Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
بعید میدونم شما حالا با یه دستگاه دیگه امتحان کن یا چیز دیگه دانلود کن اگه نشد احتمالا مشکل از همراه اولهنمیدونم مشکل چیه! شاید الان خود همراه اول میبینه که از یه حدی میگذره، قطع میکنه!
منم پینگم مثل شماست. ولی هیچ کس رو نمیتونم تو دوئل بکشم. مگه اینکه طرف خیلی نوب باشه. همش باید با کمپ کیل بگیرم. طبیعی هم هست. پینگ ما در بهترین حالت ۹۰-۱۰۰ هست، ولی پینگ اونا ۲۰.من با پینگ ۹۰ هم مشکل دارم یه تاخیر ریزی داره که برای یه عده کافیه تا بزنن بترکونن
من با پینگ ۹۰ هم مشکل دارم یه تاخیر ریزی داره که برای یه عده کافیه تا بزنن بترکونن
از پینگتون نیست از نت کد بازی هست که یکم تو دیوار میزنه اما سخت نگیرین از بازی لذت ببرین بیخیالشمنم پینگم مثل شماست. ولی هیچ کس رو نمیتونم تو دوئل بکشم. مگه اینکه طرف خیلی نوب باشه. همش باید با کمپ کیل بگیرم. طبیعی هم هست. پینگ ما در بهترین حالت ۹۰-۱۰۰ هست، ولی پینگ اونا ۲۰.
نمایشگرت چیه؟چرا ما از این مشکلا با پینگ ۱۴۰-۱۵۰ نداریم
یه مسترتک ۶۰هرتزی 5ms ای ۶۰۰ تومنی |
معین جون شما حرفه ای هستی شما پینگ ۱۵۰ چیه بدون اینترنت هم راحت میتونی بازی کنیچرا ما از این مشکلا با پینگ ۱۴۰-۱۵۰ نداریم
با این حساب حتما داستانیش رو هم از یوتیوب رفتیمولتی پلیر رو میسپارم به حرفه ایا، اعصاب 1 کیل 45 تا دث رو ندارم
یاد نده اینو نهههههههههههههععععععععبا این حساب حتما داستانیش رو هم از یوتیوب رفتی
روی ایکس باکس نمیدونم ولی dns گوگل رو یه تست بزندوستان با چه dns رو اکس باکس بازی میکنید من پینگم بالاس و فقط کشته میشم
سلام خوبی داداشچرا ما از این مشکلا با پینگ ۱۴۰-۱۵۰ نداریم