Call of Duty: Modern Warfare 3 | XBL

بچه ها دیسکم پچ شده هستش
امروز اومدم انلاین بزنم یهو زد یه اپدیت جدید 5 مگی اومده
رترسیدم اپدیت کنم.گفتم اول اینجا بپرسم بعد اپدیت کنم
امنه یا نه؟

آقایون اگه اهل شیطون بازی هستید تو بازی Infected و با روشن کردن دسته ی دوم و کشتن اوون برای لول آپ کردن پایه هستید منو اد کنید و یه مسیج به من بدید.(تو لایو مسیج بدید.)
SpirantDuck7

آقایون اگه اهل شیطون بازی هستید تو بازی Infected و با روشن کردن دسته ی دوم و کشتن اوون برای لول آپ کردن و پایه هستید منو اد کنید و یه مسیج به من بدید.(تو لایو مسیج بدید.)
SpirantDuck7
میشه بیشتر توضیح بدی؟ هیچی نفهمیدم.

میشه بیشتر توضیح بدی؟ هیچی نفهمیدم.

ببین من تو لابی که هستم دسته ی دومم رو روشن می کنم تو هم همینکار رو می کنی و بقیه هم همینکار رو می کنند. بعد من اینوایتتون می کنم هر کس در واقع دو نفر درسته؟ حالا وقتی رفتیم تو بازی دسته ی دوم رو توسط کلایمر یا مین تبدیل به زامبی می کنیم و با دسته ی اول هی بهش شلیک می کنیم. اینجوری لول دسته ی اول به طرز وحشتناکی می ره بالا.
اگه هستید حتما منو اد کنید.
Barni جان تو که فرندم هستی اوومدی لایو حتما یه بار اینکار رو انجام بدیم. گیمر تگ تو salar009 ماله من SpirantDuck7.

آخرین ویرایش:
آقایون اگه اهل شیطون بازی هستید تو بازی Infected و با روشن کردن دسته ی دوم و کشتن اوون برای لول آپ کردن پایه هستید منو اد کنید و یه مسیج به من بدید.(تو لایو مسیج بدید.)
SpirantDuck7
یه سوال مهم:شما بازی می کنی که تفریحی کرده باشی یا بازی می کنی که لولت بره بالا؟!

سلام .
من الان لولم به 80 رسیده و دیگه لولم تغییر نمیکنه ولی مال بعضی از دوستان تغییر کرده و رنگی شده . چجوریه؟ میشه تغییرش داد؟
راستی یه سوال دیگه : چرا تو بعضی از مراحل نه نقشه دارم نه تعداد فشنگهام معلومه ؟ پینگ هم مشکل نداره سبزه سبزه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من با كلي ذوق و شوق اومدم آنلاين بازي كنم. وصل شدم به لايو. كنسول شروع كرد به آپديت و كلا آپديت كردم. بعدش كلا همه بازي ها پريد و با كلي دردسر تونستم با برنامه Horizon كاري كنم كه گيم بالا بياد و اما باز وقتي تو بازي هستم و ميزنم مولتي پلير ميگه يه فايل 6مگ رو بايد دانلود كني. اونم دانلود ميكنم و باز به مشكل قبلي برميگردم كه ميگه ديسك ساپورت نميشه. باز همون آش و همون كاسه.
دوستان اگه با مشكلي مشابه من مواجه شدين لطفا كمك كنين.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or