Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
من واقعا این کار رو نمیفهمم که شما یه دیسک بزنی، دیتای بازی رو بزاری توش! ولی بعد نصب بازم محتویات دانلود بشه!!! اخه این یعنی چی واقعا!!
اپدیت هیچ مشکلی ندارم، 130 گیگ هم بدن من دانلود میکنم به عنوان اپدیت (عادت کردیم دیگه)، ولی این که شما باید پک پک قسمت های مالتی و کمپین دانلود کنی واقعا احمقانه هست به نظرم.
خب مثل ادم این محتوا رو تو دیسک بزارید مثل هزاران هزار بازی.

حالا همه ی اینا به کنار! شما اگه ریجن بازیت با ریجت psn یکی نباشه! نمیتونی کمپین رو دانلود کنی!!!!!!! این مورد واقعا مسخرس دیگه! من واسه پلات کردن بازی رو میگیرم ولی واسه چی باید برم یه اکانت دیگه بسازم!! چون مثلا تو اسیا نباید خون زیاد دیده بشه!!
این قضیه ریجن، عصر حجری ترین مسئله ای هست که تو کنسول هشتم و نهم وجود داشت!

رسما برای اینکه با اکانت خودت بازی کنی و ترافی بگیری راهی نیست و باید یه اکانت فیک بسازی!

خب من بازی رو تموم کردم.

بدون شک کمپین بازی جز بهترین های تاریخ cod بوده. به خصوص قسمت های night vision ش که با عینک های مخصوص تو شب باید مخفی کاری میکردی و فوق العاده حس خوبی داشت به خصوص اینکه رهبر تیمت هم کپتن پرایس باشه.

موزیک بازی هم که کاملا موسیخ کنه.
پلات بازی خیلی خیلی اسونه جز اسون ترین ها در cod هست. و 28 تا تروفی کمپین داره که با یک روز وقت گذاشتن راحت میگیرید.

درجه سختی veteran که من همیشه بازی میکنم نسبت به سایر بازیها اسونتر بود که این خیلی خوبه چون از اون حالت one shot game در اومد.

مجموعا خیلی دوسش داشتم و جز بهترین ها بود

دوستان من یه باندل برای ghost گرفتم اما اون base skin برام انلاک نشده فقط باندلی که گرفتم برام بازه چیکار کنم اون اسکین هم انلاک شه

آپدیت Pacific وارزون از وقتی اومده دیگه modern warfare نمیتونم اجرا کنم :|

من اگه بدونم ایده قاطی کردن وارزون با مدرن وارفر واسه کی بوده...~X(

آپدیت Pacific وارزون از وقتی اومده دیگه modern warfare نمیتونم اجرا کنم :|

من اگه بدونم ایده قاطی کردن وارزون با مدرن وارفر واسه کی بوده...~X(
یه پک دیگه داده باید اونو دانلود کنی
منم که دانلود کردم مشکل مچ میکینگ دارم هی ارور transision می ده

یه پک دیگه داده باید اونو دانلود کنی
منم که دانلود کردم مشکل مچ میکینگ دارم هی ارور transision می ده

اون پک که از داخل بازی باید دانلود بشه رو برای من نمیاره و error میده :|

ظاهرا خیلی از پلیر های MW مشکل پیدا کردن و راه حلی هم براش ارائه نشده:Wallbash:

اون پک که از داخل بازی باید دانلود بشه رو برای من نمیاره و error میده :|

ظاهرا خیلی از پلیر های MW مشکل پیدا کردن و راه حلی هم براش ارائه نشده:Wallbash:
فک کنم اسمش دیتا پک ۳ بود تو استور بگرد پیداش می کنی
این مپ جدید وارزون همه چیو بهم ریخته خودش هم پر مشکله تکسچر ها که دیر لود می شن درخت ها از دور شبیه ابنبات شدن کلی باگ‌و‌ گلیچ داره همینطور عجله ای دادن بیرون و هنوز پولیش نده انگار حالت ۱۲۰ فریم هم از کار افتاده

• Like
Reactions: ravi
دوستام من وقتی دسته ps4 به کالاف موبایل وصل میکنم دکمه ها ناقص کار میکنه . مثلا دایره ، مربع ، مثلث کار میکنه ولی جویستیک راه رفتن و کمرا کار نمیکنه کلا هیچ عکس العملی نداره .

دوستان من کمپین بازی رو ریختم روی هارد اکسترنال و با ps5 که اجراش میکنم بعد از چند دقیقه بازی کرش میکنه
کسی این مشکل رو داره؟

سلام وقتتون بخیر
دوستان من یه مشکلی دارم با بازی modern warfare 2019 که بازی و به صورت دیجیتال خریدم 200 گیگ هم دانلود کردم ولی بازی مدام کرش میکنه و صفحه سیاه میشه روی بقیه بازی ها هیچ مشکلی وجود نداره.
کسی تاحالا به این مشکل خورده؟ چکار باید کرد؟ ممنون

سلام وقتتون بخیر
دوستان من یه مشکلی دارم با بازی modern warfare 2019 که بازی و به صورت دیجیتال خریدم 200 گیگ هم دانلود کردم ولی بازی مدام کرش میکنه و صفحه سیاه میشه روی بقیه بازی ها هیچ مشکلی وجود نداره.
کسی تاحالا به این مشکل خورده؟ چکار باید کرد؟ ممنون
صفح سیاه مشکلش رو در کمپین با سری اس داشتم(احتمالا بخاطر آپدیت جدیده) فقط تو یک مرحله چند جا بود رد شد اوکی بود برا بار دومم مشکل نداشت.

صفحه که سیاه میشه بعد از 30 ثانیه از بازی بیرونم میکنه و پیامی میاد که مشکل modern warfare و گزارش کنید به پلی استیشن که confirm کردم و گزارش رفت
من کلا 5 دقیقه نتونستم پلی بدم و همون مرحله ی اول که الکس از چاپر میاد پایین و با دورین نگاه میکنه با افت فریم شدید هم مواجه شدم!!!

صفح سیاه مشکلش رو در کمپین با سری اس داشتم(احتمالا بخاطر آپدیت جدیده) فقط تو یک مرحله چند جا بود رد شد اوکی بود برا بار دومم مشکل نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or