Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
ای بابا شماره دوم سوم این بخشش عالی بود با پسر خالم همرو رو سه ستاره رفتیم اون مرحله اخر شماره سوم مرد میخواست که سه ستاره برینه, با فرندهات فقط انلاین.
داداش کالاف همیشه همینطور بود از وقتی که من کالاف4 بازی می کردم اسنایپ همینه ریکویل اسلحه هام همیشه کم بوده لذت کالاف به گیم پلی سریع و گرفتن کیل استرایک شما اگه خوشت نمیاد بحث دیگسقطعا اونم مشکلات خودش رو داره من منکر نمی شم ولی در رابطه با اسلحه های نوب پرور سری cod هنوزم رو حرفم هستم !
بله من قبلا که رینبو مشکل داشتم استفاده کردم و قشنگ جواب داد، سرویس های تستی دارن. استفاده کن اگه خوشت اومد بگیر،دوستان این سرویس های کاهش پینگ ولقعا تاثیر داره؟
پینگم اول 140 هست همین که حریف پیدا میکنه میره 170!!!!
شاتل هم دارم
بالای همون جا که لیست پلیرها رو نشون میده پینگت رو هم میزنهبله من قبلا که رینبو مشکل داشتم استفاده کردم و قشنگ جواب داد، سرویس های تستی دارن. استفاده کن اگه خوشت اومد بگیر،
در زمن داخل بازی پینگ رو کجا نشون میدع، رو ps4 بازی میکنم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
همونجا که تعداد کیل و دس ها رو مینویسه دیگه؟بالای همون جا که لیست پلیرها رو نشون میده پینگت رو هم میزنه
نههمونجا که تعداد کیل و دس ها رو مینویسه دیگه؟
جالبه برا من پینگ نمیاره، رو ps4 بازی میکنم
فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
2400 cod point ناقابلآقا این تیر های شبتاب آبی رنگ و چجوری میشه گیر آورد؟
وسط بازی تب آخر فکر کنم قسمت اکانت باشه.بالای همون جا که لیست پلیرها رو نشون میده پینگت رو هم میزنه
یا خدا2400 cod point ناقابل
سلام ،قسمت ground war واسه من لگ داره و بعد از ۵دقیقه گیر میکنه در صورتی تو quick playاصلا مشکل ندارم
این مد برای همه مشکل داره خیالت راحت چیز خوبی نیست که از دست بدی اصلا چنین چیزی برای کال مناسب نیست همش شیر تو شیر