Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
من هنوز با همون ایپی وصل هستم مشکلی نیستمجددا امکان اتصال نیست
حتی با آیپی که امید عزیز معرفی کرده بودن و کار میکرد
مشکل وصل شدن نداره فقط تو طول روز پکت لاس میگیره یه مقدارلگ داره.دوستانی که میتونن وصل بشن. وضعیت سرور های بازی چطوره؟ شلوغ هست مثل coldwar?
والا به نظرم از CW هم شلوغ تره ما که هر روز داریم بازی میکنیم. فقط بدیش این هست که اصولا 3 یا 4 تا نقشه اش خیلی توجه بهش میشه بقیه اش خالی و هیچ و پوچ شده.دوستانی که میتونن وصل بشن. وضعیت سرور های بازی چطوره؟ شلوغ هست مثل coldwar?
میشه راهنمایی کنید شما برای بازی Call of Duty Warzoneمشکل وصل شدن نداره فقط تو طول روز پکت لاس میگیره یه مقدارلگ داره.
از لحاظ پلیر هم رو هر پلترمی بازی کنین به خاطر کراس پلی مشکل پلیر نداره
سلام، من vpn رو مودم ست کردممیشه راهنمایی کنید شما برای بازی Call of Duty Warzone
با چه تنظیماتی وصل میشید به سرور بازی با چه سرعتی من با هر دو تا نت 3.5 مگ و 20 مگ هم روز و هم شب امتحان میکنم نمیشه
یعنی باید dns خاصی زد من همه رو زدم ولی نشد یا باید با فیلتر شکن رفت تو بازی من اصلا نمیتونم چه با dns سایت شکن چه با vpn وصل شم همش پیام الان امکان وصل شدن به سرور بازی وجود نداره بهم میده
البته برای Tom Clancy's Rainbow Six Siege
هم همین مشکل دارم
نه این 2-3 تا پک جداگونه داره واسه بخش داستانی میتونی انتخاب کنی همون اول موقع دانلودسلام
دوستان این بازی هم مثل نسخه WWII وقتی میخوایم بخش داستانی رو بازی کنیم باید حجم زیادی دانلود کنیم یا نه میشه توضیح بدین ممنون
نمیشه بخش داستانی بدون دانلود اجرا کردنه این 2-3 تا پک جداگونه داره واسه بخش داستانی میتونی انتخاب کنی همون اول موقع دانلود