Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
بله درسته، اما همه جا آنتن دهی این اپراتور های خراب شده یکسان نیست. ما خونه قبلیمون خیلی خوب بود، من سه سال پیش سرعت 10 مگ بر ثانیه با ایرانسل می گرفتم.من موندم الان با بسته های نامحدود شبانه چرا حرف حجم و اینارو می زنید این حرفا تاریخ مصرفش گذشته الان شبی راحت میشه کم کم 60 گیگ دانلود کرد
بحث احترامی که وجود نداره.اگه قراره همون اول کار حتی برای تجربه بخش داستانی شصت گیگ دانلود کرد نسخه فیزیکی برای چی عرضه شده؟ شصت گیگ حجم یه بازی هست.من موندم الان با بسته های نامحدود شبانه چرا حرف حجم و اینارو می زنید این حرفا تاریخ مصرفش گذشته الان شبی راحت میشه کم کم 60 گیگ دانلود کرد
رو اپدیت اخری گه اومده تمام قسمت های بازی رو تونستن افلاین انجام بدن حالا تا عرضه بشه و ببینیم چجوری هست.سلام دوستان معلوم نشد قسمت داستانی افلاین هم میشه بازی کرد یا واسه اونم هم باید انلاین باشیم؟
خب خودت جواب دادی دیگه.با یه نت خوببچه ها شرمنده این سوال رو این جا میپرسم ، اگه ریجن یک بازی رو امروز فردا نیارن احتمالا بخوام دیجیتالی بگیرم منتها با این حجمی که بازی داره بخوام با کنسول دانلود کنم مدام یا سرعت میاد پایین یا قطع میشه خیلی اذیت میکنه ، راهی بلدید با خود کنسول بتونم بی دردسر بگیرم ؟ (به غیر از psx)
اینترنتم ۴ جیِ با کامپیوتر راحت ۲۴ مگ میده مشکل اینه ps4 با این سرعت دانلود نمیکنهخب خودت جواب دادی دیگه.با یه نت خوب
الان فقط تانوما یا همون ftth بهترین دانلود رو با psn میده.میانگین 20 تا 30 مگابایت در ثانیه
اینترنت 4 جیتون 24 مگابیت میده یعنی 3 مگابایت که البته اونم رو pc.منم گفتم با FTTH رو کنسول 20-30 مگابایت میدهاینترنتم ۴ جیِ با کامپیوتر راحت ۲۴ مگ میده مشکل اینه ps4 با این سرعت دانلود نمیکنه
خیلی ممنون بیشتر مد نظرم بود مشکل خود کنسول یا psn یا حالا هر چی هست رو حل کنم تا بتونم با همین 4g سرعت خوبی بگیرم ، راجع به تانوما هم شیش ماه پیش اقدام کردم درخواست دادم هنوز خبری نشده ، میگن تو محل شما اونقدر درخواست نیست بیایم براتون فیبر بکشیم باید به یه حدی برسه .اینترنت 4 جیتون 24 مگابیت میده یعنی 3 مگابایت که البته اونم رو pc.منم گفتم با FTTH رو کنسول 20-30 مگابایت میده
اینترنتم ۴ جیِ با کامپیوتر راحت ۲۴ مگ میده مشکل اینه ps4 با این سرعت دانلود نمیکنه
منم ایرانسل دارم سرعتش خوبه فقط با ps4 اذیت میکنه فکر نمیکنم به پیش شماره ارتباطی داشته باشهشما مگه سیم کارتت چیه من با ایرانسل انتن فول میرم خودش رو جر بده 5 گیگ بیشتر نمیره اونم پرش داره ؟!! قضیه چیه جز کدوم سیمکارتها هستی 0930 یا 0938؟