سلام .
راستش 1ماه نمیشه که xbox گرفتم و 3روز میشه که live بازی میکنم .خیلی خیلی حال میده . وقتی pc بازی میکردم اینقدر حال نمیکردم . چند تا سوال داشتم .
1. من call off duty رو live بازی میکنم و تو این 3 روز خودمو کشتم لولم رسید به 23 یچیزایی رو خودم دستگیرم شد ولی توی بازی وقتی یه جا پنهان میشم و آماده تیر اندازی یهو نمیدونم چطور میشه اونا راحت پیدام میکنن؟
2. با یه تیر میمیرم ولی من که بخوام بکشمشون یه خشاب کامل رو باید رو سر یارو خالی کنم تا بمیره چجوریه؟
3. گاهی یکی رو میبینم داره دو میکنه همین که دونبالش میرم یهو منو میکشه بعد تو صحنه میبینم انگار صدای پامو میشنوه و میفهمه که دارم دونبالش میکنم بر میگرده و آماده میشه که من بیام جلو و راحت میکشه.
4. من چند نفر رو از توی همین پیج add کردم به عنوان دوست که بتونم باهاشون بازی کنم . اون دوستانم قبول کردن ولی نمیدونم چطوری باهاشون بازی کنم فقط توی داشبورد اسمشون رو میبینم همین.
5. آخرین سوال این که توی بازی موقع هدف گرفتن انگار نیروهای دشمن لاک میکنن یعنی راحت رو دوشمنشون قفل میکنن و هدف با اون یارو حرکت میکنه و فقط دکمه شلیک رو نگه میداره تا طرفش بمیره ولی من باید بکشم خودمو تا بتونم رو یارو هدف بگیرم چطوری میشه اونجوری راخت بازی کرد.
ممنون میشم در مورد این 5 تا سوال راهنماییم کنین