Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
ربطی به 60 هرتز نداره اینپوت لگ تلوزیونت بالاست اگر تو تنظیماتش گزینه گیم مود داره حتما بزار رو اون باشه تا یه مقدار پایین بیاد وگرنه با همون مانیتور بازی کنآقا من این بازیو با تلویزیون ال ای دی 46 اینچی سری 7 سامسونگ (C7000) که بازی میکنم، بازی کند میشه انگار و اصلاً بهم حال نمیده
سرعت عکس العمل هام پایین میاد با اینکه تلویزیونش 60 هرتز هست
ولی همین بازیو با مانیتور ال سی دی 22 اینچ سامسونگ که بازی میکنم خیلی سرعت بالاتر میره و لذت میبرم از بازیش
روشی هست بشه این مشکل رو حل کرد؟
تنظیمات تلویزیون رو هم دستکاری کردم روی حالت روان گذاشتم بازم تغییر محسوسی ایجاد نشد
نه متاسفانه حالت بازی ندارهربطی به 60 هرتز نداره اینپوت لگ تلوزیونت بالاست اگر تو تنظیماتش گزینه گیم مود داره حتما بزار رو اون باشه تا یه مقدار پایین بیاد وگرنه با همون مانیتور بازی کن
آقا من این بازیو با تلویزیون ال ای دی 46 اینچی سری 7 سامسونگ (C7000) که بازی میکنم، بازی کند میشه انگار و اصلاً بهم حال نمیده
ولی همین بازیو با مانیتور ال سی دی 22 اینچ LG که بازی میکنم خیلی سرعت بالاتر میره و لذت میبرم از بازیش
تنظیمات تلویزیون رو هم دستکاری کردم روی حالت روان گذاشتم بازم تغییر محسوسی ایجاد نشد
نه متاسفانه حالت بازی نداره
پس با این حساب باید قید این TV رو بزنم
مانیتور قیمت مناسب مخصوص گیمینگ چی بگیرم خوبه؟ 22 اینچ کوچیکه برام
اونا رو بالاتر بردم تاثیرش خیلی ناچیز بودتنظیمات Aim و باید عوض کنی، سرعتشو بیشتر کن
طول میکشه عادت کنی بهش
والا ۲۵ اینچ به بالا باشه خیلی بهترهعجیبه که گیم مود نداره فعلا همین کاری که دوستمون گفت رو انجام بده امیدوارم درست بشه اگر مشکلت حل نشد سایز دقیق و بودجه خریدتو بگو تا بهت بهترین مدل ها رو بگم
گیم مد حتما داره باید درست بگردی توی تنظیماتآقا من این بازیو با تلویزیون ال ای دی 46 اینچی سری 7 سامسونگ (C7000) که بازی میکنم، بازی کند میشه انگار و اصلاً بهم حال نمیده
ولی همین بازیو با مانیتور ال سی دی 22 اینچ LG که بازی میکنم خیلی سرعت بالاتر میره و لذت میبرم از بازیش
سلامعزیزان خیلی مهمه لطفا هر کی میدونه کمک کنه......تو pc اینکه اکانت بتل نت روی کدوم کشور باشه تو پینگ بازی تاثیر داره ...من شنیدم که تاثیر داره ....مثلا روسیه با ایران فرق داره...بدبختی اینکه نمیشه کشور اکانت بتل نت رو تغییر داد تا تست کرد باید حتما اکانت جدید ساخت
شاید بخاطر پینگ هم باشهآقا من این بازیو با تلویزیون ال ای دی 46 اینچی سری 7 سامسونگ (C7000) که بازی میکنم، بازی کند میشه انگار و اصلاً بهم حال نمیده
سلام
من اکانتم ریجنش روسیه است اما قبل از ران کردن بازی اجازه انتخاب ریجن میده،منم همیشه اروپا رو انتخاب میکنم پینگمم خوبه توش
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
مانیتور ام اس ای 27 اینچ Optix G27C2والا ۲۵ اینچ به بالا باشه خیلی بهتره
بودجه هم در حد ۶-۵ تومن