Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
اینا بخش های بازیه که باید همش دانلود کنید بهتره اول مولتی و کمپین دانلود کنیبچه ها من الان زدم دانلود با دوتا کمپین پک و مولتی پلیر پک و اسپیک اپس پک اینا مال چی هستن اسلحه آزاد میکنن یا مثل فیفا پک تخم مرغ شانسیه شیت هم توش در نمیاد؟
با توجه به کاستومایز بازی تا همون یک سال بعد که نسخه بعدی میاد سرگرم میکنهبه نظرت مولتیش تا چند وقت میتونه سرگرم کنه؟
اصلاً این CoD تو یک بُعد دیگه ای نسبت به CoD های این نسل،اصلاً یه سطح و لول دیگه ای نسبت به CoD های ۶-۷ سال اخیر.بهترین Call of Duty از MW3 به این ور بود.
کمپین که واقعاً عالی بود.
با پایان بندی بازی هم مشخصه که با یک سهگانه طرفیم.
بریم سراغ مولتی
۴ الی ۵ ساعت.بخش داستانی هم اگر کسی میدونه بگه چند ساعته ؟
زیاد،خیلی زیادبه نظرت مولتیش تا چند وقت میتونه سرگرم کنه؟
نه اون پک ها خود بازی ان،بازی اینقدر حجمش بالا بوده قسمت های مختلف رو پک پک کردن برای دانلود که کسی فقط مولتی میخواد پک مولتی رو دانلود کنه،کمپین میخواد پک کمپین رو دانلود کنه.خود بیس گیم که ۹۰ و خورده ای گیگ ه و در هر صورت باید دانلود بشه.بچه ها من الان زدم دانلود با دوتا کمپین پک و مولتی پلیر پک و اسپیک اپس پک اینا مال چی هستن اسلحه آزاد میکنن یا مثل فیفا پک تخم مرغ شانسیه شیت هم توش در نمیاد؟
دادا من کلا مولتی بازم ولی از سبک مولتی کال خوشم نمیاد برا افلاینش گرفتم بدو بدو رو وترن تموم کنم بدم بره مولتی رو دانلود نکنم؟ اسپیک آپس چی؟اصلاً این CoD تو یک بُعد دیگه ای نسبت به CoD های این نسل،اصلاً یه سطح و لول دیگه ای نسبت به CoD های ۶-۷ سال اخیر.
همه چیز عالیه!
مولتی به شدت روان،جذاب،غیرقابل پیش بینی متنوع و اعتیاد آوره.خصوصاً مدهای سایبراتک و هدکوآرترز و خصوصاً خصوصاً گات فایت اگر با یکی از دوستاتون بازی کنین و تاکتیکی.
بازی به شدت و همه جانبه پولیش شده و خوش ساخته.
باگ یا نداره یا خیلی کم داره (البته باگ فیریز کردن و خاموش شدن برای من پیش اومد).
خلاصه با یک CoD در اوج طرفیم.
۴ الی ۵ ساعت.
زیاد،خیلی زیاد
خصوصاً اگر فرندهای پایه داشته باشین از اوناس که میشه خوراک شب و روز
نه اون پک ها خود بازی ان،بازی اینقدر حجمش بالا بوده قسمت های مختلف رو پک پک کردن برای دانلود که کسی فقط مولتی میخواد پک مولتی رو دانلود کنه،کمپین میخواد پک کمپین رو دانلود کنه.خود بیس گیم که ۹۰ و خورده ای گیگ ه و در هر صورت باید دانلود بشه.
بازی تا اینجا که کار اصلاً لوت باکس و پک و این مصخرفات رو نداره،ولی بعید نیست اضافه بشه و برای آیتم های کازمتیک ه.
منم مولتی بازم،تا الان نگاه به CoD هم نمیکردم این چند سال اخیر از بس بد بودن،بتلفیلد بازی شوتر آنلاین اصلیم بود.دادا من کلا مولتی بازم ولی از سبک مولتی کال خوشم نمیاد برا افلاینش گرفتم بدو بدو رو وترن تموم کنم بدم بره مولتی رو دانلود نکنم؟ اسپیک آپس چی؟
والا امسال با اومدن Ground War فک کنم بتل بازا رو هم جذب میکنه مولتیش، من ندارمش ولی طبق استریما بشدت این بخشو جذاب در آوردن.دادا من کلا مولتی بازم ولی از سبک مولتی کال خوشم نمیاد برا افلاینش گرفتم بدو بدو رو وترن تموم کنم بدم بره مولتی رو دانلود نکنم؟ اسپیک آپس چی؟
وقتی تیم درست و حسابی پشت بازی باشه و وقت لازم هم بهشون داده بشه همین میشه.اصلاً این CoD تو یک بُعد دیگه ای نسبت به CoD های این نسل،اصلاً یه سطح و لول دیگه ای نسبت به CoD های ۶-۷ سال اخیر.
همه چیز عالیه!
مولتی به شدت روان،جذاب،غیرقابل پیش بینی، متنوع و اعتیاد آوره.خصوصاً مدهای سایبراتک و هدکوآرترز و خصوصاً خصوصاً گان فایت اگر با یکی از دوستاتون بازی کنین و تاکتیکی برین جلو.
بازی به شدت و همه جانبه پولیش شده و خوش ساخته.
باگ یا نداره یا خیلی کم داره (البته باگ فیریز کردن و خاموش شدن برای من پیش اومد).
خلاصه با یک CoD در اوج طرفیم.
دقیقاًوالا امسال با اومدن Ground War فک کنم بتل بازا رو هم جذب میکنه مولتیش، من ندارمش ولی طبق استریما بشدت این بخشو جذاب در آوردن.
وقتی تیم درست و حسابی پشت بازی باشه و وقت لازم هم بهشون داده بشه همین میشه.
ویدئو های سازنده های بازیو رو یوتیوب میبینی قشنگ میفهمی چقد بازی واسشون اهمیت داره و روش زحمت کشیدن دقیقا بر عکس قبل.