Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
راستی دوستان میشه در مورد این get mounted kills راهنمایی کنید من Kilo رو تا اخرین لول بالا بردم همه camo ها رو بجز اونایی که مربوط به مانتت کیل میشه باز کردم خیلی سخته تا برسم به gold camo میشه یکی راهنمایی کنه بهترین روش چیه برای اینکار ؟! این فقط واسه لود شدن من هستش که کیل بگیرم یا لود شدن دشمن هم روش تاثیر داره؟ بهرین مود برای این قسمت چیه؟ ممنون

عزیز بازی رو میخوام بخرم...... بازی فیلتر نیست و به اینترنت ایران وصل میشه و مشکلی نیست.............کلا داستان چیه
نه داداش از زمان دمو آلفا تا همین الان سرورها نه فیلتر بودن نه از طرف سازنده مشکلی داشتند بگیر خیالت راحت

• Like
Reactions: VEGETAR
سلام دوستان , match making بازی همیشه برای پینگ 200 ms برای من بازی پیدا میکنه راهی هست که اینجوری نباشه , واقعا بازی با این پینگ ملال اوره ... البته تا از قبل از اپدیت پینگم بین 140~150 متناوب بود

سلام دوستان , match making بازی همیشه برای پینگ 200 ms برای من بازی پیدا میکنه راهی هست که اینجوری نباشه , واقعا بازی با این پینگ ملال اوره ... البته تا از قبل از اپدیت پینگم بین 140~150 متناوب بود
بازی با این پینگ هم مناسب نیست، زیاده، من خودم وقتی یکی رو ، رو در رو میزنم کلی ذوق میکنم چون واقعا با این کانکشن نمیشه زد.

• Like
Reactions: M@SOUD64
سلام، من تازه بازی رو گرفتم، چرا اینجوری این آخه؟!!!! ۶۵ گیگ آپدیت!!!!! نمیشه کاریش کرد بدون آپدیت؟!! خیلی ۶۵ گیگ، چقد مگه حجم اینترنت داریم که ۶۵ گیگ هم برای این حروم شه!!

سلام، من تازه بازی رو گرفتم، چرا اینجوری این آخه؟!!!! ۶۵ گیگ آپدیت!!!!! نمیشه کاریش کرد بدون آپدیت؟!! خیلی ۶۵ گیگ، چقد مگه حجم اینترنت داریم که ۶۵ گیگ هم برای این حروم شه!!
دلاور تازه اپدیت اصلی مونده که 15 اذر میاد منتظر اونم باشد چند تا اسلحه اضافه میشه با مپ کلی تغییرات در راه هست

دلاور تازه اپدیت اصلی مونده که 15 اذر میاد منتظر اونم باشد چند تا اسلحه اضافه میشه با مپ کلی تغییرات در راه هست
من فقط میخام سینگل رو برم، آنلاین بازی نمیکنم، راهی نیست آپدیت نشه!! خیلی نامردیه!!!
بدبختی اینه که من الان بسته شبانه همراه اول unlimited گرفتم ولی نمی‌دونم چرا بعد از نیم ساعت چهل دقیقه که دانلود میکنه، میزنه data is corrupted!!!!
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ اصلا کسی بالای بیست گیگ رو با اینترنت همراه اول شبانه تا حالا تونسته بگیره؟!!

من فقط میخام سینگل رو برم، آنلاین بازی نمیکنم، راهی نیست آپدیت نشه!! خیلی نامردیه!!!
بدبختی اینه که من الان بسته شبانه همراه اول unlimited گرفتم ولی نمی‌دونم چرا بعد از نیم ساعت چهل دقیقه که دانلود میکنه، میزنه data is corrupted!!!!
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ اصلا کسی بالای بیست گیگ رو با اینترنت همراه اول شبانه تا حالا تونسته بگیره؟!!
من بالای ۲۰ گیگ گرفتم ولی نه الان
از ۱تا۱۰ صبح ۱۰۰ گیگ رد کردم
سرعتم حدود ۸ مگ بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or