تو لایو یه سرچی تو قسمت hardcore domination بکن معمولا ایرانی ها اون جا بازی میکنند!
آقا امشب کسی نیست با هم بازی کنیم.یه 10 نفری نیستن.؟؟؟جواب بدینننننننننن؟؟؟؟)x
---------- نوشته در 07:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:50 PM ارسال شده بود ----------
کسی نیست؟
نه شدن که نمیشه ولی چون ایرانی ها معمولا باهاشون پینگت کمه اون ها رو اول پیدا میکنه!مگه با سرچ هم میشه ایرانیا رو پیدا کرد؟!
سلامبا سلام
یه سوال از دوستان : درجه ی سرعت چرخش دوربین حدودا چقدر باشه خوبه؟!
سلام
به خود شخص بستگی داره رو 3.4 بذار تو هارد کور سریع بذنی
اگه میخوای بازیت خوب بشه از 7 شروع کن بیا بالا تا به 10 برسی .دمت گرم که جواب دادی! خودم از 4 شروع کردم دیدم طرف یه خو دور باشه هیچ! همه تیرا رو در و دیوار می زنم! بعد گذاشتم رو 3 دیدم بهتر شد اما بازم وقتی طرف دور باشه و اینکه فقط قسمتی ازش در دید باشه بازم ... . بعد گذاشتم رو 2 که حالا دور رو میشه زد اما طرف نزدیک باشه ... حالا من میومدم حرکت می زدم وقتی طرف نزدیک بود یه لحظه Rt رو ول می کردم دوربین سریع تر بچرخه و بعد دوباره سریع هدف می گرفتم تا طرف رو بزنم اما خیلی وقت ها هدف درست رو طرف نمیومد و ... (ولی گاهی خیلی تمیز می شد!) حالا من می خواستم بدونم که اکثر دوستان حرفه ای رو چه شماره ای بازی می کنن؟!(میانگینش رو چنده؟)می خوام ببینم که این حرکت خودمو ادامه بدم تا توش مهارت پیدا کنم یا اینکه بزارم رو یه شماره دیگه و سعی کنم با اون ادامه بدم؟(کدومش عاقبت بخیر میشه؟)بازم دوستان جواب بدن ممنون میشم.
اگه میخوای بازیت خوب بشه از 7 شروع کن بیا بالا تا به 10 برسی .
ماله من : Arash iran 1
سلامدمت گرم که جواب دادی! خودم از 4 شروع کردم دیدم طرف یه خو دور باشه هیچ! همه تیرا رو در و دیوار می زنم! بعد گذاشتم رو 3 دیدم بهتر شد اما بازم وقتی طرف دور باشه و اینکه فقط قسمتی ازش در دید باشه بازم ... . بعد گذاشتم رو 2 که حالا دور رو میشه زد اما طرف نزدیک باشه ... حالا من میومدم حرکت می زدم وقتی طرف نزدیک بود یه لحظه Rt رو ول می کردم دوربین سریع تر بچرخه و بعد دوباره سریع هدف می گرفتم تا طرف رو بزنم اما خیلی وقت ها هدف درست رو طرف نمیومد و ... (ولی گاهی خیلی تمیز می شد!) حالا من می خواستم بدونم که اکثر دوستان حرفه ای رو چه شماره ای بازی می کنن؟!(میانگینش رو چنده؟)می خوام ببینم که این حرکت خودمو ادامه بدم تا توش مهارت پیدا کنم یا اینکه بزارم رو یه شماره دیگه و سعی کنم با اون ادامه بدم؟(کدومش عاقبت بخیر میشه؟)بازم دوستان جواب بدن ممنون میشم.
سلام
البته من در حد شاگرد شمام نیستم خودم توی لایو یا fifa12یا mw3بازی میکنم بازیهای دیگه بمونه واسی تابستو که بیکار شم
به نظر من فعلا رو 2بذاری ازهمه بهتر تا خوب بتونی طرف مقابل رو بذانی فقط می مونه چه اسلحه های یا کدام پرکهارو برداری ومدهای که بازی میکنی
راستی گیمرتک چیه منو اد کن تا باهم بیفتیم
!!!!!!!7?!!!! امتحان شده است؟؟!! اکثر دوستان شاخ تو این رنج هستن؟!
---------- نوشته در 06:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:11 PM ارسال شده بود ----------
پس فکر کردی اونهای که بازیشون خوبه روی 4 و پنج بازی میکینن . من 3 ساله که کسی رو ندیدم که از 7 پایین تر گذاشته باشه . ماله من و دوستام 10 هستش . اولش یه کم سخته ولی عادت میکنی