Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
دقیقا برعکس مد های معمولی که کمپرا سرویس میکنن ادمو اینجا یدونه کمپر هم من ندیدم چون نشونه بگیرن جاشون لو میرهاپدیت امروز صبح یعنی از واجبات بود
مود night vision واقعا معرکست.از یه طرف لیزر تنها راه نشونه گیریه از یه طرف همون لیزر موقعیت مکانیت رو به دشمن لو میده ، از اونور نبود HUD روی صفحه نمایش و نبود مینی مپ اجازه نمیده بفهمی لیزری که از پشت سرت میاد ماله خودیه یا دشمن ، کلا چه میکنه این لیزر بعدم تمامی مکان ها ژنراتور دارن یعنی هر لحظه ممکنه یکی برق اون قسمت رو فعال کنه چراغ ها روشن شن و شما چند ثانیه به معنی واقعی کلمه کور شید و چشمتون درد بگیره و همون لحظه میریزن سرتون.طراحی مپ ها توی شبم خیلی حساب شدست و عمدا یه جاهایی رو با آتیش و یا چراغ کوچک روشن کردن که هم بتونی کمپر شی هم ضد کمپر و هم دید در شب رو از چشمت برداری که بتونی بدون استفاده از لیزر خط بگیری.در کل خیلی خفنه و همش استرس زاست و عرق آدم رو درمیاره
اره ارور میده عدد ارور رو یادم نیست الانم پاکنسول نیستمبرای کسی ارور 262146 میده؟
دوستان ممنون میشم پاسخ بدیددوستان میحوام دیتای بازی رو دانلود کنم ولی موندم چجوریه
نسخه کامل هست
کمپین پک هست
مالتی پلیر پک هست
مگه نسخه کامل شامل کمپین و مالتی نیست؟چرا حجمش کمتر از کمپین و مالتی هست
دانلود بازی Call of Duty Modern Warfare برای PS4
توی لینکی که گذاشتی میری اول همون پنج تا پارت اول که بیس اصلی بازی هستن رو دانلود میکنی ، بعد میری اپدیت اخر که ورژن 1.06 هست رو دانلود میکنی ، بعد به ترتیب اولویت خودت میتونی کمپین و مولتی و اسپک اوپس رو دانلود کنی.مثلا اگر اهل اسپک اوپس نیستی اصلا نگیرش ! نکته مهم اینجاست که حتما اول باید بیس بازی و اپدیت اخر رو دانلود کنی و بعد بقیه رو چون بعضی ها فکر میکنن برن کمپین خالی رو دانلود کنن میتونن سینگل پلیر رو پلی بدن.دوستان ممنون میشم پاسخ بدید
اگر دیسک بازی رو میخوای بخری که همون 120 گیگ اما اگر میخوای دیجیتالی بگیری حدود 85 گیگ.ببخشید یه سوال داشتم
برای اینکه کمپین بازی رو بشه آفلاین انجام داد چه مقدار فضا لازمه روی ps4؟
درسته برای منم همین ارور رو میده کسی این مشکلو داره؟برای کسی ارور 262146 میده؟
بله میتونی قبلی رو ادامه بدی ، فقط در صورتی که با کامپیوتر دانلود کنی اگه آپدیت جدید بیاد مجبور میشی از اول دانلود کنی .دوستان من دیشب آپدیت بازی رو تا یجایی گرفتم .الان 19800 مونده هنوز از آپدیت استپ زدم که بقیه اشو امشب بگیرم خواستم ببینم اگه آپدیت جدید اومد میتونم قبلیو ادامه بدم یا باید باز آپدیت جدید رو بگیرم . با کنسول دارم دانلود میکنم،دارم آپدیت اولیه رو میگیرم
یه سری مراحل داستانی که به صورت coopمیشه انجام داد به نوعی ادامه داستان بازی اره حتما دانلود کنآقا این special ops چیز خوبی هست دانلود کنیم؟ اصن چیا داره این بخش؟؟؟