Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
سلام این mobility تو مشخصات اسلحه چیه ؟
mobility اسلحه سرعت استفاده از اونو نشون میده یعنی هر چقدر mobility بالاتری داشته باشه موقع استفاده ازش سرعت دویدنت یا سرعت زوم کردنت برای تیراندازی بیشتره نسبت به تفنگی که mobility پایینتری داره

دیروز ی مد انلاین رو بازی کردم که کشته میشدی بازی کردن نفرات باقیمونده ی تیمت رو نشون میداد
یکیش عجیب سرعت بازی کردنش بالا بود !!! این مربوط به پینگ خوبش بوده؟
دوستان من از وای فای استفاده میکنم که کنسول و مودم در یک اتاق هستن و حدود 3 متری فاصله دارن,اگر از کابل لن استفاده کنم امکان داره پینگم بهتر بشه؟

دیروز ی مد انلاین رو بازی کردم که کشته میشدی بازی کردن نفرات باقیمونده ی تیمت رو نشون میداد
یکیش عجیب سرعت بازی کردنش بالا بود !!! این مربوط به پینگ خوبش بوده؟
دوستان من از وای فای استفاده میکنم که کنسول و مودم در یک اتاق هستن و حدود 3 متری فاصله دارن,اگر از کابل لن استفاده کنم امکان داره پینگم بهتر بشه؟
سرعت چیش؟ اگه منظورت سنس بالا باشه احتمال موس کیبورد هست ولی اگه راحت کیل گرفتن با تیر کمتر نسبت به خودت هست، آره پینگه پایین تره.
کابل هم بهتره.

• Like
Reactions: db07
دیشب با بدبختی 13 گیگ اپدیت کردم بازی رو الان دوباره 12 گیگ آپدیت زده :|

به اونایی که هنوز بازی رو تهیه نکردن اگه دنبال مولتی هستید اصلا پیشنهاد نمیدم این بازی رو.
کلا چیز خاصی رو از دست نمیدید

• Like
Reactions: all4u
دوستان بعد از آپدیت دیشب میخوام وارد مولتی بشم میگه باید dlc دانلود بشه حتما ریجن psnid من آمریکا هست اما دیسکم ریجن ۲ هست .کسی این مشکل و داره؟گرفتار شدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or