Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
کود پوینت رایگان کلا ۳۰۰تا میده ظاهرا !بقیشو باید از کجا آورد نخوای پول بدی ؟بتل پس بازی چقد درمیاد ؟ عین بقیه بازیها یه بار پول میدی ؟فقط چیز هایی که بالاسرشون نوشته free برای شما باز میشه اگر هم میخواین زودتر tier up کنین spec ops بهتر انجام میده این کار رو.
هیچ جا! کلا باید پول بدی، به نظرم هم ارزون هستش حالا چون ما به تومن پول در میاریم دلار خرج میکنیم گرون به نظر میاد.کود پوینت رایگان کلا ۳۰۰تا میده ظاهرا !بقیشو باید از کجا آورد نخوای پول بدی ؟بتل پس بازی چقد درمیاد ؟ عین بقیه بازیها یه بار پول میدی ؟
اقا یه سوال .....ریجن کشوری که تو اول بازی برای اکانت خودت تعیین میکنی تاثیر داره تو پینگ یا هر چیز دیگه ایی.........هیچ جا! کلا باید پول بدی، به نظرم هم ارزون هستش حالا چون ما به تومن پول در میاریم دلار خرج میکنیم گرون به نظر میاد.
واسه این ایونت هم ده دلاره.
من که از قبل کاد پوینت داشتم خریدم وگرنه عمرا نمیخریدم.
اقا یه سوال .....ریجن کشوری که تو اول بازی برای اکانت خودت تعیین میکنی تاثیر داره تو پینگ یا هر چیز دیگه ایی.........
سلام باید بتل پس رو داشته باشی تا آیتم هایی که قفل هستن برات باز بشه یه سری هاش هم free هستن که میتونی ازشون استفاده کنیدوستان میشه راهنمایی کنید من هرچی برای بتل پس بازی میکنم اون پایین نوار پر میشه اما هیچی بهم نمیده هنوز قفله چجوری باید قفلشو باز کنم؟
مشخص نیست ولی تو فرض رو بزار نمیده.اگر اسلحه ی دومی یعنی RAM 7 رو باز نکنی یعنی بزرگترین اشتباه رو کردی چون به قدری قدرتمنده که حد نداره مخصوصا اگر تا لول 54 آپگریدش کنی و barrel سومی روش ببندی دیگه رنج به قدری میره بالا و لگدش به قدری میاد پایین که در فواصل دور مثل اسنایپ میشه دمیج اسلحش.فایر ریترشم خیلی بالاست به خاطر این حتما باید خشابشم کنی 45 تایی که بتونی مانور بدی باهاش.من توی این چند روز به معنی واقعی کلمه با این اسلحه همه رو درو کردم .این دو تا گان فری بازی رو اخر سیزن خودش میده اگر بازی نکنیم؟ یا حتما باید بازش کرد؟