Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
بهترین رکوردم‌ ۸ کیل تو یه مرحله‌ای چون هیچوقت با دسته بازی نکردم بازی های شوتر رو برام خیلی سخته عادت کردن به این قضیه

ولی نمی‌دونم دلیلش پینگ هست یا نه اونا خیلی راحت تر نشونه رو‌ من قفل میکنن

مزخرف ترین مولتی که تا الان انجام دادم همین بازی بود
تمامه پلیرها کمپر بعد قابلیتی مثه perk و ابلیتیاش تو بازی نابود کرده بخش مولتیو طرف میره میکمپه 3 تا کیل میگیره بعد میره enemy UAV میزنه بعد دوباره میکمپه بعد جای ما تو نقشه مشخصه ما رو میزنه (بیشتر شبیه بوستر عمل میکنه واسه تیم) بعدکیل بیشتری از طریق UAV میگیره ایتمای بعدیش وا میشه هلیکوپتر و هواپیما و تانک میاد
انبالانس ترین مولتی بود که تو عمرم بازی کردم

• Smile
Reactions: Kiami
مزخرف ترین مولتی که تا الان انجام دادم همین بازی بود
تمامه پلیرها کمپر بعد قابلیتی مثه perk و ابلیتیاش تو بازی نابود کرده بخش مولتیو طرف میره میکمپه 3 تا کیل میگیره بعد میره enemy UAV میزنه بعد دوباره میکمپه بعد جای ما تو نقشه مشخصه ما رو میزنه (بیشتر شبیه بوستر عمل میکنه واسه تیم) بعدکیل بیشتری از طریق UAV میگیره ایتمای بعدیش وا میشه هلیکوپتر و هواپیما و تانک میاد
انبالانس ترین مولتی بود که تو عمرم بازی کردم

فقط domination پلی بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

اخرین call of duty که بازی کردم بلک اپس 2 بود...! الان بهترین نسخه های جدیدی که اومدند و بخش داستانی خوبی داشته باشند کدوم ها هستند؟! خیلی دلم برای این سری تنگ شده!

• Like
Reactions: VEGETAR
والا همه از ghost استفاده میکنن کسی اصلا تو نقشه دیده نمیشه. :D
والا من دیگه از بخ مولتی این بازی زده شدم با کمپراش
یه صحنه تو مپ نمیدونم زمین تمرین بود چی بود تیم حریف کاری کرد 3 هلیکوپتر بالا سرمون بود تا ریسپان میشدیم میمردیم اصلا منطق این بازی نابودم کرد مپ بازی 2 برابر R6 بعد تو جت و هلیکوپترو .... میاد واقعا چیزی که من دیدم جز اعصاب خوردی نبود با GHOST هم حل نمیشه
تنها بخش خوبش گانپلی بازی با صدا گذاریشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or