Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
من میخوام ظرفیت 1 بگیرم رو ps4 فقط کمپین بازی کنم ِ سوالم اینه که باید کل دیتا و اپدیتها رو بگیرم ؟ چون تو شاتل لند دیدم دیتای کمپین رو هم به صورت جدا گذاشته .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

من میخوام ظرفیت 1 بگیرم رو ps4 فقط کمپین بازی کنم ِ سوالم اینه که باید کل دیتا و اپدیتها رو بگیرم ؟ چون تو شاتل لند دیدم دیتای کمپین رو هم به صورت جدا گذاشته .

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
چندتا فایله اونایی باید بگیری ایناست
مدرن وارفر با آخرین اپدیت
کمپین پک 1
کمپین پک 2

• Like
Reactions: emperaturs
دوستان با توجه به حجم بازی و آپدیت های زیاد ارزش داره نسخه فیزیکی رو بخرم؟ یا دیجیتال بهتره؟
والا الان که قیمت نسخه فیزیکی اینقدر پایین اومده به نظرم فیزیکی بخر ، دیسکو می تونی با ۵۲۰ بخری ۶۰ گیگم جلویی . ظرفیت ۲ باید ۴۰۰ بخری اینهمه هم دانلود کنی یا بدی بیرون واست بریزن می شه همون .

دوستان حجم بازی بعد آخرین آپدیت چقدره؟
بستگی داره فیزیکی گرفته باشی یا دیجیتالی چون معمولا فیزیکی یک مقداری از فایل ها کاملا به هارد انتقال داده نمیشه .
اما من که فیزیکی دارم بازی 102 گیگ روی هارد با دیسک جا گرفته 56 گیگ یک بار دانلود کردم آپدیت 2 گیگ دیگه هم بعدش دیسک هم که به خودی خودش 50 گیگ هستش

وضعیت سرورا چطوره؟ از سرورا بگین مچ پیدا میکنه یا نه ؟ بیرون میندازه؟ پینگ بالا؟
والله الان من از دیروز دارم بازی میکنم مشکلی ندارم البته بگم اینترنت من 16 مگ با 1 مگ آپلود .
بیرون نه تا الان کلی بازی کردم خیر . پینگ بالا بستگی به خیلی چیزا داره اینترنت شما یا نویز خط شما و ... موارد دیگه نمیشه یکی بیاد برای بقیه نسخه بپیچه .

بازی پیشرفت خوبی داشته در حد سه نسخه مدرن وار فار اصلی نیست ولی میشه گفت بهترین کال اف دیوتی این نسله.گرافیکم خوب هست ولی به نظرم فضایی و نسل بعدیم نیست بافت بی کیفیت زیاده تو بازی.در کل بازی راضی کنندست ولی شاهکار هم نیست همون متای ۸۶ مناسبه براش

• Like
Reactions: Price_One
جالبه تو فروم های خارجی یکسری cod بازا صداسون دراومده از مپ های بازی گفتن مپ ها بزرگ شده و مثل بتلفیلد شده و.. به نظر این بهترین cod برای بتلفیلد بازا هم هست کمپینش که به شدت عالیه فقط چند ساعته؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or