خب روزنه ی امید از همینجا باز میشه !نه اینکه از اول همه حرفه ای بودن
فکر کنم حالا که دارید ول میکنید همه لول 60 شدن نمیان از این کارا بکننما که کم کم داریم بیخیال این مدرن کمپر 2 میشیم. امروز هم دستگاهم رو کپی خور کردم. حیف اون همه هزینه و وقت (که بازی های بزرگ رو بازی نکردم) که صرف کردم اینو بازی کنم.
آره فردین من باید برم دستگامو کپی خورش کنم :biggrin1: ولی بیخیالش نمی شم :smile:نه اینکه از اول همه حرفه ای بودن ما که کم کم داریم بیخیال این مدرن کمپر 2 میشیم. امروز هم دستگاهم رو کپی خور کردم. حیف اون همه هزینه و وقت (که بازی های بزرگ رو بازی نکردم) که صرف کردم اینو بازی کنم.
ما که کم کم داریم بیخیال این مدرن کمپر 2 میشیم. امروز هم دستگاهم رو کپی خور کردم. حیف اون همه هزینه و وقت (که بازی های بزرگ رو بازی نکردم) که صرف کردم اینو بازی کنم.
کی گفته Mw همه باید Rush کنند ؟!
دقیقا وقتی ایرانی ها همه جمع باشن این مشکلات پیش نمیاد اما خوب همیشه همه باهم نیستن و با خارجی ها هم عذاب هست بازی کردن.خب نمیشه همه کسایی که از کمپ مینالن بشینن باهم بازی کنن؟
بابا امیر تو هیچی نگو همه قدیمیها میگن از شماره قبلیش بدتر شده بعد تو میایی میگی خیلی قشنگه خدا وکیلی همه نظرات احساسیه
فردین دادش من که بهت همون اول گفتم تو قبول نکردی
BC2
ببین دوست عزیز کمپ کردن به بازی ربطی نداره. توی BC2 هم مطمئن باش کمپ می کنند. ربطی نداره. ببین همیشه MW اتاف های زیاد و ... داشته. شما MW1 بازی کردی؟ ازش راضی هستی؟ پس دیگه نباید این حرف رو بزنی. دوتا مپ کلا مشکل داره که اونم با Vote درست میشه. دلیل نمیشه چون MW2 نتونستید به سطح قابل قبول برسید ازش غیر منطقی بد بگید.پس همه باید برن توی یه اتاق کمپ کنن ؟؟ ..... عزیز من گیم پلی خداست اما نقشه های بازی الکی اون قدر سوراخ و اتاق جا برای کمپ کردن داره که اصلا نمی تونه دو متر راه رو با خیال راحت طی کنی
نقشه های بازی اون قدر تو در تو هست که حتی اگه همشو حفظ کنی باز هم نمی تونی از دست کمپر ها خلاص بشی طرف به جای بازی کردن راحت یه گوشه می خوابه رو زمین هرکی رد بشه میزنه
این هم شد بازی آخه ؟!!
با این حال اگه توی یه بازی بری که هیچ کس واقعا کمپ نکنه بازی خیلی حال می ده
ما دیروز توی Live با ایرانی ها بازی کردیم و با پینگ سبز بسیار لذت بردیم.خب نمیشه همه کسایی که از کمپ مینالن بشینن باهم بازی کنن؟
خیلی کم پیش میاد اکثرا همه آنلاین باشن تا با هم بازی کنیم ولی معمولا از 10 شب به بعد همه هستنخب چطوری هماهنگ میکنید:confused:
اگه میشه که منم بیام:blushing: