Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
اپدیت که الکی نیست لیست تغییرات ببینینن متوجه میشین حتی مشکل لگد بازی حل کردن جوری میگید چیزه خاصی از دست نمیدید با یه خط 4gهمه چیز حله اتفاقا بهترین شوتر 2019 تا الاندیشب با بدبختی 13 گیگ اپدیت کردم بازی رو الان دوباره 12 گیگ آپدیت زده
به اونایی که هنوز بازی رو تهیه نکردن اگه دنبال مولتی هستید اصلا پیشنهاد نمیدم این بازی رو.
کلا چیز خاصی رو از دست نمیدید
اپدیت که الکی نیست لیست تغییرات ببینینن متوجه میشین حتی مشکل لگد بازی حل کردن جوری میگید چیزه خاصی از دست نمیدید با یه خط 4gهمه چیز حله اتفاقا بهترین شوتر 2019 تا الان
چی میگی داداش اندازه یه بازی آپدیت داده اونم واسه حل کردن مشکل لگد؟؟منی که مشکل حجم و سرعت ندارم اعصابمو خرد میکنه چه برسه به بقیه.مپ جدید هم میده شامل ۲ تا کانکس هستش.شورشو درآوره.ملت انگار کنسول رو واسه این مسخرها خریدن الکی فقط فضا اشغال کنهاپدیت که الکی نیست لیست تغییرات ببینینن متوجه میشین حتی مشکل لگد بازی حل کردن جوری میگید چیزه خاصی از دست نمیدید با یه خط 4gهمه چیز حله اتفاقا بهترین شوتر 2019 تا الان
منم همین مشکلو دارم. دیسکم ریجن2 اکانتم ریجن1دوستان بعد از آپدیت دیشب میخوام وارد مولتی بشم میگه باید dlc دانلود بشه حتما ریجن psnid من آمریکا هست اما دیسکم ریجن ۲ هست .کسی این مشکل و داره؟گرفتار شدیم
شما یه اکانت ریجن ۲ بساز و اکتیوش کن بعد با اون اکانت برو تو بازی دی ال سی رو دانلود کن . اوکی می شه . این مشکل هم ربطی به cod نداره اصلا . از زمان ps3 این قضیه بوده که dlc باید با اکانت هم ریجن بازی اکتیو بشه . بعد که اکتیو کردید رو هر اکانتی خواستید می تونید بازی کنیدمنم همین مشکلو دارم. دیسکم ریجن2 اکانتم ریجن1
جالبه دی ال سی 12گیگ رو هم فایلاشو با برنامه PSX انتقال دادم بعد میرم تو بازی مولتی پلیر که میزنم دوباره فایل دانلود دی ال سی رو از اول میاره واسه دانلود!!!! گرفتاری شدیم...
با همراه اول مدام باید پاش رزوم کنی.یه بار بود مشکلی نداشت ولی باید بشینی پای کنسول و هر 5 دقیقه اینکارو بکنی.من هربار خواستم پلی بدم دیدم قبلش باید آپدیت کنم.الان این بتل V هم آپدیت میده ولی مثل آدم نه مثل این کالاف پرفروشتون.هر بار که یه مپ میده(هر مپش اندازه کل مپهای کالافه) نهایت 2-3 گیگ آپدیت میخاداگر بازی این همه مشکل داشت این همه فروش نمیکرد برای اون ور ابی نت و یه هارد 3 ترا که هزینه نداره با همراه اول یه بسته حجمی میشه 4 تومان تو 2 ساعت 13 گیگ دان میکنه مسئله اینه برای اپدیت تاریخ انقضا میزارین رو بازی گان پلی بازی اینقدر خوبه که به غیر زا تایتان فال دیگه تجربه نکردم
سرعتی که من تو گیم پلی تایتان فال دیدم تو هیچ بازی ندیدم شک نکناگر بازی این همه مشکل داشت این همه فروش نمیکرد برای اون ور ابی نت و یه هارد 3 ترا که هزینه نداره با همراه اول یه بسته حجمی میشه 4 تومان تو 2 ساعت 13 گیگ دان میکنه مسئله اینه برای اپدیت تاریخ انقضا میزارین رو بازی گان پلی بازی اینقدر خوبه که به غیر زا تایتان فال دیگه تجربه نکردم