Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
دورد
این مسله دانلود اجباری فقط نسخه ps4 هست؟ یا روی وان هم همینطوریه؟
دیسک های بلوری پلی استیشن 4 و اکس باکس وان مگه چقدر دیتا جا میگریند؟
چرا مثل RDR2 دودیسک نکردند ؟ (البته مشخصا برای پول)

همه جای دنیا :Dیادتون نره که بازی همه جا عرضه شده به جز ایران پس میشه همه دنیا :D
البته بقیه جاها هم صدا ملت در میاد بابت چنین حرکاتی اینجور نیست که فحش رو حواله سازنده نکنن :دی بعضیا محدودیت حجم دارن بعضیا هم کلا کیفیت اینترنتشون پایینه (مخصوصا تو امریکا) خلاصه اکتی خسیس باید دو دیسکه میزاشه (مثل راکستار) ولی خوب یـ دیسک هم براش یـ دیسکه نمیتونه از خیرش بگذره ...

• Like
Reactions: RoCoCo
[
دورد
این مسله دانلود اجباری فقط نسخه ps4 هست؟ یا روی وان هم همینطوریه؟
دیسک های بلوری پلی استیشن 4 و اکس باکس وان مگه چقدر دیتا جا میگریند؟
چرا مثل RDR2 دودیسک نکردند ؟ (البته مشخصا برای پول)

نه نسخه XBOX one هم همین Shit هستش .
هر دوتا 50 گیگی هستن نسل اینده هر دوتا میشن 100 گیگی .
مشخصا خودت هم گفتی دزد بزرگ مگه میتونه از پول بگزره این همه بازی میفروشه دزد بازم وقتی قراره یکم کمتر سود کنه این کثافت کاری بالا میاره .

• Like
Reactions: Ali Venom
البته بقیه جاها هم صدا ملت در میاد بابت چنین حرکاتی اینجور نیست که فحش رو حواله سازنده نکنن :D بعضیا محدودیت حجم دارن بعضیا هم کلا کیفیت اینترنتشون پایینه (مخصوصا تو امریکا) خلاصه اکتی خسیس باید دو دیسکه میزاشه (مثل راکستار) ولی خوب یـ دیسک هم براش یـ دیسکه نمیتونه از خیرش بگذره ...
پست من که شوخی بود در کل با جمله بندی دوستمون :Dاما به نظر من در همچین حجمی 2 دیسک باید به عنوان استاندارد رعایت بشه اما پوله دیگه بالاخره^:)^

بله درسته، اما همه جا آنتن دهی این اپراتور های خراب شده یکسان نیست. ما خونه قبلیمون خیلی خوب بود، من سه سال پیش سرعت 10 مگ بر ثانیه با ایرانسل می گرفتم.
اومدیم سه کوچه بالاتر، الان ایرانسل نو سرویسه خونه ما. همراه اولم اخیر داخل خونه زنگ میخوره.

شرایط همه جا یکسان نیست.
از سرویس های غیر حجمی استفاده کنید . همه شرکتای adsl دارن ماهی هشتاد نود تومن درمیاد .

• Like
Reactions: RealMadrid C.F.
کسایی که اینترنت ADSL آسیاتک دارن بدون مصرف هیچ حجمی میتونن بازی ها و آپدیت ها رو دانلود کنن با سرعت خوب ( البته از سایت خودشون و باید با PSX بریزی بعدش )
ولی بازم غنیمت هست وگرنه باید بی خیال این بازی میشدم 8->
در مورد فیبر نوری و FTTH دارمش اولا کلا صاحب نداره یعنی به مشکلی توش بخورید باید 1 ماه هر روز برید مخابرات محل یا 2020 زنگ بزنید آخرم به کارتون رسیدگی نمیشه !!!
مال من که تا دلتون بخواد قطع و وصلی هم داره و عملا غیر قابل استفاده هست ولی همون چند لحظه ای که وصله سرعتش خیلی خوبه :))

در مورد بازی هم چون روی PS4 خودم دانلود کردم 60 گیگ که دیتای خود بازی هست که چندین بخش رو شامل میشه و حدود 60 گیگ هم آپدیت ورژن 1.03 هست !!!! خوب آپدیت هم با دیسک فیزیکی که عرضه نمیشه !!! و مشکل بعدی اینه که هر نسخه از آپدیت هم حجم آپدیت خیلی بیشتر میشه ... مسئله اینه این 60 گیگ آپدیت واقعا یک قسمتش شامل فایل های اصلی بازی هستن که تغییری روشون انجام نمیشه یا فایل های اصلی بازی هستن که به بخشهایی که اضافه میشه یا تغییرات توی بازی حساس هستن و خودشونم تغییر میکنن !!!

بنظرم شرکتی که اینقدر هزینه میکنه بازی به این گستردگی و عظیمی میسازه که به قول دوستان حجم 200 گیگ رو در آینده نزدیک ممکنه رد کنه خیلی بعیده گدا بازی در بیاره و سر یک دیسک کمتر فروشش رو کاهش بده و اسم شرکتش هم زیر سوال ببره ...بنظرم خودشون در آینده نزدیک کامل توضیح میدن ولی اگر واقعا برای پول اونم در حد یک دیسک بوده که لیاقت این شرکت اینه گیمرها تحریمش کنن تا درس عبرتی بشه واسه بقیه وگرنه بعد عرضه ی PS5 که حجم بازی ها دو برابر میشه خیلی مشکل جدی تر میشه

Servers:Going dark =))
گفتم یدفعه نگران نباشید چون آمریکایی هم ریختن تویتر دارن گزارش غیرفعال بودن سرورها رو در ps4 و هم ایکس باکس میدن بالاخره تعداد زیادی حجوم اوردن مثل آپاچی ها توی بازی خب بنده خدا خفت شد جفت کرد سرور:D

دوستان بازی رو پی سی عرضه شده ولی مشکل سرور داره
ما اونور پشت در موندیم
هیچکس نمیتونه کانکت شه
رفقای دیجیتالی باز چک کنن ببینن وضعیت سرورهای این خراب شده رو کنسول چطوره :D

دوستان بازی رو پی سی عرضه شده ولی مشکل سرور داره
ما اونور پشت در موندیم
هیچکس نمیتونه کانکت شه
رفقای دیجیتالی باز چک کنن ببینن وضعیت سرورهای این خراب شده رو کنسول چطوره :D
همه پلتفرم ها سرورهاش منفجر شده از اینهمه حجوم.ملت برای جبران تقاضای دوبل xp کردن :D

• Like
Reactions: Horror
همه پلتفرم ها سرورهاش منفجر شده از اینهمه حجوم.ملت برای جبران تقاضای دوبل xp کردن :D

آره دیدم
تو این بیکاری نشستم توییتای ملت رو میبینم عالین :))
چندتاشون رو تو آخرین پست تاپیک پی سی گذاشتم ببین

Call of Duty: Modern Warfare | PC

• Like
Reactions: ps34
آره دیدم
تو این بیکاری نشستم توییتای ملت رو میبینم عالین :))
چندتاشون رو تو آخرین پست تاپیک پی سی گذاشتم ببین

Call of Duty: Modern Warfare | PC
اره اینقدر کامنت ها عالیه من الان دارم زیر کامنت ها تخمه میشکنم میخندم :D یه چند ساعت صبر میکنم اگر وصل نشد مجبوری دیگه کمپین رو‌ شروع میکنم

• Like
Reactions: Horror

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or