Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
رفیقمون صفحه قبل توضیح داد دیگه !بابا xbox چی شد پس مظلوم گیر اوردن
گندشون بزنن با این انحصار و انحصار کشی
کیه که اینجا تورو نشناسه؟
ایشون یکی از شوتر باز های حرفه ای اینجا هستن
افتخار اینم داشتم که تو بتل هم تیمیش بودم خیلیم خوب یادمه که چه خاک و خونی اونجا به پا کرده بودی
خب با این تفاسیر که بتل همیشه مولتی های خیلی عظیم و خفنی داشته بعد یهو سوییچ کنی رو کال خب میخوره تو ذوقت
فانه و من خیلی لذت بردم ولی اصلا تجربه ای که میدونی منظورم چی هست و ندیدم تو این
تو که هزارسالی هست مردی چی شد یهو عین زامبی ها پیدات شد
بحث اون نیست این چند وقته هم کال با ملت زدم و این یه جورایی رومخ تر از مدرن وارفر ریمستر یا بلک ۳ که هم حالت سرعتی داشتن هم معمولی هست
آقا یه سوال فنی من نخریدم بازیو میخواستم BO4 بازی کنم یهو دیدم صفحه نصبش برام آزاده بدون اینکه پول بدم. الان بتاش رایگانه؟ نزنیم 40 گیگ دانلود کنیم پسفردا ببنده بازیو.بالاخره دانلود بتای بازی برای pc فعال شد 38 گیگ حدودا برید دانلود کنید.
برا پیش خرید ها انلاک شده ؟ فردا عمومیه ؟بازی زیادی تار نیس؟D:
AA هم خاموش میکنی کلا گند میزنه به گرافیک بازی :/
اره ساعت 21:30 آنلاک شد، اره فکر کنم فردا هم بتای عمومیش بیادبرا پیش خرید ها انلاک شده ؟ فردا عمومیه ؟
AA رو روشن کن Reshade استفاده کنن تصویر رو شارپش کن حله البته فقط رو DX11 جواب میده
بتا آره رایگانه از فردا صبح برای همه. شما این 40 گیگو میگیری و تا 4 روز دیگه میتونی بازی کنی بعدش دیگه آره بسته میشه میرهآقا یه سوال فنی من نخریدم بازیو میخواستم BO4 بازی کنم یهو دیدم صفحه نصبش برام آزاده بدون اینکه پول بدم. الان بتاش رایگانه؟ نزنیم 40 گیگ دانلود کنیم پسفردا ببنده بازیو.
کراس پلی یعنی همه پلیر های کنسول هارو ریختن تو ماستا؟تو این یه هفته هیچ تغییری ندادن به جز کراس پلی!
من خیلی وقته هستم منتها تاپیک هایی که هستم تو نیستی
این مودی که گفتی ۶۴ نفرس کجای بازیه دقیقا؟ من الان دارم بازی میکنم این و پیدا نمیکنم