Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
منم دقیقا نظر شمارو دارم و فکر میکنم از قصد یه سری مشکلات برای بازی میزارن که دیگه شما بیخیال بشی و بری نسخه جدید رو بگیریبازی کلا داغون شده بعد از اپدیت جدید وارزون تو ایکس باکس هم دیتای بازی خراب میشه تکسچر ها لود نمی شن می ری تو بازی انگار وال هک شده پشت دیوار می بینی
این هربه جدیدشونه دیدن مدرن هنوز محبوترین بازیه و هنوز بازیکنای زیادی داره دارن اینطوری اذیت می کنن تا بری اون ونکارد اشغال بخری
Go offline بزنی نمیخواد دیگهالان اپدیت 1.51 داده همچنان مشکل پا برجاست و میگه اصلا اکانتی لاگین نکردی ارور اکانت و ... میده
بازی پلیر داره؟
دوستان این مشکل هنوز پابرجاست؟
شنیدم با آپدیت حل شده گویا
اوه، یادم رفت نقل قول کنم همین مشکل سیاه شدن صفحه ک بچه ها رو ps5 داشتن، خواستم نسخه فیزیکیشو بگیرم اما با شنیدن این موضوع یکمی دو دل شدم، من فقد کمپین رو میخوام بازی کنم،اگه کسی رو ۵ تازگیا تست کرده یه اطلاع بده مشکل صفحه سیاه حل شده یا نهکدوم مشکل دقیقا
اگه منظورت بخش مولتی پلیر هست تقریبا ۹۰ درصد مشکلش حل شده ولی هنوز ایراد هایی داره
ولی در کل قابل بازی هست
اوه، یادم رفت نقل قول کنم همین مشکل سیاه شدن صفحه ک بچه ها رو ps5 داشتن، خواستم نسخه فیزیکیشو بگیرم اما با شنیدن این موضوع یکمی دو دل شدم، من فقد کمپین رو میخوام بازی کنم،اگه کسی رو ۵ تازگیا تست کرده یه اطلاع بده مشکل صفحه سیاه حل شده یا نه
دوستان من الان بازی رو بعد از 7-8 ماه نصب کردم رو سریز اکس ولی تو قسمت مولتی با اینکه زده اینستالد ولی بازم نمیشه بازی کرد خیلی عجیبه انگار فایلی کم داره اما چیزی نیست که دانلود کنم کسی همچین مشکلی داره ؟؟؟
این فایلهای هم که مونده رو هرچی میزنم چیزی باز نمیکنهیه عکس از لیست چیزایی که دانلود کردی بفرست و ممکنه چیزی کم باشه
یه نکته هم هست که پک هایی که نصب کردی باید وریفای بشه تا توی بازی شناسایی بشه
بعضی وقتا به خاطر نت این قضیه با تاخیر اتفاق میفته