Multi Platform Call of Duty Modern Warfare

سازنده
Infinity Ward
ناشر
Activision
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
بچه ها من بازی گرفتم (اکانت هکی)
ولی وقتی وارد بازی میشم با اکانت خودم با اکانت همین طرف که بازی براش هست وارد میشه
میشه کاریش کرد؟

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

با این اتفاقای ایونت و این داستانا من یه لگ بدی گرفتم تو بازی با پینگ 100 در حالی که قبل این اتفاقا اصلا اینجوری نبود .. این از سروراس بخاطر شلوغی یا نت ایران داستان درست میکنه ؟
کسی این مشکلو نداره ؟

دوستانی که میتونن وصل بشن. وضعیت سرور های بازی چطوره؟ شلوغ هست مثل coldwar?
مشکل وصل شدن نداره فقط تو طول روز پکت لاس میگیره یه مقدارلگ داره.
از لحاظ پلیر هم رو هر پلترمی بازی کنین به خاطر کراس پلی مشکل پلیر نداره

• Like
Reactions: Destro
دوستانی که میتونن وصل بشن. وضعیت سرور های بازی چطوره؟ شلوغ هست مثل coldwar?
والا به نظرم از CW هم شلوغ تره ما که هر روز داریم بازی میکنیم. فقط بدیش این هست که اصولا 3 یا 4 تا نقشه اش خیلی توجه بهش میشه بقیه اش خالی و هیچ و پوچ شده.

---------------------------
این مشکل وصل نشدن حداقل روی پیسی هم برای من هست، میاد و هی مینویسه کانکتینگ سرویس و...
سه تا روشی که برای حلش پیدا کردم یکی ریست کردن پیاپی مودم اونم نه نرم افزاری با خاموش و روشن کردن هست. دوم استفاده از 8.8.8.8 و سوم اینکه اینقد هی میارم تو بازی وصل نمیشه میام بیرون و دوباره میرم که تا بلاخره بعد از 4 یا 5 تلاش وصل میشه!

• Like
Reactions: Destro
مشکل وصل شدن نداره فقط تو طول روز پکت لاس میگیره یه مقدارلگ داره.
از لحاظ پلیر هم رو هر پلترمی بازی کنین به خاطر کراس پلی مشکل پلیر نداره
میشه راهنمایی کنید شما برای بازی Call of Duty Warzone
با چه تنظیماتی وصل میشید به سرور بازی با چه سرعتی من با هر دو تا نت 3.5 مگ و 20 مگ هم روز و هم شب امتحان میکنم نمیشه

یعنی باید dns خاصی زد من همه رو زدم ولی نشد یا باید با فیلتر شکن رفت تو بازی من اصلا نمیتونم چه با dns سایت شکن چه با vpn وصل شم همش پیام الان امکان وصل شدن به سرور بازی وجود نداره بهم میده​

البته برای Tom Clancy's Rainbow Six Siege

هم همین مشکل دارم​

میشه راهنمایی کنید شما برای بازی Call of Duty Warzone
با چه تنظیماتی وصل میشید به سرور بازی با چه سرعتی من با هر دو تا نت 3.5 مگ و 20 مگ هم روز و هم شب امتحان میکنم نمیشه

یعنی باید dns خاصی زد من همه رو زدم ولی نشد یا باید با فیلتر شکن رفت تو بازی من اصلا نمیتونم چه با dns سایت شکن چه با vpn وصل شم همش پیام الان امکان وصل شدن به سرور بازی وجود نداره بهم میده​

البته برای Tom Clancy's Rainbow Six Siege

هم همین مشکل دارم​

سلام، من vpn رو مودم ست کردم
پینگ بالا میره ولی داخل لودینگ گیر نمیکنه .
از این اکانت کاهش پینگ که تحریم شکن دارن تست بزن شاید درست شد قیمتشون از vpn کمتره ،
اکانت تست هم دارن

سلام
دوستان این بازی هم مثل نسخه WWII وقتی می‌خوایم بخش داستانی رو بازی کنیم باید حجم زیادی دانلود کنیم یا نه میشه توضیح بدین ممنون
نه این 2-3 تا پک جداگونه داره واسه بخش داستانی میتونی انتخاب کنی همون اول موقع دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or