالا به این سرعت پینگ ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی ثانیه ای ما رو اضافه کن ! میشیم سیبل سر خود ! 😂

آخرین ویرایش:
به نظر شما سرعت بازی بیش از اندازه زیاد نیست !!!! این چه وضعشه دیگه !!!!
تو کسری از ثانیه مردی !!!! ttk فاجعه ست !
سرعت دویدن و حرکات کرکتر بیش از اندازه سریع عه !
حالا به این سرعت پینگ ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلی ثانیه ای ما رو اضافه کن ! میشیم سیبل سر خود ! 😂
مجبور بودن ttk رو اینقدر بیارن پایین، هم بخاطر فایر ریت پائین اکثر گان ها و هم بخاطر بزرگ بودن مپ ها و کم بودن پلیرا (6به6)
به نظرم باید 10v10 یا 12v12 میشد؛ 6v6 خوبه ولی نه واسه یه بازی فست پیسد و کژوال. نصف مچ رو باید بگردی دنبال یه نفر که بکشی آخرم طرف یه گوشه کمپ کرده منتظره برسی با شاتگان شتکت کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or