Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
بازی کلا داغون شده بعد از اپدیت جدید وارزون تو ایکس باکس هم دیتای بازی خراب میشه تکسچر ها لود نمی شن می ری تو بازی انگار وال هک شده پشت دیوار می بینی
این هربه جدیدشونه دیدن مدرن هنوز محبوترین بازیه و هنوز بازیکنای زیادی داره دارن اینطوری اذیت می کنن تا بری اون ونکارد اشغال بخری
منم دقیقا نظر شمارو دارم و فکر میکنم از قصد یه سری مشکلات برای بازی میزارن که دیگه شما بیخیال بشی و بری نسخه جدید رو بگیری

• Like
Reactions: MHD.ir
اون وارزون درپیت یه اشکال داشته باشه سریع درستش می کنن استور بازی هر یکی دو روز اپدیت میشه ولی مشکل به این بزرگی بعد یک ماه هنوز کاری براش نکردن الحق که بی شرف ترین ناشر بازیه این اکتویژن

کدوم مشکل دقیقا :D

اگه منظورت بخش مولتی پلیر هست تقریبا ۹۰ درصد مشکلش حل شده ولی هنوز ایراد هایی داره

ولی در کل قابل بازی هست
اوه، یادم رفت نقل قول کنم :D همین مشکل سیاه شدن صفحه ک بچه ها رو ps5 داشتن، خواستم نسخه فیزیکیشو بگیرم اما با شنیدن این موضوع یکمی دو دل شدم، من فقد کمپین رو میخوام بازی کنم،اگه کسی رو ۵ تازگیا تست کرده یه اطلاع بده مشکل صفحه سیاه حل شده یا نه

اوه، یادم رفت نقل قول کنم :D همین مشکل سیاه شدن صفحه ک بچه ها رو ps5 داشتن، خواستم نسخه فیزیکیشو بگیرم اما با شنیدن این موضوع یکمی دو دل شدم، من فقد کمپین رو میخوام بازی کنم،اگه کسی رو ۵ تازگیا تست کرده یه اطلاع بده مشکل صفحه سیاه حل شده یا نه

روی پلی استیشن اطلاع ندارم ولی روی series که خودم بازی میکنم الان فقط مشکل که بهش برخورد کردم لود نشدن تصاویر کلاس ها توی منو انتخاب کلاس داخل مچ هستش

یعنی وارد بازی که میشید جایی که باید اسلحه رو انتخاب کنید هیچ تصویری از اسلحه نشون نمیده و فقط لیست رو میبینی

دوستان من الان بازی رو بعد از 7-8 ماه نصب کردم رو سریز اکس ولی تو قسمت مولتی با اینکه زده اینستالد ولی بازم نمیشه بازی کرد خیلی عجیبه انگار فایلی کم داره اما چیزی نیست که دانلود کنم کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟

دوستان من الان بازی رو بعد از 7-8 ماه نصب کردم رو سریز اکس ولی تو قسمت مولتی با اینکه زده اینستالد ولی بازم نمیشه بازی کرد خیلی عجیبه انگار فایلی کم داره اما چیزی نیست که دانلود کنم کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟

یه عکس از لیست چیزایی که دانلود کردی بفرست و ممکنه چیزی کم باشه

یه نکته هم هست که پک هایی که نصب کردی باید وریفای بشه تا توی بازی شناسایی بشه

بعضی وقتا به خاطر نت این قضیه با تاخیر اتفاق میفته

یه عکس از لیست چیزایی که دانلود کردی بفرست و ممکنه چیزی کم باشه

یه نکته هم هست که پک هایی که نصب کردی باید وریفای بشه تا توی بازی شناسایی بشه

بعضی وقتا به خاطر نت این قضیه با تاخیر اتفاق میفته
این فایلهای هم که مونده رو هرچی میزنم چیزی باز نمیکنه

Attachments

• MVIMG_20220321_235501~2.jpg
    MVIMG_20220321_235501~2.jpg
    308 KB · مشاهده: 17

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند