Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
ساپورت اش تا الان که خوب بوده. کمتر از دو هفته یه ماد جدید و دو تا مپ جدید دادند. سرور و وضعیت پرفومانش تا قبل از آپدیت بدک نبود ولی الان بهتر شدن (حداقل برای من) متاسفانه هنوز توی Ground war مشکل سرور و لگ هست. نمیدونم از سمت منه یا بازی. بزرگترین مشکل بازی، کمپ کردن توی بعضی از ماد های بازیه و شاتگان 725 که به شدت قویه و مطمعنن باید باز هم نرف بشه. دو تا نکته ی خیلی مثبت داره، یکی گان پلی و یکی هم تعداد مپ های بازیه. یه سری از ماد ها مثل Ground war یا Gunfight مپ های مخصوص به خودشون رو دارن که حرکت مثبتیه. با تمام این حرفا بازیه خوبیه. اینکه خسته کننده میشه یا نه هم بستگی به خودتون داره. من نزدیک به 30 ساعت پلی دادم و هنوز خسته کننده نشده، هنوز هم به Spec ops و ماموریت های Coop و Campaign دست نزدم. صد در صد از سری های Call of duty قبلی بهتره ولی به نظر من صبر کنید یه تخفیف 20-25 درصدی بخوره بعد. مطمعنن تعطیلات کریسمس یا بلک فرایدی تخفیف میخوره.ادت میکنم.......
میدونم در کل بازی ارزش خرید داره ....ولی چطوریه بازی خیلی خوبه یا عالیه و مشکلاتش چیه..... سرورا خوبه........ کلا انلاینش خسته کننده نمیشه
ساپورت اش تا الان که خوب بوده. کمتر از دو هفته یه ماد جدید و دو تا مپ جدید دادند. سرور و وضعیت پرفومانش تا قبل از آپدیت بدک نبود ولی الان بهتر شدن (حداقل برای من) متاسفانه هنوز توی Ground war مشکل سرور و لگ هست. نمیدونم از سمت منه یا بازی. بزرگترین مشکل بازی، کمپ کردن توی بعضی از ماد های بازیه و شاتگان 725 که به شدت قویه و مطمعنن باید باز هم نرف بشه. دو تا نکته ی خیلی مثبت داره، یکی گان پلی و یکی هم تعداد مپ های بازیه. یه سری از ماد ها مثل Ground war یا Gunfight مپ های مخصوص به خودشون رو دارن که حرکت مثبتیه. با تمام این حرفا بازیه خوبیه. اینکه خسته کننده میشه یا نه هم بستگی به خودتون داره. من نزدیک به 30 ساعت پلی دادم و هنوز خسته کننده نشده، هنوز هم به Spec ops و ماموریت های Coop و Campaign دست نزدم. صد در صد از سری های Call of duty قبلی بهتره ولی به نظر من صبر کنید یه تخفیف 20-25 درصدی بخوره بعد. مطمعنن تعطیلات کریسمس یا بلک فرایدی تخفیف میخوره.
بعد به سریا فاز برمیدارن میگن چرا غرمیزنی
صبح تا شب که سرکاریمشب میایم یه چنددست بزنیم میبینیم اپ داده با این نت ذغالی...
شما درست میگی....این جور اپدیت دادن به علت اینکه موتور بازی جدیده وسازندها باهاش اشنایی کامل ندارن و مجبورن مدام وصله و پینه کنن.....ولی کلا همیشه بازی درستر و بهینه تر و .... بشه بهتر از اینکه اپدیت نیاد
عزیز ورژن دقیق همین الان بازی رو که رو بتل نت زده رو میتونین بگید چیه...........بعد به سریا فاز برمیدارن میگن چرا غرمیزنی
صبح تا شب که سرکاریمشب میایم یه چنددست بزنیم میبینیم اپ داده با این نت ذغالی...
این شماره ورژن همراه با اخرین اپدیتی هست که امروز اومده یا قبل از اپدیت امروزه...........
با آپدیت امروز هست وقتی دکمه ی پلی میاد یعنی نیازی به آپدیت نیست.این شماره ورژن همراه با اخرین اپدیتی هست که امروز اومده یا قبل از اپدیت امروزه...........
کنسول هستی یا پی سی؟اگه ما تاپیک pc در مورد کنسول حرف بزنیم سریع ناکوتمون میکنن ولی حالا ببین...
دوستان اگر اهل coop هستید پیام بدید ما سه نفر توی اسکواد داریم فعلا
Sent from my SAMSUNG using Tapatalk