Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
این فایلهای هم که مونده رو هرچی میزنم چیزی باز نمیکنه
برای من فقط همون چهارتا رو نشون میده این فایل 6 گیگابایت رو با او بیست گیگ که شما داری رو ندارم و نمیاره هم که نصب کنم بازی رو پاک کردم مجدد همون چهارتا فایل رو به علاوه فایل اصلی نشون میده@aso.leo
کل پک هایی که میشه نصب کرد من نصب کردم
View attachment 249700View attachment 249701View attachment 249702
اونایی که واسه مولتی لازم داری ایناست
Multiplayer and special ops pack 2 12.3GB
Multiplayer pack 2 22.1GB
Multiplayer and special ops pack 6.7GB
Multiplayer pack 6.0GB
چون تصویرت کامل نبود نمیدونم کدوم هارو نصب نداری
برای من فقط همون چهارتا رو نشون میده این فایل 6 گیگابایت رو با او بیست گیگ که شما داری رو ندارم و نمیاره هم که نصب کنم بازی رو پاک کردم مجدد همون چهارتا فایل رو به علاوه فایل اصلی نشون میده
ممنون دوست عزیز یه سری از بازیها رو هم تو استور برام میزنه currently not available دلیلش رو هم نمیدونم برای مثال PES 2021ممکنه مشکل از DNS باشه
یه بار با DNS های دیگه تست کن مثلا
185.231.182.126
37.152.182.112
ممنون دوست عزیز یه سری از بازیها رو هم تو استور برام میزنه currently not available دلیلش رو هم نمیدونم برای مثال PES 2021
با این DNS هم تست کردم کماکان پابرجاست فقط چهارتا فایل میاره برای دانلود ریجن هم تغییر دادم حتیاونا فروشش متوقف شده
اگه خریده باشید دانلود میکنه ولی دیگه امکان خرید ندارن
با این DNS هم تست کردم کماکان پابرجاست فقط چهارتا فایل میاره برای دانلود ریجن هم تغییر دادم حتی
نگاه کن سال تولیدش چیه دیگه اگر COD MW 2019 باشه که همین جدیده است قاعدتا هم همینه.دوستان سلام و تبریک سال نو
سوالی داشتم
من cod 4 mw رو خریدم
الان دیدم این 2 تا تو آف هستن
cod 4 mw remastered
و
cod mw
نسخه ریمستر رو که میدونم چیه
ولی سوالم در مورد اونیکی هست
مادرن وارفیر چی چیه ؟
تو نت هم سرچشدم ولی متوجه نشدم
ممنون میشم اگه راهنماییم بفرمایین
سپاس
بله مادرن وارفیر همین 2019 هستنگاه کن سال تولیدش چیه دیگه اگر COD MW 2019 باشه که همین جدیده است قاعدتا هم همینه.
------------------
کثافتا پلاندر رو حذف کردن از بازی
بله مادرن وارفیر همین 2019 هست
خوب الان ینی چی ؟
من ریمستر رو نگیرم و این 2019 رو بگیرم یا این 2019 داستانش فرق داره ؟
آقا دم شما گرمنسخه ۲۰۱۹ در واقع ریبوت بازی هست و کلا مکانیزم گیم پلی تغییر کرده و داستان هم متفاوته ولی شخصیت های اصلی مثل کاپیتان پرایس حضور دارن
در مورد ارزش خرید ۱۰۰ درصد ارزش داره و پیشنهاد میشه
ولی نسخه ریمستر فقط گرافیک بهتر شده و هیچ فرق خاصی با نسخه اصلی نداره
اگه میخواید دوباره نسخه چهارم با گرافیک بهتر برید تهیه کنید وگرنه همون نسخه ۲۰۱۹ ارزش خرید بالاتری داره و مولتی پلیر فوق العاده بهتری هم داره
اره هنوز خوبه سرور ها من ونگارد رو نگرفتم ولی بین این و کلد وار فقط مولتی اینو میزنمسلام
اوضاع سرور های بازی چجوریاست؟
هنوز شلوغه؟
تو این بی بازیی یه تخفیف 30 دلاری خورده بزنیم تو گوشش