Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
این حساب در حال حاضر برای لغو پیوند از طریق این پورتال واجد شرایط نیست و باید بررسی شود. لطفاً برای راهنمایی بیشتر با پشتیبانی Activision تماس بگیریددوستان میخوام اکانت اکتیویژنو آنلینک کنم این اخطارو میده ( تا حالا آنلینک نکردم )
This account is currently ineligible for unlinking through this portal and will need to be reviewed. Please contact Activision Support for further assistance
اینو که گوگلم ترجمع کرد برام میگم چیکار کنم ، راهکاراین حساب در حال حاضر برای لغو پیوند از طریق این پورتال واجد شرایط نیست و باید بررسی شود. لطفاً برای راهنمایی بیشتر با پشتیبانی Activision تماس بگیرید
با پشتیبانی Activision تماس بگیراینو که گوگلم ترجمع کرد برام میگم چیکار کنم ، راهکار
باگهدوستان این مشکل پاک شدن دیتا پک ها مربوط به چیه؟
دانلود می کنم به محض اینکه وارد بخش آنلاین می شم دیتا پک ها می پرن
دوباره دانلود نکنید بازی رو ری استارت کنید چند بار رد میشه ارورشدوستان موقع اجرای بازی با این ارور مواجه میشم
You are missing one or more single dlc pack,please download and install
تا حالا دوبار بازی رانصب کردم وپاک کردم ریستور لایسنس هم کردم ولی درست نشده بازیم هم دیجیتالی هس،بنظرتون باید چیکار کنم ،فقط هم قسمت کمپینش را میخام ولی کار نمیده
کامل دانلود کرده باشه همه چیو آفلاین میارهدوستان بازی رو آفلاین نمیشه بازی کرد؟
من اکانت بازی رو گرفتم وارد بازی میشه ارور اینترنت میده. گزینه go offline رو هم میزنم برمیگرده صفحه قبل
پک های مولتی پلیر رو نگرفتم چون گفتم بازی نمیکنم مولتیکامل دانلود کرده باشه همه چیو آفلاین میاره
کسی دیگه به این مشکل بر نخورده؟دوستان بازی رو آفلاین نمیشه بازی کرد؟
من اکانت بازی رو گرفتم وارد بازی میشه ارور اینترنت میده. گزینه go offline رو هم میزنم برمیگرده صفحه قبل