Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
سلام ببخشید شما بازی. رو از چه سایتی خریدید ؟
دوست عزیز من که در مورد PC حرفی نزدم، بازی کراس پلتفرم هست و از دوستان کنسولی که بدشون نمیاد با PC پلیر بازی کنن، دعوت کردم که من رو اد کنن. این وسط یه بنده خدایی ورژن بازی رو ازم پرسید. هیچ مشکلی توی این جور پستا نیست. اینقدر حساس نشید.اگه ما تاپیک pc در مورد کنسول حرف بزنیم سریع ناکوتمون میکنن ولی حالا ببین...
Sent from my SAMSUNG using Tapatalk
من خودم بازی رو خریدم، از سایت خاصی نبود. الان این پینگی که برام میگید رو از توی بازی در اوردید؟ پینگ کجاست؟ بعید میدونم پینگ توی نسخه ی کنسولی و PC فرقی داشته باشه. به خاطر کراس پلتفرم همه ی سرورها یکین. من پینگم به سرور در نود درصد مواقع 140 هست و زیاد اذیت نمیشم. به جز ground war که به نظرم هنوز مشکل لگ داره، بقیه بازی اوکیه و مشکل سرعت بالا و .. نخواهید داشت. سوال دیگه ای بود من درخدمتمسلام ببخشید شما بازی. رو از چه سایتی خریدید ؟
من پینگم تو نسخه موبایل با روشن کردن فیلتر شکن 98. 113 هست بنظرتون تو نسخه pc همین پینگ میتونم بگیرم؟ شما راحت میتونید انلاین بازی کنید ؟ این چیزی که من تو فیلمها دیدم بنظر باید پینگ بالا باشه چون بازیکنا سرعتشون خیلی بالاست ممنون میشم منو راهنمایی کنید
شما اگه دیسک داری باید از PSN دانلود کنی DLC های کو اپو چنتاس یکیش حجمش فقط بالاس 12 گیگ اینا دانلود کن یا با PSX بگیر راحت انتقال بده به کنسول تمام یکم اذیت میکنه اگه اروری دیدی باز داد دانلود کردی نگران نشین یه بار بازیو کلوز کنین ببندین دوباره سریع وارد بشین برین کو اپ اوکی میشه من نمیدونم توی دیسک چی بوده فقط یه حجم داستانیش بوده :lاين چه اروري من چرا نمي تونم كو آپ بزنم View attachment 122763
ممنون بله پینگ داخل خود بازی هست. سرور نشون نمیده تا میزنی خودش وصل میشه.دوست عزیز من که در مورد PC حرفی نزدم، بازی کراس پلتفرم هست و از دوستان کنسولی که بدشون نمیاد با PC پلیر بازی کنن، دعوت کردم که من رو اد کنن. این وسط یه بنده خدایی ورژن بازی رو ازم پرسید. هیچ مشکلی توی این جور پستا نیست. اینقدر حساس نشید.
من خودم بازی رو خریدم، از سایت خاصی نبود. الان این پینگی که برام میگید رو از توی بازی در اوردید؟ پینگ کجاست؟ بعید میدونم پینگ توی نسخه ی کنسولی و PC فرقی داشته باشه. به خاطر کراس پلتفرم همه ی سرورها یکین. من پینگم به سرور در نود درصد مواقع 140 هست و زیاد اذیت نمیشم. به جز ground war که به نظرم هنوز مشکل لگ داره، بقیه بازی اوکیه و مشکل سرعت بالا و .. نخواهید داشت. سوال دیگه ای بود من درخدمتم
من از روز اول به این مسأله بارها اشاره کردم.این وضعیت مربوط به ایران هست و توی نسخه های قبل بوده و الانم همینه و هیچ وقتم برطرف نخواهد شد.فقط EA هست که سرورهاش برای مولتی پلیرها توی ایران مشکل ندارن.با اینترنت و کانکشنی که توی سایر بازی ها با سرورهای اروپا لیتنسی یا پینگ زیر 100 دارم و بدون هیچگونه مشکلی پلی میدم،
توی این بازی که عدد پینگ رو بین 140 ~ 130 نشون میده، اصلا موقعیت های رو در رو ، رو نمیشه زد، توی نزدیک 27 ساعت که لول 60 و خورده ای شدم ، کلا شاید ده تا رو در رو ، رو هم نزدم.
اگه فلنک بزنم و از پشت و کنار دور بزنم دشمن رو مشکلی نیست ولی توی کیل کم ها رو در رو با اینکه نزدیک سی تا تیر زدم، ولی یه دونه شون ثبت نشده و نشون میده مثل مترسک وایسادم جلو یارو!!!!!
این قضیه ربطی به مهارت هم نداره ، جوریه که با این وضع ، پلیر هم سطح خودم ، اون دست بالا رو داره چون زودتر مارو مببینه.
همه چیز بازی رو دوس دارم و خیلی لذت بخشه برام، ولی کانکشن و این وضعیت توی اینجور بازی ها مهمترین خصیصه هستش و تا وقتی قرار باشه این وضعیت پایدار باشه نمیشه از بازی لذت برد.
کلیپ هایی که تو فضای مجازی میذارن و میبینم اصلا یه جوری میشم!من از روز اول به این مسأله بارها اشاره کردم.این وضعیت مربوط به ایران هست و توی نسخه های قبل بوده و الانم همینه و هیچ وقتم برطرف نخواهد شد.فقط EA هست که سرورهاش برای مولتی پلیرها توی ایران مشکل ندارن.
.........
فعلا امروز که همایش بزرگی گذاشتن به اسم (اینترنت ملی به زودی) نمیدونم چه نقشه هایی برامون چیدن ولی کم کم خیلی داره جدی میشه و امیدوارم کره شمالی نشیم
بهونه الکی نیاربا اینترنت و کانکشنی که توی سایر بازی ها با سرورهای اروپا لیتنسی یا پینگ زیر 100 دارم و بدون هیچگونه مشکلی پلی میدم،
توی این بازی که عدد پینگ رو بین 140 ~ 130 نشون میده، اصلا موقعیت های رو در رو ، رو نمیشه زد، توی نزدیک 27 ساعت که لول 60 و خورده ای شدم ، کلا شاید ده تا رو در رو ، رو هم نزدم.
اگه فلنک بزنم و از پشت و کنار دور بزنم دشمن رو مشکلی نیست ولی توی کیل کم ها رو در رو با اینکه نزدیک سی تا تیر زدم، ولی یه دونه شون ثبت نشده و نشون میده مثل مترسک وایسادم جلو یارو!!!!!
این قضیه ربطی به مهارت هم نداره ، جوریه که با این وضع ، پلیر هم سطح خودم ، اون دست بالا رو داره چون زودتر مارو مببینه.
همه چیز بازی رو دوس دارم و خیلی لذت بخشه برام، ولی کانکشن و این وضعیت توی اینجور بازی ها مهمترین خصیصه هستش و تا وقتی قرار باشه این وضعیت پایدار باشه نمیشه از بازی لذت برد.
عزیزم مالک جان اینجا واقعا اینایی که گفتم واقعیت داره نالیدن الکی نیستبهونه الکی نیار
تو بتلم همیشه مینالی ولی ملتو درو میکنید
بدتر از اونا اونایی اند که تو kill confirm خط تگ هارو میگیرنبازی با اختلاف بیشعورترین پلیر های صنعت گیمو داره
طرف اومده Domination بعد ته مپ وایساده یا همش کمپه،بابا میخوای کمپ کنی برو دد مچ
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk