Developer: Infinity Ward
Publisher: Activision
Engine: AAA
Release Date: October 25 2019
Platform(s): PC_PlayStation 4_Xbox One
بررسی بازی Call of Duty Modern Warfare
من کلا رو کنسولم دی ان اس 8.8.8.8 ، 8.8.4.4 ست کردم و کم پیش میاد این ارور رو بدهسلام من توی ps4 بازی call of duty modern warfare season 5 مشکل وصل شدن به سروریس انلاین دارم میخواستم بدون باید dns خاصی استفاده کنم چون تمام روش های گفته شده برای حل مشکلات بازی توی نت رفتم و چند تا dns متفاوت امتحان کردم فقط ارور شکست در وصل شدن سروریس انلاین unable access online services
من نصب کردم و در لیست پک های بازی مولتی 3 نبود اصلادوستانی که مثل من مشکل لود یه سری از نقشه هارو دارن میتونن این کارو انجام بدم و مشکل حل میشه ولی بخش کمپین و کوآپ هم باید پاک بشه
View attachment 219989
فقط پک هایی که مشخصه رو نگه دارید و بقیه پک هارو پاک کنید
در مورد پک های high resolation نیازی به پاک کردن نیست و میتونید نگه دارید یا پاک کنید
من نصب کردم و در لیست پک های بازی مولتی 3 نبود اصلا
دوستان گفتن مشکل از سرعت نت شاید باشه گفتم با چه سرعت و پینگی وصل میشی چون من چند بار همین dns زدممن کلا رو کنسولم دی ان اس 8.8.8.8 ، 8.8.4.4 ست کردم و کم پیش میاد این ارور رو بده
سرعت ۲ مگابیت و پینگ ۱۲۰دوستان گفتن مشکل از سرعت نت شاید باشه گفتم با چه سرعت و پینگی وصل میشی چون من چند بار همین dns زدم
چیز پی ان بزندوستان روي پي سي همش روي صفحه ى لودينگ ميمونه روي قسمت connecting online services دي ان اس و عوض كردم نشده مودم و ريست كردم نشده فايروال و خاموش كردم نشده ديگه چه خاكي تو سرم بريزم ؟![]()
خب خداروشكر من تنها نيستمسلام من توی ps4 بازی call of duty modern warfare season 5 مشکل وصل شدن به سروریس انلاین دارم میخواستم بدون باید dns خاصی استفاده کنم چون تمام روش های گفته شده برای حل مشکلات بازی توی نت رفتم و چند تا dns متفاوت امتحان کردم فقط ارور شکست در وصل شدن سروریس انلاین unable access online services
زدم فايده نداشتچیز پی ان بزن