Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
دوست عزیز برای ریخن آپدیت بازی حتما باید به اینترنت وصل باشیدوستان اگه دیسک بازی رو بخرم میشه از جایی اپدیت بازی رو خرید و بصورت افلاین ریخت رو کنسول ؟ چون حوصله 58 گیگ دانلود رو ندارم . اگه امکانش هست ممنون میشم راهنمایی کنید
خیلی کمه زمانش ، حداقل هشت ساعت میکردندکمپینش رو همین الان تموم کردم
چقدر خوب بود پایانشم عالی بود و نوید نسخه اینده یه کالاف خوف دیگه رو نسل بعدی رو میداد
تقریبا همون 5 ساعته نهایت 6
من اینو دقیقا موقع بتا گفتم ولی دوستان مسخره ام کردن :/امروز با دوستم سرچ زدیم بغیر از ما همه دسته داشتن و واسه پلی استیشن بودن،عملا جلوی aim assist با موس و کیبورد هیچ کاری نمیتونی بکنی،اگر قرار باشه قضیه کراس پلتفرم ادامه داشته باشه و به این شکل باشه باید قید بازی شوتر آنلاین نسل بعد زد
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
امروز با دوستم سرچ زدیم بغیر از ما همه دسته داشتن و واسه پلی استیشن بودن،عملا جلوی aim assist با موس و کیبورد هیچ کاری نمیتونی بکنی،اگر قرار باشه قضیه کراس پلتفرم ادامه داشته باشه و به این شکل باشه باید قید بازی شوتر آنلاین نسل بعد زد
رو درجه سختی آخر برو همون 7 ساعت میشهخیلی کمه زمانش ، حداقل هشت ساعت میکردند
هر طوری که هست تو این بازی موس و کیبورد دار رو فلج میکنه،من هنوز ایم نگرفتم طرف هد منو زده،بهتره اسمشو بزاریم Aim bot assist،بطور مسخره ایی بالانس بازی رو بهم ریخته،میشه زدشون اما وقتی آمار میبینی میفهمی که چقدر غیربالانسهچجوریه میزان aim Assist آخه... AA داریم تا AA
به نظرم یه جوری طرف کنترلر دار هم باید بالانس باشه سیستم بازیش تو کراس پلی
یه معادله عجیبیه جدا
هر طوری که هست تو این بازی موس و کیبورد دار رو فلج میکنه،من هنوز ایم نگرفتم طرف هد منو زده،بهتره اسمشو بزاریم Aim bot assist،بطور مسخره ایی بالانس بازی رو بهم ریخته،میشه زدشون اما وقتی آمار میبینی میفهمی که چقدر غیربالانسه
مشکل AA اینه که سریعا TARGET SNAP میکنه اما mouse شما جا میمونه دقیقا مشکلی که الان gears 5 رو نابود کرده اینجا باز میشه کراس پلی رو خاموش کرد که بهترین کار همینه چون بازی روی pc خوب فروخته و کمبود پلیر نیست.هر طوری که هست تو این بازی موس و کیبورد دار رو فلج میکنه،من هنوز ایم نگرفتم طرف هد منو زده،بهتره اسمشو بزاریم Aim bot assist،بطور مسخره ایی بالانس بازی رو بهم ریخته،میشه زدشون اما وقتی آمار میبینی میفهمی که چقدر غیربالانسه
مشکلی نداره. وقتی موس و کیبورد با دسته میندازه به خاطر این هست که توی پارتی کسی که دسته داره یه موس و کیبوردی هم هست.کراسپلیش مشکل داره من با موس و کیبورد روps4 میرم بعضی موقع ها همه تو لابی با موس و کیبوردن اما بعضی اوقات هم موس هم کنترلر تو لابی هستن
اصلا aim assist این نسخه یکی از ضعیف ترین هاس توی همه بازی های شوتر. موس و کیبورد برتری زیادی نسبت به دسته داره. اگه مشکلی با بازی کردن با کنسول پلیرها دارید خیلی راحت crossplay رو غیر فعال کنید که فقط با موس و کیبورد بازی کنید.هر طوری که هست تو این بازی موس و کیبورد دار رو فلج میکنه،من هنوز ایم نگرفتم طرف هد منو زده،بهتره اسمشو بزاریم Aim bot assist،بطور مسخره ایی بالانس بازی رو بهم ریخته،میشه زدشون اما وقتی آمار میبینی میفهمی که چقدر غیربالانسه
خداروشکر که میشه خاموش کرد،از کجا خاموش کنم؟مشکلی نداره. وقتی موس و کیبورد با دسته میندازه به خاطر این هست که توی پارتی کسی که دسته داره یه موس و کیبوردی هم هست.
اصلا aim assist این نسخه یکی از ضعیف ترین هاس توی همه بازی های شوتر. موس و کیبورد برتری زیادی نسبت به دسته داره. اگه مشکلی با بازی کردن با کنسول پلیرها دارید خیلی راحت crossplay رو غیر فعال کنید که فقط با موس و کیبورد بازی کنید.
البته این موضوع بیشتر به تفاوت مهارت پلیر ها برمیگرده.
Options 》Account 》 Crossplayخداروشکر که میشه خاموش کرد،از کجا خاموش کنم؟