Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
اقا progress(نمیدونم معادل فارسیش چیه) بتا به نسخه اصلی بازی هم انتقال پیدا میکنه یا باید دوباره از اول لول آپ کرد؟
طبق چیزی که من تو بلاگ اکتیویژن خوندم پیشروی بازیکنا تو بتا به بازی اصلی انتقال پیدا نمیکنه .

• Like
Reactions: TeTration

دیگه خودتون ترجمه کنید :)
و اینکه یکسری استریمر هایی رو که دارن COD MW استریم میکنن اگر به مدت 2 ساعت نگاه کنید مثل اینکه بتا بازی براتون فعال میشه فقط باید اکانت battle.net رو توی توییچ لینک کنید البته بازم خودتون توی چت استریم ها بپرسید
من دیشب حدود 4-5 ساعت استریم شرود رو نگاه کردم الان رفتم دیدم برام کد دعوتش اومده اکانت رو سینک کردم OK شد فقط بد بدختی اینه تو PC نمیره تو بازی =)) یـ لحظه میره تو بازی بعد میپره بیرون !!!

من دیشب حدود 4-5 ساعت استریم شرود رو نگاه کردم الان رفتم دیدم برام کد دعوتش اومده اکانت رو سینک کردم OK شد فقط بد بدختی اینه تو PC نمیره تو بازی =)) یـ لحظه میره تو بازی بعد میپره بیرون !!!
من اتفاقا همین الان استریم رو ست کردم روی PC پخش شه به کارای دیگم برسم :دی به نظر میاد که گیم هم با Afterburner مشکل داره برای یه عده (شاید درایورشون اپدیت نبوده) .
کد دعوتش تو اکانت بلیزارد اومد یا توییچ ؟ :دی

من اتفاقا همین الان استریم رو ست کردم روی PC پخش شه به کارای دیگم برسم :D به نظر میاد که گیم هم با Afterburner مشکل داره برای یه عده (شاید درایورشون اپدیت نبوده) .
کد دعوتش تو اکانت بلیزارد اومد یا توییچ ؟ :D
درایور بروز ـه Afterburner رو هم بستم واسه اطمینان گذاشتم یـ بار دیگه فایلای بازی رو چک کنه خیلی شیک موقع لانچ میپره بیرون !!!
کد دعوت هم والا نمیدونم فقط نوشته بود سینک کنید منم سینک کردم چیزی برام نیومد فک کنم خود تویچ OK میکنه ...

• Like
Reactions: mobile1199
درایور بروز ـه Afterburner رو هم بستم واسه اطمینان گذاشتم یـ بار دیگه فایلای بازی رو چک کنه خیلی شیک موقع لانچ میپره بیرون !!!
کد دعوت هم والا نمیدونم فقط نوشته بود سینک کنید منم سینک کردم چیزی برام نیومد فک کنم خود تویچ OK میکنه ...
داخل توییچ نوتیفیکیشن میاد که میتونید بازی کنید

• Like
Reactions: mobile1199
بتا ارزونی خودشون هر کار کردم نشد که نشد !!!! نمیدونم مشکل از لانچر یا خود بازی یـ جورایی حتی ارور هم که میاد سر دو ثانیه بسته میشه انگار لانچر مجبور میکنه بسته بشه !! لانچر رو یـ دور پاک کردم دوباره نصب کردم هیچی به هیچی درایور رو پاک کردم دوباره نصب کردم هیچی به هیچی خیلیا مشکل دارن واقعا نمیدونم این چه مدل باگی احمقانه ای ـه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or