Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
اره دیگه برای نوب بازی خوراکه تند تند spawn و... اسمش نمیگم لعنتیا دیگه چی میخواید عشق کنید کی به کیهمن درک نمیکنم مشکل شما با گرافیک بازی چیه ! من نه مشکل تکسچر دارم نه مشکل افت فریم . فریم هم رو ستینگ تا خر خره پر 90 به بالا میده یه دستی رو سیستماتون بکشید !
راجع به ground war که ناموسا کپی پیست کردن از رو بتلفیلد که من البته مشکلی ندارم از اونجاییکه بتلفیلد مارو با جنگ جهانی (BORING AF) خسته کرد شوتینگ مدرن با چاشنی کاد و بتل به شدت جذاب بود واسم.
تنها مشکلی که من با این گیم داشتم که رفیقامم داشتن تشخیص دادن enemy سخت شده یجورایی ولی خدایی بهترین کادی هست که بعد سری اصلی مدرن وارفیر اومده.
سیزن پس هم که نمیخواد واسه مپ های جدید 1000 تا مد هم داره ، کراس پلی هم داره ، پلیر بیس بازی رو pc هم مثل قبل داغون نیست ، سرور ها هم همه dedicated شدن خب لعنتیا دیگه چی میخواین
من با این NVM بود چی بود با نایت ویژن باید میرفتی با اون مدش به شدت حال کردم یعنی حس و حال اکشن رو قشنگ میگیری ازش من که راضیم از IW مرسی داداچیا
ما نوبا که لذت بردیم بعد از یه مدت یه CoD درست حسابی اومد با هرکسی هم که صحبت کردم هم نظر بودن با من چه پلیر بتلفیلد چه cs چه نوبایی مثل خودماره دیگه برای نوب بازی خوراکه تند تند spawn و... اسمش نمیگم لعنتیا دیگه چی میخواید عشق کنید کی به کیه
رو پرو هم پس اوضاع خرابه البته تو نسخه اصلی احتمالا باگ و تکیچرها رو مشکلش حل میکنن ولی ۶۰ فریم باشه کاریش نمیشه کرد حالا مولتی U4 بزنی چی میگی تکسچرها فاجعه اس اونجا مقایسه کنی مثلا با داستانی انگار یک بازی نسل قبلی داری میریرو pro بازی کردم.فریم ریت خوب و روونه ولی جزو بی کیفیت ترین محیطهای بازی بوده تا الان
آره دیگه خیالم راحت شد که تو خرج نمیفتم,میریم با همون bfv کم محتوا یه جوری سر میکنم
اینکه کمپ کنی تو یک مپ کوچولو و ۶۴ نفر شیر تو شیر چشم بسته بزنی کیل بگی ی واقعا عسق و حالم داره دیگه سیکیم خیاری بزن تو دل هر کی اومدما نوبا که لذت بردیم بعد از یه مدت یه CoD درست حسابی اومد با هرکسی هم که صحبت کردم هم نظر بودن با من چه پلیر بتلفیلد چه cs چه نوبایی مثل خودم
بعد جالبه تو ترد های مربوط به گیرز انقدر جلوی سونی فن ها Wise Man و اعتقاد به "نسبت به عقاید هم احترام بگذارید" دارید بعد میاید اینجا کسی که از بازی خوشش اومده رو نوب خطاب میکنید
Well Done
کشتی ما رو با این توییت و ریست ارا و جک و فلان و.. هر بازی حال کنی اینا نمیاری هر بازی بخوای علیه یکی بشی سریع میری توییتر و.. بگردی ببینی چی هست
جک تا جایی که میدونم چنلش رو بتل میگرده و 80 درصد کانتنش هم در مورد بتل هستش اون فهمید که نباید دنبال بتلفیلد تو بازی گشت ولی دوستان هنوز روی این مورد پا فشاری مکنن !!!!
شما هم کشتی ما رو هی میخوای غلط بگیری بخون اول چی نوشتم بعد همینجوری ریپلای کن در ضمن خودم بازی رو انجام دادم دقیقا همون چیزی بوده که باید باشه یـ کاد ـه با TTK پایین نباید ازش انتظار بتل داشت کلا این فروم بتل فن زیاد داره همه زورشون به کاد فن ها رسیده شرمنده اگه متناسب با استاندارد های بتل فن ها نیست بازی .....کشتی ما رو با این توییت و ریست ارا و جک و فلان و.. هر بازی حال کنی اینا نمیاری هر بازی بخوای علیه یکی بشی سریع میری توییتر و.. بگردی ببینی چی هست
به قول خودت ادم تجربه خودش ول کنه بره دنبال جک
به نکته بزرگی اشاره کردی .یه وقت گند زده باشن سینگلو !!؟بازی سی روز دیگه میاد و گیمپلی از سینگل ندیدیم!