Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
نه اتفاقا. این مثل این میمونه که بگی هر کی که رینبو بازی میکنه خب بره CS بازی کنه.کسی هم بخواد فقط اینو بزنه
میره رینبو پلی میده خب چه کاریه.
نه داداش تنها نیستی D:یعنی من تنها کسیم که از بازی تا اینجا لذت برده؟ بازی بی ایراد نیست قطعا بهترین مولتی هم نیست ولی فان پینگ منم کمتر از ۷۰ تاس مشکل خاصی نداشتم تا الان
بعضیا به چشم بتل اومدن سمت بتای فری بازی واسه همین انتظار تخریب پذیری و این داستانا رو داشتنقضیه چیه Jack Frags انقد تعریف میکنه اینجا همه بد میگن
من بازی نکردم
مهندس تو این 1 ماهی که مونده به عرضه بازی نهایت کاری که بتونن کنن فیکس باگه نه تغییر هیچیز دیگهبعضی ها هم حواسشون نبوده که دارن بتا بازی میکنن نه نسخه اصلی
دکتر من خودمم از گراند وار خوشم نیومد و اصلا هدفم از خرید کاد این مود نبوده و نخواهد بود، اگر 64 نفره دوس دارین به قول خودت همون بتل هست دیگهمهندس تو این 1 ماهی که مونده به عرضه بازی نهایت کاری که بتونن کنن فیکس باگه نه تغییر هیچیز دیگه
اومدن تو روز روشن از bf کپی کردن, ماشالله ضحمت هم ندادن فقط خواستن از احساس نارضایتی طرفدارای بتل از نسخه اخیر سو استفاده کنن و بکشونشون سمت cod, اما وضعیت جوریه که ادم میگه صد رحمت به بتل 5
کسی دنبال BF توی COD نمیگرده!کلا بازی با قسمت های خوبش چه قسمت هایی که زیاد جالب نیست و جای کار داره تو بتا چیزی که روشن کرد اینه که وضعیت سری bf انقدر بد هست که ملت تو cod دارن دنبال bf میگردن از یوتیوبر بگیرین برین جلو تا فن های بازی های دیگه نمیدونم دقیقا انتظار چی داشتن ملت از مد 64 نفره اونم تو cod اما برای خود کامیونیتی بازی جالب بوده و چشم انتظار تغییرات تو این مد هستن و البته الان بدترین مد همین 64 نفره شاید باشه ولی باطل تر از فردی که تو cod دنبال bf بگرده نیست