Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
چجوری میشه فقط با کنسولیا بازی کرد یا نشونه گیری رو راحتتر کرد تو کنسولبازی به طور کلی کراس پلی داره (البته میشه خاموش کرد) و در حالتی که روشن باشه احتمالش هست که با افرادی که موس کیبرد دارند بازی کنید، ولی تقریبا برای کنسول ها هم یک Aim Bot (البته میگند Aim Assist) داره که شرایط رو تقریبا برابر میکنه.
من مشکل خاصی ندارم ، فقط بعضی وقتا اولش یکی دو دقیقه طول میکشه کانکت شه به سرور بازیدوستان من دو روزی هست نمیتونم به سرورای بازی وصل شم سرعت نت رو کم کردن خیلی برای داستانای اخیر
شمام مشکل دارین یا نه اوکی وصل میشین؟
برو تو option بعد برو account گزینه cross play رو غیر فعال کن ، راجع به هدف گیری هم برو تو option قسمت controler گزینه aim assistچجوری میشه فقط با کنسولیا بازی کرد یا نشونه گیری رو راحتتر کرد تو کنسول
فکر کنم قبلا میشد ولی الان نهدوستان ظرفیت 3 بازی رو میشه سوییچ یوزر کرد روی اکانت خودم بازی کنم؟!
اگر میشه چطوریه؟
چرا میده فرقی نمیکنه انلاین باشی یانهدر حالی که کنسول آفلاین باشه و بخش داستانی رو بری بازی بهت تروفی نمیده؟ من چندین مرحله رفتم یه تروفی هم نگرفتم
تست کنکشن بگیر دانلود و آپلودتو بررسی کن پایین نیستاقا unable to connect to data centre رو چطوری حل بکنم؟ خیلی رو اعصابه
همه چی اوکیه ، بعد از ظهرها تا 12 شب این ارورو میدهتست کنکشن بگیر دانلود و آپلودتو بررسی کن پایین نیست
خوب مشکل از بازی نیست چون من که بدون مشکل هر زمان بخوام بازی کار میکنه واسم مشکل از شرکتیه که بهت اینترنت ارایه میده بهشون بگو شاید مشکلتو حل کردن محض اطلاع دانلود من 1.7 و آپلودم 200همه چی اوکیه ، بعد از ظهرها تا 12 شب این ارورو میده
با این کانکشن مشکل نداری تو بازی؟خوب مشکل از بازی نیست چون من که بدون مشکل هر زمان بخوام بازی کار میکنه واسم مشکل از شرکتیه که بهت اینترنت ارایه میده بهشون بگو شاید مشکلتو حل کردن محض اطلاع دانلود من 1.7 و آپلودم 200
130پینگم نه مشکلی ندارمبا این کانکشن مشکل نداری تو بازی؟
پینگ ت معمولا چنده؟
واقعاً ساپورت هیلو افتضاحه. بنظرم بهترینش فعلاً VTOL Jet هست که خودش اتومات ترتیبشون رو میده. البته توی مپ هایی که زیاد فضای باز نداره یکم بی مصرف میشهاشغال ترین کیل استرایک بازی ساپورت هلی کوپتره خودت می کشی 11تا کیل می گیری اخرش بدون کشتن حتی 1 نفر توسط دشمن نابود میشه درعوض چاپر گانر زیادی قویه راحت باهاش میشه 10تا کیل گرفت حتی بنظرم از گانشیپ هم قویتره بنظرم جای این دوتا باید عوض بشه سنتری گانم که نگم چه اشغالیه کافیه دوتا تیر بهش بخوره از کار بیافته
تو اپدیتای بعدی باید کیل استرایک هارو قویتر کنن تا تیم حریف با دوتا تیر نتونه داغونشون کنه