Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
والا پیسی پلیر ها همیشه میگفتن بازی با موس و کیبرد خیلی راحتر و بهتر هستش نسبت به کنترلر یکی از مزیت های بازی های شوتر رو پیسی رو هم عکس العمل خیلی سریع تر نسبت به کنترلر میدونستن ولی جدیدا میبینم نظرشون عوض شده چند روز پیش هم که shroud با موس جلوی scump که با کنترلر بازی میکرد باخت تو کامنت ها میگفتن موس برتری نداره و حتی دلایلشون با چیزی که شما گفتی هم فرق میکرد ولی بنده که با هر دو تاشون بازی کردم فقط یه شوخی میدونم برتری نداشتن موس رو نسبت به کنترلر حتی با aim assist البته اینم بگم که اصلا قرار نیست این دو گروه تو بازی اصلی اجباری برای بازی مقابل هم داشته باشن .aim assist
البته assist که چه عرض کنم auto aim لامصب رو طرف قفل میکنه تا مصبشو در نیاره ول کن هم نیس :/
aim assist
البته assist که چه عرض کنم auto aim لامصب رو طرف قفل میکنه تا مصبشو در نیاره ول کن هم نیس :/
متاسفانه انقدر وضعیت اسپاون بازی بده که همه مود ها خر تو خرهکلا بازی غیر از مود 6 به 6 که بمب میزاری بقیه مودهاش کلا فان هست.
اگه مود S&D کلاسیک هم اضافه کنن خیلی خوب میشه و همینطور یک بخش رنکد که فقط محدود به این 2 مود میشه.
بقیه مودها برای من کلا جنبه فان داره و دست گرمی.
دقیقا تجربه ی مجدد من رو بیان کردی، اومدم تایپ کنم اعصابم نکشید کارم رو راحت کردی ممنون.واقعا به این نتیجه رسیدم که کار هر کس نیست خرمن کوفتن!!!
مد ۶۴ نفره اش یه چیز فاجعه بود، قشنگ معلوم بود از تعداد زیاد و نفرات و وسایل جنگی فقط یه چیزی شنیدن
طراحی مپ که تو باقالی هاست، کیل استریک های ملت واقعا زیاده! نکته اینه که اگر برش دارن فان بازی میپره بذارنش همه چی رو هواست
هر ثانیه چندتا UAV هست حتی در یکی از صحنه ها دیدم یه چاپر گانر با یه VTOL با هم رو هوا داشتن میزدن خو این یه چیز ماورایی ه میشه حتی دوتا VTOL هم رو هوا دیدم یعنی هر طرف یکی( یکی از بهترین کیل استریک هاست)
قشنگ ملت مثل مورچه تو یه ساختمون جمع میشن از این سمت گلوله میزنن اون سمت یه عده، هم نوک ساختمون ها هی چراغ قوه می اندازند :/
حتی ملتی که دارن حرکت می کنند هم به خاطر وان شات وان کیل بودن فقط اسنایپ گرفتن دست
سرور که به کل تو دره بود! همش لگ داشتم و پینگ فضایی در صورتی که ما با همین سرعت و پینگ راحت بتل میزنیم
هر چند خودم هم گفته بودم این زنگ خطریه برای بتلفیلد ولی حرفم رو پس می گیرم
تا یک استودیوی اختصاصی و چندین نفر خبره سیستم بتلفیلدی نباشن مثل بتل یا هم سطح اش نمی شن ساخت
میگم دیگه، فقط مود Cyber Attack خوبه، اسپاون دیگه مهم نیست.متاسفانه انقدر وضعیت اسپاون بازی بده که همه مود ها خر تو خره
کسی هم بخواد فقط اینو بزنهمیگم دیگه، فقط مود Cyber Attack خوبه، اسپاون دیگه مهم نیست.
انگاری دارم S&D بازی میکنم.
مخصوصا اسکوئد با دوستان برید که عالیه.
بقیه مودها اصلا ارزش بازی کردن نداره، مثل همه نسخه های COD.
من که سردرد میگیرم اونهارو بازی میکنم.