Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
جرا وصل میشه دیشب از ۱۲.۱۵ تا ۱ بازی کردم .تهران هستم با ایرانسل و مخابرات بدون لگچرا بعد این اپدیت اخری به سرور وصل نمیشه ؟
رفیق ایرانسل که اینترنتش وصل نیست هنوزجرا وصل میشه دیشب از ۱۲.۱۵ تا ۱ بازی کردم .تهران هستم با ایرانسل و مخابرات بدون لگ
tdlte وصل هست .آپدیت اخریو دیشب با ایرانسل گرفتمرفیق ایرانسل که اینترنتش وصل نیست هنوز
عزیز بازی رو میخوام بخرم...... بازی فیلتر نیست و به اینترنت ایران وصل میشه و مشکلی نیست.............کلا داستان چیهtdlte وصل هست .آپدیت اخریو دیشب با ایرانسل گرفتم
نه داداش از زمان دمو آلفا تا همین الان سرورها نه فیلتر بودن نه از طرف سازنده مشکلی داشتند بگیر خیالت راحتعزیز بازی رو میخوام بخرم...... بازی فیلتر نیست و به اینترنت ایران وصل میشه و مشکلی نیست.............کلا داستان چیه
بازی با این پینگ هم مناسب نیست، زیاده، من خودم وقتی یکی رو ، رو در رو میزنم کلی ذوق میکنم چون واقعا با این کانکشن نمیشه زد.سلام دوستان , match making بازی همیشه برای پینگ 200 ms برای من بازی پیدا میکنه راهی هست که اینجوری نباشه , واقعا بازی با این پینگ ملال اوره ... البته تا از قبل از اپدیت پینگم بین 140~150 متناوب بود
دلاور تازه اپدیت اصلی مونده که 15 اذر میاد منتظر اونم باشد چند تا اسلحه اضافه میشه با مپ کلی تغییرات در راه هستسلام، من تازه بازی رو گرفتم، چرا اینجوری این آخه؟!!!! ۶۵ گیگ آپدیت!!!!! نمیشه کاریش کرد بدون آپدیت؟!! خیلی ۶۵ گیگ، چقد مگه حجم اینترنت داریم که ۶۵ گیگ هم برای این حروم شه!!
من فقط میخام سینگل رو برم، آنلاین بازی نمیکنم، راهی نیست آپدیت نشه!! خیلی نامردیه!!!دلاور تازه اپدیت اصلی مونده که 15 اذر میاد منتظر اونم باشد چند تا اسلحه اضافه میشه با مپ کلی تغییرات در راه هست
من بالای ۲۰ گیگ گرفتم ولی نه الانمن فقط میخام سینگل رو برم، آنلاین بازی نمیکنم، راهی نیست آپدیت نشه!! خیلی نامردیه!!!
بدبختی اینه که من الان بسته شبانه همراه اول unlimited گرفتم ولی نمیدونم چرا بعد از نیم ساعت چهل دقیقه که دانلود میکنه، میزنه data is corrupted!!!!
کسی این مشکل رو داشته تاحالا؟ اصلا کسی بالای بیست گیگ رو با اینترنت همراه اول شبانه تا حالا تونسته بگیره؟!!
نمیدونم مشکل چیه! شاید الان خود همراه اول میبینه که از یه حدی میگذره، قطع میکنه!من بالای ۲۰ گیگ گرفتم ولی نه الان
از ۱تا۱۰ صبح ۱۰۰ گیگ رد کردم
سرعتم حدود ۸ مگ بود