Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
سلامیه سری مراحل داستانی که به صورت coopمیشه انجام داد به نوعی ادامه داستان بازی اره حتما دانلود کن
قشنگه اما واقعا سخته ! به شدتم نیاز به کار تیمی داره ، حتی نیاز به هماهنگی تجهیزات داره چون حتما باید یه نفر مهمات داشته باشه چون کمبود مهمات خیلی زیاده ، یه نفر rpg برای تانک ها با خودش بیاره ، یه نفر کیل استریک آنلاک کنه که موج دشمن ها از بس زیادن بمباران بشن و...آقا این special ops چیز خوبی هست دانلود کنیم؟ اصن چیا داره این بخش؟؟؟
از سایت اکتیویژن می شهمن اسمم رو تو بازی عوض کردم، غلط املایی داره
حالا انگار یه بار بیشتر نمیشه عوض کرد!
راهی نداره؟
من اکثر دد هام با همینه یعنی لذت بازی با رایفل و SMG رو از آدم میگیره.این شاتگان 2لول واقعا رو اعصابه هر کیو می بینی دستشه با یه تیر دخل ادم میاره باید یه فکری به حالش بکنن
خیالت راحت سرور بازی اینقدر عالی توی ثانیه هر مود پیدا میکنه تنوع مود بالاست که تا کال بعدی سرگرمت میکنهدوستان سلام وضعیت سرورا چطوره؟ راحت پیدا میکنه نمیندازه بیرون؟ کلا ارزش خرید داره ؟ من مولتی بازم بیشتر
این شاتگان 2لول واقعا رو اعصابه هر کیو می بینی دستشه با یه تیر دخل ادم میاره باید یه فکری به حالش بکنن
سلیقه ای هست 5تا مختلف بچین ببین با کدوم راحتیبهترین Attachment چیه براش ببندیم، از یه فاصله من 2 تا تیر به طرف میزنم نمیمریه اون برمیگرده یه دونه بهم میزنه میمیرم
همه دارن استفاده میکنن ما هم استفاده کنیم ازش
سلیقه ای هست 5تا مختلف بچین ببین با کدوم راحتی
بخاطر aim assist هستیه سوال از کنسولی ها:دقت کردم تو کیل کم دشمنم کنسول باشه کافیه سمت من نشونه بگیره و تمام! نیازی به هدفگیری دقیق ندارید نه؟
جالبه همراه با تکون خوردنم مگسک نشونه حرکت میکرد نه اسلحه
دلیلش اینه سرورهای بازی برای ایران فقط جهت پیدا کردن پلیر خوبه و برای ریجستر شدن تیرها اصلا خوب نیست.برو چندتا ویدیو خارجی نگاه کن ببین چجوری با اسلحه هایی مثل mp5 که تیرهاش سبک و دمیج پایین هستن مثل هلو کیل میگیرن اونوقت ما با شاتگان دو لول با خدا دمیج نمیتونیم اونجور کیل بگیریم !من واسه راحتی نمیگم که ، چنتا بستم خوب نبود ، Rangeـشو هم تا آخر انتخاب میکنم حتی پرک افزایش Damage هم میبندم براش باز مثل بقیه نمیکشه