Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
رایتل و ایرانسل هم که دیروز قطع بود هم اکنون مشکلی نداره و راحت وصل میشه
از چند نفرم از دوستانم که مخابرات و پارس انلاین دارن امار گرفتم اونا هم اوکی بودن
شما هم اگه نتت مشکل داره برو نتتو فیکس کن اینقدر خودتو به در و دیوار نکوب و مسائلی که ربطی به هم ندارن رو سعی نکن هر جوری به هم ربط بدی.
قبل اینکه سریع جو بگیرتت چندتا چیز بگم بهت دیگه کاری ندارم هر طوری میخوای رفتار کنیه زحمت سرچ اون خبر رو ب خودت میدادی حداقل
لابد اونایی هم که کامنت میدن وصل نمیشن قصد و غرضی دارن ! اصغر کاسب محل ما هم وصل نمیشه به سرور
اینی هم که بهش میگی اتصال داستان shecan و dns ش و.....ست که اونم داستان بخصوصی داره . عده ی زیادی هم فعلا با فیلطرشکن سر میکنن
نظرتون در مورد دستینی و ردد و .......چیه
شما رو نقل قول می کنم اما طرف صحبتم همه هستنView attachment 126561
همچنین کاربران عراقی و سوری
تک و توک این لحضه های آخر شاید با همراه اول وصل بشید ب زودی اونم نابود ه ( آپدیت نابود شد)
حالا هی شاخ شونه بکشید.عاقبت نفرت پراکنی
سعی کنین از فیکس کردن نت تو ایران صحبت نکنین که جوک بزرگی هست.رایتل و ایرانسل هم که دیروز قطع بود هم اکنون مشکلی نداره و راحت وصل میشه
از چند نفرم از دوستانم که مخابرات و پارس انلاین دارن امار گرفتم اونا هم اوکی بودن
شما هم اگه نتت مشکل داره برو نتتو فیکس کن اینقدر خودتو به در و دیوار نکوب و مسائلی که ربطی به هم ندارن رو سعی نکن هر جوری به هم ربط بدی.
نت هایی که بالا نام برده همشون به راحتی وصل میشه یعنی اگه نت شما وصل نمیشه میتونی سوییچ کنی رو این هاسعی کنین از فیکس کردن نت تو ایران صحبت نکنین که جوک بزرگی هست.
نه تنها نت های نام برده تمام نت ها الان به cod وصل میشن ولی cod میشه گفت اخرین بازی هست که فعلا دچار اختلال شده شما قبل از این که از cod بفهمی مشکل ایجاد شده 1 هفته ای هست که داریم میگیم اختلال روی نت هست و هنوز رو خیلی بازی های دیگه که یک نمونه LOL هست درست نشده مشکلات پینگ و تایو اوت داره به شدت حتی discord هم مشکل پیدا کرده و خیلی چیز های دیگه پس قبل جوگیر شدن و فیکس کردن نت صحبت کنین اطلاعاتتون رو ببرین بالا و به قول خودت تاپیک رو گند نکشی که فکر میکنی میدونی.نت هایی که بالا نام برده همشون به راحتی وصل میشه یعنی اگه نت شما وصل نمیشه میتونی سوییچ کنی رو این ها
و در کل بحث من با اون دوست عزیز سر چیز دیگه بود
قبل از پند اخلاقی دادن سعی کنید اول ببنید ماجرا چیه
ببین عزیز شما هم مثل اون یکی قاطی کردینه تنها نت های نام برده تمام نت ها الان به cod وصل میشن ولی cod میشه گفت اخرین بازی هست که فعلا دچار اختلال شده شما قبل از این که از cod بفهمی مشکل ایجاد شده 1 هفته ای هست که داریم میگیم اختلال روی نت هست و هنوز رو خیلی بازی های دیگه که یک نمونه LOL هست درست نشده مشکلات پینگ و تایو اوت داره به شدت حتی discord هم مشکل پیدا کرده و خیلی چیز های دیگه پس قبل جوگیر شدن و فیکس کردن نت صحبت کنین اطلاعاتتون رو ببرین بالا و به قول خودت تاپیک رو گند نکشی که فکر میکنی میدونی.
وقتی داریم از یک مشکل سراسری صحبت میکنیم cod یا بقیه بازی ها نداره چون فردا cod ممکنه دوباره وصل نشه وقتی شما میای برای بقیه نسخه میپیچی که نتت رو درست کن خودت جزو همون جو میشی.ببین عزیز شما هم مثل اون یکی قاطی کردی
اینجا من دارم در مورد کالاف صحبت میکنم اون دوستمون گفتش که بستن ایران رو من ارجاع دادم به بخش pc همین انجمن اونجا توضیح دادن
مشکلات بازی های دیگه هم مسببش من نیستم فقط خواستم جلوگیری کنم از جو گندی که تو خیلی سایتا بوجود اومده الانم اینجا داره شکل میگره
تایو اوت نیست تایم اوت time outهستشنه تنها نت های نام برده تمام نت ها الان به cod وصل میشن ولی cod میشه گفت اخرین بازی هست که فعلا دچار اختلال شده شما قبل از این که از cod بفهمی مشکل ایجاد شده 1 هفته ای هست که داریم میگیم اختلال روی نت هست و هنوز رو خیلی بازی های دیگه که یک نمونه LOL هست درست نشده مشکلات پینگ و تایو اوت داره به شدت حتی discord هم مشکل پیدا کرده و خیلی چیز های دیگه پس قبل جوگیر شدن و فیکس کردن نت صحبت کنین اطلاعاتتون رو ببرین بالا و به قول خودت تاپیک رو گند نکشی که فکر میکنی میدونی.
تو چقدر خفنی اشتباه تایپی میگیریتایو اوت نیست تایم اوت time outهستش
بهترین اسلحه ی بازی پینگ پایین و input lag پایین نمایشگر هستش، بقیه عوامل خیلی مهم نیس،
اقا این اسلحه ها چه جوریه ؟مثلا لول 60 بتل پس 1 اسلحه خاصی میده اون تفنگ تو بازی نیست برا ما اصلا یا هست اون دوربین استوک و اینا روش سوار نیست؟
بهترین اسلحه چیه از نظر شما؟من فقط با همون کیلو میزنم
جدای از این بحث پینگ که واقعا مهمه ، من متوجه نمی شم چرا اسلحه های نوب پرور اینقدر تو سری cod زیاده ؟ اقا اسنایپی که با یه تیر تو هر جای بدن کیل می گیره هم شد اسلحه خدا وکیلی ؟ خجالت نمی کشن ؟ چاقو شکاری می ذاری رو r1 از ۲۰ متری پرت می کنی تو هر جای یارو کیل میگیری ! خجالت نمی کشن این سازنده ها خدا وکیلی ؟ بعد می گن چرا می گید cod واسه بچه هاست !! از هلیکوپتر و موشک و خمپاره اتوماتیک و اینا هم که نگم دیگه !بهترین اسلحه ی بازی پینگ پایین و input lag پایین نمایشگر هستش، بقیه عوامل خیلی مهم نیس،
به شخصه اگه کانکشنم مثل اروپایی ها بود فقط با کلت پلی میدادم.