Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
اسپاون بازی توی همه مودهاش فاجعشمد 64 نفره بازی خر تو خر ترین چیزیه که تا حالا تو عمرا دیدم یعنی فقط کافیه برید تو یک از بیسا کمپ کنی مثل مورچه ملت اسپاون میشن !! کلا سیستم اسپاون بازی مشکل داره از اون ور مپ بازی اصلا انداره بتلفیلد بزرگ نیست !!!
من اون آلفای 2v2 رو روی ps4 رفتم بازی کلا همه چیزو فدای ۶۰ فریم کرده بود حتی رزولوشن 1080p نبود طرفای ۹۰۰ بودگرافیک بازی روی وان معمولی یه چیزی تو مایه های کانتر 1.6 باورم نمیشه اصلا تاحالا تو نسل 8 همچین چیزی ندیده بودم... اصلا قابل بازی نیسست هیچی دیده نمیشه
واقعا خیلی ظلمه. چه زجری میکشن اونایی که میفتن با یه کلن pc پلیرچجوری میشه کراس پلی با pc رو خاموش کرد فقط ps4 و xbox باشه ؟
فکر کنم روی وان 720 p باشهمن اون آلفای 2v2 رو روی ps4 رفتم بازی کلا همه چیزو فدای ۶۰ فریم کرده بود حتی رزولوشن 1080p نبود طرفای ۹۰۰ بود
واقعا خیلی ظلمه. چه زجری میکشن اونایی که میفتن با یه کلن pc پلیر
پ.ن: آقا این ماجرای پینگ چیه همش میژنه ۳۰ یا ۲۰ مسخره کرده مارو یا چی؟
من این مشکل دقیقا با بتای COD BO4 داشتم! هرکاریم کردم نشد که نشد!رو PC نمیره داخل بازی
PS4 proبازی رو وان ایکس و ps4 pro چطوره کسی تست کرده؟
وان X رو نمیدونم ولی رو پرو بازی میکنم، بازی احساس میکنم از اون آلفا که قبلا دادن بهتر و روون تر شده،بازی رو وان ایکس و ps4 pro چطوره کسی تست کرده؟
aim assistمایی که با کنترولر معمولی بدون هیچ کمکی ای پلی میدیم واقعا شرایط برابری نیست.